Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»С много объркани чувства съм

С много объркани чувства съм

С много объркани чувства съм
момиче на 17 съм. Има неща които на никого не съм казвала а и съм такъв човек който не споделя всичко изживявам вътрешно.

Първото което искам да споделя е това се случи 8 клас бях на екскурзия и влязох да се изкъпя и тогава едно момче отвори и ме видя гола и след това целият автобус разбра че не съм се епилирала и само ми се подиграват. И момчето когато мина започва да говори за тази случка. Не мога да споделя с училищния психолог, тъй като майка ми е даскал и тя също ще разбере, а не искам. Твърде лично е за мен.

Второто е много объркано и се надявам да ме разберете и да ми дадете някакъв съвет. И така преди 2 години се запознах с едно момче на 26 сега вече е на 28 в началото беше много приятно да си пишем, държеше се страхотно и го харесах. Но след няколко месеца братовчедка му, която беше моя най-добра приятелка ме натопи че имам фалшив скайп и аз съм му пишела което не беше вярно.

Опитвах се хиляди пъти да му обесня че няма такова нещо и ме е натопила без причина, но той не повярва. И спря да пише съответно и аз спрях да пиша. И когато миналата година един съсед започна да ми пише постоянно ме питаше как съм какво ми е и дълго време той искаше да излизаме и аз постоянно го режех тъй като той е на 26 и най-накрая излязохме на рождения ми ден. Беше страхотно.

Харесвам го, но не мога да му призная. И защо когато се появи нов човек и си мисля че стария вече го няма той пак се връща и ме обърква.
Помогнете ми, моля
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Мендоса
Мендоса
03.05.2014 09:54
Не виждам нищо лошо да имаш връзка с мъж около 30-те години. Все пак връзката с такъв мъж има своите предимства - по-голям от твоя сексуален и житейски опит, финансови възможности, уважение и т.н.
0
0
nqkva
nqkva
01.05.2014 00:45
имам братовчедка на 18 и е вече бременна от 30 годишен и всички знаят за нея, все пак не сме голям град и се притеснявам че ще започнат да говорят и за мен, а с това момче сме комшии и ме познава от много малка
0
0
Величка
Величка
29.04.2014 20:53
Училището скоро ще свърши, после университет, хората не те познават, това ще се забрави:) А относно момчето, възрастовата разлика не е толкова голяма, по-добре гледай характера:)
1
0
Polina
Polina
28.04.2014 19:55
Аз пък съм на друго мнение..Какво като е с 10 години по голям..Аз също съм на 17,а приятелят ми е на 25 ..от много време сме заедно и сме много щастливи по простата причина,че е вече зрял мъж..Повечето,не всички разбира се са се наживяли и няма да тръгнат всяка седмица на дискотека..А и какво да си хване някой 18-19 годишен пикльо с извинение където търси само забавление за една нощ..Дали това е по-добре?
1
0
Димитър
Димитър
28.04.2014 00:25
Ти си бая мръднала или поне така ми изглеждаш...на 17 си..защо се занимаваш с хора които са с 10 години по големи от теб?Намери си някое момче на твоята възраст..
0
2
Нина
Нина
27.04.2014 17:06
Имала съм подобни истории... Когато човек е на 17 е най объркващо и сложно... Според мен излизай с по малки момчета на твоята възраст и избягвай писането по скайп защото вреди на отношенията в някой случай . И винаги казвай на някой ако го харесваш..не крии чувства , споделяй повече.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: