Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Гняв и Омраза»Объркана съм между бившия и сегашния

Объркана съм между бившия и сегашния

Объркана съм между бившия и сегашния
Какво е за вас думата любов и вечна обич ? След всяка трудност да се чудиш има ли въобще такава дума. Няма такова твърдение за обич с отсъствие на всеотдайни отношения в една зараждаща се връзка.

От 9 месеца имам взаимоотношения с момче на моя възраст, живеем в един град и се самоизяждаме за правомощията на отстъпливост. След дългогодишна връзка се отдадох изцяло на нещо ново с надеждата да е кьм по истинско, опитвах да се отдам изцяло с чувства и оставя старата си разпиляна врьзка, но уви вьпреки неспирните покази на влюбване от отсрещната страна аз не можех да отвьрна на чувствата му.

Думата че любов с любов се забравяло е пьлна пародия, когато не се отмива от мислите ти, непрестанно мислех за онези неспиращи спомени от които не можех да започна да се чувствам пьлноцена в обучението, разговори с различни хора от обкрьжението на моят сегашен приятел. Чувствах се гнусна, че пропилявам времето на сегашният ми приятел, страх ме е да споделя с него. Разделяли сме се за кратьк период от две седмици, усещах липсата му и не исках да го загубя.

Страхувам се отново да сьм наранена и нямам право да го причинявам на други му, женските ни вьпроси кой от двамата е доста тежьк за да си отговоря, бившият ми приятел бе най големият провал на изневери и разправии. Честа ми да не се примирявам за неговите слабости кьм жени, бе причината да го напусна, сега вьпросьт е как да го забравя и отделя тази скрьб от болка. Искам да съм отново с вдигнати летви на взаимни взаимоотношения, не се получава и това е трудно да споделя дори с най добрата си приятелка.

Вьв момента се чудя дали да седна и споделя всичко с гаджето си, ама страхьт да го загубя и нараня ме спира всеки пьт. Бившия ми неспирно след всички изневери се появява с извинения за изманили случки, обещания за промяна ако бьдем заедно отново. Трудно отстоявам да не се вьрна при него, изпитвам чувства кьм него колкото и да ме е ранявал. Губя контрол в решителността си, обичам го все още и не зная как да отрека вниманието на сегашният в трудните дни на самота.


Трябва ли да бъда искрена с сегашният и да продължа с него ако ми прости след всичко? Искам, но и не мога да се доверя отново в промяната на бившият, да дам ли шанс след всичко заедно ? Намирам се в трудно положение на вьпроси между това, кое е било най правилното за мен. Отрковени сьвети и мнения ще са ми от полза, моля хейтьри и деца на по 13 14 с не красноречиви отговори да се въздържат. Благодарности към читателите на този сайт.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (14)

Изпрати
Д
Д
04.05.2016 20:12
Не се връщай ще съжаляваш! Или си стой с този, който те уважава или търси друг, който също да те уважава. Сигурен съм, че на бившият ти му не дреме за теб.
0
0
коко
коко
14.01.2016 13:19
Бившата ми беше в подобна ситуация. Върна се и след месец започнаха старите им проблеми. Започна да ме търси да се извинява, да твърди колко много ме обичала и как е допуснала грешка. Аз никога не бих се върнал при нея. Ако обичаш момчето до тебе, не го губи заради хора от миналота. НЕ СЕ ВРЪЩАЙ НАЗАД. ТАМ ПРОМЯНА НЯМА
0
0
C
C
18.10.2015 12:01
Ти нямаш проблем! Правилният избор е пред очите ти и ще ти ги избоде! Как може да има обич към някого който те е наранявал? Тук виждам само омраза към самата себе си за да допускаш някой да те наранява. Това е мазохизъм!
0
0
елкасс
елкасс
18.06.2015 15:23
"Вълкът козината си мени,а нрава не" Колкото и да ти е трудно се откажи от първата любов.Мисли за бъдещето си с този човек, който те уважава
и цени. В бъдещето само това има значение, любовта угасва, а без привързаност и взаимно уважение не се живее
4
0
няма
няма
10.06.2015 17:53
моета бифша беше така и се наложи да я оставя
0
0
ива
ива
19.05.2015 14:50
Варни се при бившия може верно да се промени
0
4
дани
дани
24.05.2015 16:05
не вярвам,ама хич,което е свикнало да кръшка ще продължава да го прави
0
0
Диди
Диди
07.04.2015 16:22
Нямаш бъдеше с новия си приятел щом постоянно е в мислите ти бившия.Губиш времето му и твоето.Разкажи му всичко което е в мислите ти защото все пак една истинска връзка се крепи на доверието без лъжи и тайни,която не е и вашата.А за бившията ти всеки може да сгреши няма безгрешни и всеки има право на втори шанс стига той да осъзнае че е сгрешил и се е покаял наистина за стореното.Сама трябва да решиш.Послушай сърцето си...Успех
5
0
Вгенета
Вгенета
03.04.2015 00:37
Е-хо!Вземи се в ръце!Една работа както тръгне,така отива;денят се познава от сутринта(мога да цитирам много такива истини)Напуснах съпруга си много отдавна поради причините,които цитираш!Не съм съжалявала нито за миг!Макар че за разлика от теб, бях с бебе на 6 мес.Сега ,21 год. по-късно имам най-прекрасния мъж на света и дете на 2 години.Но защото аз съм си го избирала и искала:-)Самоуважавай се!!!

о
8
1
Силвия
Силвия
31.03.2015 18:50
Не се връщай при бившия си - не си струва след като ти е изневерявал толкова пъти. Ако се върнеш при него ще се държи добре известно време и после пак ще почне да кръшка. Мисли само за настоящето и бъдещето. Човекът, с който си сега кара ли те да се чувстваш щастлива? Ако отговорът е да, остани с него. Според мен можеш да споделиш всичките си опасения с настоящия си приятел и ако той остане до теб значи е правилния човек. Успех :)
8
0
Ани
Ани
28.02.2015 09:26
Това ли е най-важното в днешно време-дали да съм с този или онзи,за да не съм самотна?Вие май нямате ценности,а само дупка за запълване.
9
1

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: