Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Все по-объркана и по-объркана

Все по-объркана и по-объркана

Все по-объркана и по-объркана
Здравейте. На 14 години съм. Пиша ви, за да ви помоля за съвет. Историята ми е малко дълга, но ще се опитам да я съкратя. И такаааа. . всичко започна през месец май/юни. Понеже завършвах осми клас с класа ми бяхме предложили на класната да отидем на екскурзия и тя се съгласи. Класната ме помоли аз да раздам и след това да събера молбите. Понеже училището ни е една сграда, а вътре са 2 училища (основно до 8-ми и езикова след 7-ми клас). От езиковата имаше 2 момчета, които също проявиха желание да дойдат с класа ми. Те също бяха осми клас.

Това момче, което е в центъра на всичко ще го нарека Едуард (НЕ Е ИСТИНСКОТО МУ ИМЕ ) И така аз и още един съученик занесохме молбата на Едуард и приятеля му, а на другия ден Едуард дойде до стаята в която имах час и ми даде молбите, като ми помогна да ги прибера в папката ми. Може би това е началото на моята история. Допреди с Едуард не си чатихме, но скоро започнахме. Постоянно се смяхме в чата. Всичко беше страхотно. Сближавахме се все повече и повече.

Един ден, докато си пишехме, майка ми ми каза да изкарам кучето и аз му писах, че ще му пиша отново когато се прибера, а той ме попита дали искам да дойде с мен. Аз естествено се съгласих, защото тогава имах леки чувства към него. И така двамата се уговорихме къде да се чакаме. След разходката ме изпрати до входа. Когато се качих в къщи получих съобщение от него, че му липсвам. Чувството бе страхотно. Малко по-късно, докато си чатихме, той ми прати сърчице.

Бях объркана и го попитах дали е за мен или за кучето ми, а той отвърна, че е за мен. И от тогава си пращаме сърца, целувки и темп подобни. Ето, че наближи и екскурзията, която беше в началото на юни. Когато всички се качихме в автобуса аз 2 приятелки, Едуард и неговия приятел бяхме най-отзад. Бяхме подредени така: приятелка аз приятелка едуард и неговия приятел. Лошото беше, че момичето между нас ми бе най-добра приятелка и харесваше Едуард. Тогава чувствата ми не бяха така силни.

През целия път ние се забавлявахме и се снимахме. Може би тогава приятелката ми започна да ревнува. Когато пристигнахме се качихме в стаите си (понеже екскурзията беше с преспиване) и започнахме д се приготвяме за вечерта. След вечерята всички казахме на класната, че ще се разходим до реката. Едуард и аз винаги бяхме заедно. Ако аз не бях с него, то той беше с мен. Слязохме до реката и така. Когато стана 21:00 се върнахме в хижата, защото имаше дискотека. Естествено си бяхме взели и бира. 5 двулитрови шишета. . . Понебже приятелката ми наистина ревнуваше прекали с бирата. . . тогава аз разбрах, че всичко е заради мен (другата ми приятелка ми каза). Естествено се натажих и излязох пред хижата на пейките. Когато излязох от хижата видях Едуард и още 4-рима негови приятели да влизат. Той ме видя, че съм тъvна и ме пита да дойде ли при мен.

Аз му казах НЕ, но въпреки това той дойде. Не исках да му казвам защо съм тъжна, но той не спираше да ме пита. Когато му казах, той каза да не ми пука и, че на него не му пука за приятелката ми. Каза, че със мен му е забавно и толкова. Накара ме да влезем в дискотеката *детска*. Той отиде при приятелите си и в момента в който не ме гледаше аз се качих на терасата. След 1-2 минути ми писа по фейса, за да ме пита къде съм. Казах му. . . . и той дойде. Седна до мен и се опита да ме развесели. Накрая успя. . . ***

На другия ден отново бяхме постоянно заедно. Снимахме се и се забавлявахме. На връщане приятелката, която седеше между нас каза че ще седне отпред за да не и става лошо. Тогава той се възползва от това и седна на нейното място (т. е до мен). През целия път само аз, Едуарс и един съученик си говорихме. Беше много забавно. Когато стигнахме в града, всеки се прибра. Вечерта отново си писахме и ми каза, че за него съм биила най-красивата вечерта. И така продължавахме да си пишем.

На другия ден бяхме на училище. Понеже както казах са 2 училища в 1 сграда през междучасието той дойде при мен. До мен беше седнало едно момиче, но той я разкара и седна на мястото й. Малко по-късно същия ден, ми беше взел гривната и си играеше с нея. Когато наистина набллижи края на учебната година (за нас понеже той е в гимназия и учи до края на месец юни) започнахме с подготовките на тържеството. На една от репетицийте той дойде и ми каза, че ще дойде и на самото завършване. Така и направи. когато влезе в залата аз не отделях очи от него и той от мен.

Предния ден, когато си чатих с едно момиче от неговия клас, помолих един приятел в междучасието да идем до класа му за да се видя с приятелката ми. Тогава ревнивата ми приятелка дойде за да види с кой всъщност ще се видя (истината бе, че се видях с едуард). Когато бяха свършили часовете аз го видях на изхода и му казах, че има голяма ревност, а той ме прегърна и каза ''какво има''. Отвърнах му, че ще му пиша вечерта и ще му обясня. Той се съгласи, но целия двор ни видя, че той ме е прегърнал + ревнивата ми приятелка.

Ииии така ние си чатихме и всичко си беше страхотно. Дойде лятната ваканция и за него. Замина на село. . . Спряхме да си пишем докато е на село. Започнаха да го тагват в снимки. На снимките имаше по още 2 момичета. Естествено изревнувах. След всички неща които си бяхме пращали, например: хуг (прегръдка) -искам -и аз и т. н) не можех да повярвам на тези снимки. За известно време просто го намразих, ноо преди 1-2 дни започнахме отново да си пиешем. Той се беше върнал от село и същия ден ме беше видял навън. Написа ми, че съм станала още по-яка, а аз му отвърнах ''пак зарибявки''. Казах му да ходи да си зарибява другите момичета и, че знам, че се зарибява със всяка втора.

Той каза, че не е така. Ппитах го с колко се зарибява, а той отвърна с 2-3, но те не са като теб. Аз го попитах какво има впредвит, а той отвърна, че за другите не му пука. Каза, че с мен гледа ако нещо тръгнем да се караме да се извини, а за другите не му пукало. Също каза, че наистина му пука за мен и, че ако не беше така сега нямаше да ми се обяснява толкова. След като на-накрая се разбрахме той ми каза, че иска целувка. Пратих му, но добавих и смеещи се човечета.

Той написа, че такива не го радват. Тогава му пратих без смеещи се човечета. След това и той ми прати и така започнахме да си пращаме. Когато започнахме да си пращаме и хуг (прегрътка) той написа искам. След това му пратих целувка и той написа искам. Аз отвърнах, че не му вярвам, а той написа - еми добре, само да не останеш изненадана. Аз отново казах, че не вярвам а той написа- някой ден ще ти се докажа.

И така. . . това е историята ми с доста съкращения. Пропуснах да спомена, че преди време си бяхме признали, че се харесваме, но беше казал, че ни трябва още време. (за да тръгнем). Ииии така. Объркана съм от тези снимки с момичета, на които го бяха тагвали. Защо когато е на село не можем да си пишем, а е онлайн? Надявам се, да сте прочели разказа ми и ще съм ви благодарна ако ми дадете съвет. Ако нещо не сте разбрали, можете да ме питате като коментар
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Алекс
Алекс
12.11.2014 14:56
Така значи щом се е заглеждал по други момичета, значи не е от най-свястните момчета. По-вероятно е да е плейбой. Така, че моят съвет е да го зарежиш. Няма смисъл да си губиш времето с него. Ти заслужаваш много по- добро момче. Знай че подходящото момче е някъде там и те чака. Успех в любовта!
0
1
ginka
ginka
26.08.2014 04:43
според мен..ако искаше наистина да е с теб нямаше да те търси само когато не е на селото си .. и нямаше да се снима с тези момичета.. но и цветелина198503 има право ... но аз едната бих изчакала да докаже че е различен за да тръгна с него и да имам истински чуства :)
1
0
Cvetelina
Cvetelina
24.08.2014 17:33
Това, че се е снимл с някакви момичета не означава нищо. Ако наистина те харесва ще бъде с теб.
9
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: