Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Кога ще си отида от Майка България?

Кога ще си отида от Майка България?

Кога ще си отида от Майка България?
Здравейте, случвало ли ви се е да мислите за смърта днес си на 20 после на 30 и до като се осетила стана на 50 наближава момента на раздяла от всички близки а твоите родители вече не са тук при нас защо живот е такъв да ни разделя аз съм младо момиче но като си помисля за това настръхвам как след някои ден няма да дишам, няма да виждам хора ,няма да съм между живите и няма да съществувам.

Това ме побърква, гледам да не мисля защото се задушавам само като помисля. Преди време преди да завърша изпаднах в една такава носталгия не ми се ядеше постоянно плачех не можех да споделя с никого ще ме помислят за луда само на приятелката ми знаеше ходех на психолог, но и на него не казах нищо

Всъщност не тои може да помогне а мисленето стегнах се и спрях да мисля да сещам се от време на време но бързо гледам да не мисля защото ако аз не си помогна няма кои това не се оправя с лекарства и с думи само с положително мислене. Извинявам се че ви занимавам с моите драми просто исках да споделя и да видя има ли и други които са изпадали като мен в депресия благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
15.03.2018 16:33
Имаш потресаващ правопис. Иначе - всеки човек изпада в подобни депресии. Трябва да се замислиш кои са истински ценните неща за теб и да се постараеш да им се радваш колкото се може повече. Това ще запълни огромна част от времето ти и ще те отвлече от черните мисли.
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: