Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Първият ми път да бъде ли с компаньонка

Първият ми път да бъде ли с компаньонка

Първият ми път да бъде ли с компаньонка
Здравейте. Момче на 17 съм и съм девствен.
Аз като повечето девственици на моята възраст, се притеснявам като си помисля ''Ще мога ли да го вдигна, когато ми предстои да правя се*с? ''. Не съм единствен, знам.

Имам идеята да си спестя пари и да си потърся компаньонка, с която да опитам да го направя (и то дискретно), за да не съм притеснителен, когато ми се появи възможност с момиче, по което си падам. А същевременно ме мъчи факта, че ''Първият път се помни цял живот'', а да направя сефтето си с проститутка няма да е хубав спомен.

Та въпросът ми е следният: да опитам ли да го направя с проститутка - след което да не се притеснявам при втори акт с познато момиче, но пък да имам лош спомен - или, да изчакам перфектното момиче, но да ''рискувам''?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
ТОЙ
ТОЙ
05.05.2014 23:45
рискувай човече !!!
6
0
49919
49919
18.04.2014 23:43
М тва са глупости.Сефтето на мой приятел беше на 26,а човека преди това 2 пъти си беше викал жрици на любовта и само дето си даде парите,защото го хванало гнус.Не питай колко време му отне да си признае,пък колко го беше срам,че изобщо ги е търсил...А колко му се смяхме,че ги е търсил да си направи лафа с тях...Абе ето ти съвет-като те е срам да казваш на приятелите ти,че си го правил и готово.Измисли някоя правдоподобна лъжа и това е.И лбез това наборите ти се изхвърлят с истории как правили по 10 тека на ден и издържали по 3 часа.
Няма за какво да ги търсиш тея проститутки.Всичко с времето си.Ще си намериш някоя сладурка,ще се харесате и готово.Колко ще издържиш вече е друго,ама първите пъти не прави особено впечатление.
2
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: