Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Животът ми е хаос, лъжа и двамата

Животът ми е хаос, лъжа и двамата

Животът ми е хаос, лъжа и двамата
Здравейте! Пиша тук за да успея да си споделя мъката някъде. На 20 г. съм. Преди време се запознах с настоящия ми приятел аз бях сервитьорка, той барман. Всичко беше добре той имаше своите шантави страни, но успях да го приема, понеже аз не съм от неговия град по стечение на обстоятелствата трябваше да сменя квартирата си, а нямам финансовата възможност да плащам сама квартира, той се изнесе с меn. Казах си трябва много да ме обича значи щом заради мен го направи това. . След това пак се случи да работим на едно и също място, но вече беше друго след като заживяхме заедно.

Живеем заедно, работим заедно, навън сме заедно 24/7 и започван да усещам как полудавам, започнах да се прибирам в родния си град, за да получа някакво уединение поне за уикендите, казах му че имам нужда малко да дишам той започна да се сърди като малко дете, но не мога да бъда постояно с него, а и вкъщи правех всичко аз цялата домакинска работа падаше на мойте рамене сякаш си имам дете за което да се грижа. Чувствам се така сякаш загубих себе си едва на 20 съм и искам да си поживея малко преди да започна да водя толкова сериозен начин на живот. .

В родния ми град се запознах с много симпатично и добро момче, което се старае всячески да ми покаже че ме харесва и е много мило и сладко, започнахме да се виждаме и се чувстсм адски добре от това нещо, защото някак си е по-мой тип и визуално и в начина му на мислене, защото е малко по-голям и така неусетно попаднах в капана, в който лъжа и двамата. . Не мисля че ще издържа още дълго, но много ме е страх кажете ми как да постъпя. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
25.07.2018 18:23
Раздели се с момчето, с което живееш. Не ти харесва живота с него, вече няма тръпка, само търсиш как да се махнеш от града му. Всичко в разказа ти показва, че за теб тази връзка е приключила. Признай му, че си още млада за толкова сериозно обвързване и се върни при вашите. Ще е трудно, но по-добре така, отколкото само да си губиш времето и да му даваш напразни надежди, че сте семейство.
5
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: