Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Имам огромни трудности при общуване

Имам огромни трудности при общуване

Имам огромни трудности при общуване
Здравейте, приятели. Относно това, което ще говоря сега, наистина ще ми трябва голям съвет. И така имам трудност при общуването. Когато говоря с някого няма начин да не почервенея, разтреперя, започна да се потя или ме е срам да го погледна в очите.

Преди изобщо не бах такава, но миналото лято наистина започнах да се затварям в себе си и всичко стана толкова трудно. Дори ме е страх да си хвана гадже.

Ще ми е трудно да разговарям с него и наистина мн ме е срам. Искам да се отпусна и да мога да говоря с приятели, но не. . Надявам се да не ме помислите за луда. Благодаря, за отделеното време. Моля за съвет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Sunny
Sunny
14.07.2017 23:33
здравей много добре разбирам как се чувстваш пиши ми ако искаш
1
0
Потребител#192998
Запиши се на някой отборен спорт. Потвърждавам за екипната работа. Тогава самите тренировки ще ти налагат да комуникираш с хора - треньори, съотборници, противници.
2
0
Пламена M.
Пламена M.
09.06.2017 17:18
Захващаш се с хоби - тип танци, някакво изкуство, нещо, което те кефи. Екипната работа ти помага да общуваш с хората - първо ще говорите за общите интереси и постепенно ще преминете и на други теми. И вече няма да те е срам, защото това ще са твои близки хора.
2
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: