Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Кой от двамата да избера

Кой от двамата да избера

Кой от двамата да избера
Здравейте на 20 години съм и си имам приятел от вече година и пет месеца . Но нищо не е както преди . Живеем на разстояние . . той в село аз в град. Аз започнах през това време да излизам с едно момче но всичко беше чисто приятелски.

Споделяхме излизахме говорихме и се разбирахме . Съветвахме се 1 - друг и така . Постепенно са влюбихме един в друг . Но с въпросното момче всичко е много много объркано . Той ми пише звъни постоянно а аз нямам вече желанието сещате се че вече няма онази хубава тръпка изпълваща всичко в блясък. Той ме пита какво става а мен ме е страх да му кажа .

Той не заслужава заради моята глупост да страда, но какво да направя . Хората са казали , то като идва не пита . . . и да си дойдем на думата. Моля ви дайте ми съвети . . Как да постъпя и с двамата .

Единия го обичам и не искам да го нараня защото не заслужава това, но пък вече ми е безразлично всичко и знам че не трябва да го лъжа. А с другия всичко е много хубаво. Привързах се към него и така .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Боряна
Боряна
22.11.2013 22:08
Била съм в такава ситуация и те разбирам. Не знам как твоят приятел, с когото си от година и половина, се държи със теб. При мен всичко започна именно заради начина, по който той ме третираше докато бяхме заедно. Първите 3 месеца бяха като приказка, но веднага след това всичко се промени. Както и да е, липсата на каквато и да е загриженост от негова страна към мен, ме накара да погледна на един познат по друг начин. В крайна сметка, нищо не се случи помежду ни. Но той ми помогна да осъзная, че заслужавам нещо по-добро - тъй като след всяка кавга с приятеля ми, аз търсех вината у себе си...
Моето мнение е, че просто трябва да бъдеш честна с момчето, с което си била заедно вече година и половина. Поеми отговорност за действията си. Всеки заслужава да знае истината :)
3
1
Никой
Никой
14.10.2013 18:47
Ти кого лъжеш и за каква обич говориш пред нас читателите??Единият го обичаш,но не искаш да го нараниш и му кажеш,че ти е безразличен??Оттук нататък вече си ясна изобщо можеш ли да обичаш и знаеш ли какво значи Обич.С другият ти било хубаво и си се привързала.Я по-добре остави момчето с което ти е безразлично и не го наранявай.Карай си както си я знаеш и не баламосвай хората.
3
0
moondark
moondark
14.10.2013 17:44
Имал съм 2 приятелки като тебе, без да се хваля и двете се прецакаха, че ме зарязаха, защото тези на които попаднаха , с които "така хубаво се разбираха" им 'светиха маслото'.
Та да се върна на въпроса ти, избери втория, така или иначе не ти пука вече за първия, и ти печелиш (ново гадже) и той печели, че вече няма да има до себе си момиче като теб, което не го е оценило. Но това важи само ако той не се е държал добре с теб, ако е бил лош , печелиш повече ти, а той си получава заслуженото, докато ако е бил добър и мил, какъвто трябва да е един приятел, тогава по-добре го остави да си намери човек които го оценява, и си пробвай късмета с твоя нов "само приятелски" приятел.

Може да звучи остро/грубо, но това е положението, средно решение няма. няма място за 3ти в любовта!

п.п. Даже не знам как се озовах в този сайт, но отговора ми важи, сигурен съм и друг може да го потвърди с подобна история.
4
0
Ели Шанти
Ели Шанти
12.10.2013 02:02
Ако си обичала инстински първия,втори няма да има.
4
0
диян
диян
11.12.2013 12:59
абсолютно вярно кажи си направо че те сърби оная работа заради такива като теб няма вече нито нормални връзки нито семейства като хората
5
0
Ани
Ани
11.10.2013 13:30
ти си от тези маймунки който докато не хванат втория клон не пускат първия :D щом ти е безразличен първия , излезте кажи му че не чувстваш вече същото, предполагам че ще те разбере :)
1
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: