Имам огромни трудности при общуване

Имам огромни трудности при общуване
Здравейте, приятели. Относно това, което ще говоря сега, наистина ще ми трябва голям съвет. И така имам трудност при общуването. Когато говоря с някого няма начин да не почервенея, разтреперя, започна да се потя или ме е срам да го погледна в очите.

Преди изобщо не бах такава, но миналото лято наистина започнах да се затварям в себе си и всичко стана толкова трудно. Дори ме е страх да си хвана гадже.

Ще ми е трудно да разговарям с него и наистина мн ме е срам. Искам да се отпусна и да мога да говоря с приятели, но не. . Надявам се да не ме помислите за луда. Благодаря, за отделеното време. Моля за съвет[Още подобни истории тук]

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Sunny
Sunny
14.07.2017 23:33
здравей много добре разбирам как се чувстваш пиши ми ако искаш
1
0
silvira
silvira
09.06.2017 18:23
Запиши се на някой отборен спорт. Потвърждавам за екипната работа. Тогава самите тренировки ще ти налагат да комуникираш с хора - треньори, съотборници, противници.
2
0
Пламена
Пламена
09.06.2017 17:18
Захващаш се с хоби - тип танци, някакво изкуство, нещо, което те кефи. Екипната работа ти помага да общуваш с хората - първо ще говорите за общите интереси и постепенно ще преминете и на други теми. И вече няма да те е срам, защото това ще са твои близки хора.
2
0