Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Изведнъж ми каза, че иска да се изнесе

Изведнъж ми каза, че иска да се изнесе

Изведнъж ми каза, че иска да се изнесе
Здравейте. Искам да споделя моята история и да ви помоля за съвети.
Имам приятел с който много се обичаме. Живеем заедно от около 5 месеца. В началото всичко беше идеално, но в последния един месец започнахме да се караме за всичко. Той работи всеки ден без неделя. Нямам право да му се сърдя, че не ми обръща внимание, но пък и аз имам правото да го видя, а той решава, че ще се прибира когато на него му е кеф.

Когато му се обадя и го попитам кога ще се прибере, той отговаря, че след малко ще си дойде, а се прибира в 10, 11 часа. На няколко пъти се опитах да му обясня как се чувствам, но той не ме разбира. Отговорът му е, че имал право да излезне с приятели. Аз не го спирам, но да се разберат за определен ден, а не всеки ден да се прибира по никое време и да не можем да се видим. Преди 3 дни се скарахме заради това и за това, че се разбира с разни девойчета да се видят и да правели сещате се какво.

Това адски много ме нарани, опитах се да поговоря с него по телефона, но той отрече всичко и ми каза аз съм с теб, а това с кой и какво си пиша не е от значение. Тогава пак беше с приятелите си и дойде 11:30 вечерта уж да говорим, но така и не можахме да си кажем почти нищо. Само ми каза аз няма да спя в нас тая вечер. Когато го попитах защо той ми отговори, че бил обещал на негов приятел да спи в тях.

На следващия ден си дойде за няма и час и отиде на мача (Левски - ЦСКА). Вечерта като се чухме той каза, че станали някакви проблеми и като ги разрешали щял да ми звънне да ми каже дали ще се прибира. Така и не се прибра. Вчера се изпокарахме защото вече 2 дни не се бяхме виждали и на мен ми беше адски гадно. Чувствах се пренебрегната. Излезнах с приятелка да се видим, да и споделя, да ми олекне. Той знаеше, че съм на вън и не знам кога ще се прибера.

В 21:35 ми звъни и ми казва можеш ли да излезнеш за малко на вън, трябва да поговорим. Казах му, че не съм се прибрала и го попитах какво има, а той ми отговори, че искал да се изнесе и му трябвало време. Помолих го да ме изчака за да поговорим, е да ама не имали работа с въпросния, в който беше спал преди 2 вечери и така и не ме изчака. И отново не се прибра.

От както започна да излиза с това момче, той не ми обръща внимание и всяка вечер закъснява или дори не се прибира. Мисля си, че точно този тип го е подтикнал за това негово решение. Казвал му, че съм се държала като дете. Да знам, че и аз имам вина и нямам право да му казвам кога да се прибира, но и аз имам нужда да го виждам, а той вечно е изморен или се прибира късно вечер. Моля ви дайте ми съвет как да му обясня как се чувствам. Опитах да му обясня по всякакви начини, но той не ме разбира.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
Мария
Мария
20.10.2015 06:47
Даже не си направих труда да прочета всичко.... Изобщо не се обичате:) Хората, които се обичат.....се разбират! Вратата и да си ходи!
0
0
няма значение
няма значение
12.02.2015 09:55
Няма значение има ли си друга или не тоя не струва!
4
0
Just Me
Just Me
19.08.2014 20:43
Тоя си има друга! Даже знаеш, че се занимава с други жени и това не ти пречи... как може?
2
0
dragieva
dragieva
05.08.2014 00:43
Мила,много добре те разбирам аз съм по същия начин + дете на 2 месеца..и аз се опитвам да говоря но никой не чува.най-добре го пусни да си ходи , не му звъни не го търси ако се осъзнае ще се върне ако ли не - просто го забрави.
4
0
paro_xystic
paro_xystic
30.07.2014 19:43
Имай самоуважение и го пусни да си тръгне без да ти пука, защото този мъж първо, че не се държи като мъж - не ти казва право в очите какъв му е проблема, второ - явно или почти сигурно е, че не спи у приятел, а у някоя мадама, а и надали спят сладко и сънуват сънища най-невинно. Не проваляй бъдещето си с такъв човек. Дори да остане с теб и под един покрив да живеете защо ти е това, ако той не се промени - а той няма да се промени, можеш да си сигурна. Всеки човек заслужава половинка, от която да получава всичко, от което има нужда в емоционален план, а и на когото да дава същото. Това вашето не е такава връзка. Тя е връзка, в която той чат пат прави секс с теб, защото му се е доправило, а в останалото време ти си за него като досадна съквартирантка. Ако те обичаше и уважаваше, поне щеше да ти каже как стоят за него нещата отдавна, а не да те разиграва и да не те зачита. Бягай!!! И не се обръщай назад.
7
0
Дани
Дани
30.07.2014 01:48
А ти откъде си сигурна,че излиза с момче,а не с момиче?
5
0
поумней
поумней
29.07.2014 19:25
виж ся моето момиче бягай далеч от такива които не знаят дали му се пикае или ебе,3 години ме развърта един такъв.бягай докато е рано.
9
0
Мимето
Мимето
29.07.2014 13:17
Според него сме избързали с решението да живеем заедно. Не сме се опознали добре и не сме знаели кой какво иска ...
0
0
Lii
Lii
29.07.2014 14:32
Ами разделете се като толкова иска, да си ходи, личи си, че не му е комфортно на човека...Няма смисъл да продължавате заедно, насила хубост не става.
4
0
вил
вил
29.07.2014 12:42
Ужас!!! Остави го да си върви, той явно отдавна те разиграва и дори да няма друга към момента, щом не иска да живеете заедно знаи няма смисъл....
1
0
лили
лили
29.07.2014 12:33
И аз мисля, че ти изневерява с друга.... Не е тинейджър на 11-12 год, та да спи у приятел. Възрастните хора не го правят. Не съжалявай, че си е заминал, за да дойде правилният мъж за тебе. Уважавай себе си, защото той очевидно, че не държи на теб. Много съжалявам, знам, че те боли. но това е истината. Успех и късмет
5
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка: