Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Объркана съм, търся вината в себе си

Объркана съм, търся вината в себе си

Объркана съм, търся вината в себе си
Здравейте, бих искала да споделя историята си с вас.

Всичко започна преди около 6-7 месеца след като се запознах с едно момче. Започнахме да излизаме заедно, харесваше ми да съм с него защото беше по различен от останалите, отделяше цялото си свободно време за мен, караше ме да се чувствам специална и единствена, бях на първо място за него, именно той ми показа какво е да обичаш отново и какво значи да си обичан и да държат на теб.

Но всичко това беше без обвързване държахме се така все едно сме двойка, но така и не говорихме дали сме заедно. Както всичко си беше наред изведнъж приключи след като заминах да уча, идвах си всяка седмица отначало си излизахме пак както преди и докато не бях в родния си град всеки ден си пишехме и се чувахме, но изведнъж всичко приключи, не ми каза каква е причината. Бях наранена, объркана и сама, чувствах се тъпо защото отново се доверих и помислих, че ще е различно но ето че сгреших.

Бяха минали почти 2 месеца откакто не се бяхме виждали нито чували, през това време не бях спряла да мисля за него и да се чувствам аз виновна за случилото се. И ето че след тези почти 2 месеца той отново реши да пише и да се видим все едно нищо не е се случило, излизахме пак известно време отново бях щастлива и пак се случи същото без дори да каже защо.

Чувствам се объркана и не знам как да постъпя, търся вината в себе си и се опитвам да я открия но не успявам. Вече дори не мога да се позная държа се студено към хората около мен, и не давам шанс на никого защото все още ме боли, страхувам се че когато започна да го забравям той пак ще се появи в живота ми и всичко ще се повтори и пак ще съм наранена.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Стан Ой
Стан Ой
07.12.2016 18:20
Не мисля, че вината е в теб. По-скоро той не иска сериозно обвързване. Иначе мисля, че щеше да ти го е казал досега. И все пак ти не си длъжна да търпиш поведението му. Кажи му, че искаш да си наясно с отношенията ви и ако не желае сериозно обвързване, си потърси друг.
3
0
Пламена M.
Пламена M.
05.12.2016 16:59
Целият проблем идва от тоталната липса на общуване между вас. Защо не си говорите? Защо не се изясните? Питай го директно, ако ти каже, че е с теб само ей така, зарежи го и потърси истината при някой друг. Няма никакъв смисъл да чакаш нещо, което не знаеш дали изобщо съществува.
3
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: