Кой от двамата да избера

Кой от двамата да избера
Поставена съм пред една дилема, която не мога да разреша. Кое да избера, любовта или спокойния, финансово осигурен живот. Вече съм на 30 и сериозно се замислям върху нещата.

Горещо обичам момче с 4 години по-малко от мене. А имам и дългогодишна връзка със зрял, стабилен мъж, който ми предложи брак. В момента той е в трудно положение – човек от семейството му има здравословен проблем.

Сърце не ми дава да го нараня в такъв момент. Раздвоена съм и не зная какво да правя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
stzabv
stzabv
03.01.2014 05:16
избери втория защото ако си обичала първия нямаше да искаш втория
0
0
smile_
smile_
24.12.2013 08:30
Няма значение дали някой може да ти даде финансова стабилност за този момент, нямаш си и идея дали ще продължи дълго тази стабилност , защото земята се върти и нещата се обръщат постоянно , а доколкото от гледна точка на любовта мисля че по - малкия е просто моментна тръпка на всеки се е случвало в първия момент си мислиш че вече не обичаш старата си половинка , но повярвай ми ако направиш прибързан избор губиш някой който вероятно ти се е доказал над 100 пъти , но ако наистина си убедена че не обичаш този човек недей му отнема шанса да срещне някоя която ще го обича истински заради страха ти да си финансово нестабилна, което знаеш че в 21 век можеш и сама да постигнеш.
2
0
Емануела
Емануела
01.08.2011 21:23
Хората са го казали много отдавна. Семейно щастие и любов навън. Защо трябва да се отказваш от единия. Нито ще си първата, нито последна със съпруг и любовник.
0
0
Меги
Меги
01.08.2011 17:54
Днешно време без пари не се живее. Помисли за това как ще живеят децата ти един ден без пари, играчки, памперси дори и тогава ще съжаляваш. Щом някога си имала чувства към човека с парите, можеш пак да имаш, където е текло, винаги ще тече. Бъди умна.
0
0
Уилма
Уилма
25.07.2011 00:12
Повечето разумни жени биха избрали спокойния, финансово уреден живот. Но ако съвсем не го обичате този зрял и стабилен мъж, който явно е и доста по-старичък от Вас, просто се откажете и от двамата и изчакайте. Любовта преминава, раждането на дете означава много грижи и разходи, майката трябва да се грижи за детето и вече не може да работи много усърдно и да печели пари, а същевременно да си е и в къщи и да гледа и детето, и домакинската работа. Децата отнемат много енергия и мъжът трябва да може осигури по възможност самостоятелен дом и финансови средства за семейството си. Колкото до здравословните проблеми - те могат да дойдат по всяко време и при всеки един от нас, никой не е застрахован, тогава е важно човек да има добри близки хора, които да му помагат.
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: