Животът ми е пълен хаос

Животът ми е пълен хаос
Пиша в този сайт, защото знам, че ще намеря приятели, които ще ми помогнат със съвет за да реша огромният проблем пред, който съм изправена. Нужно ми е мнението на повече хора, за да взема най-доброто решение. Ще съм благодарна на тези, които се отзоват и ми помогнат.

Аз съм на 27 години. В продължение на 5 години живях на семейни начала с мъж, когото харесвах. Нещата вървяха добре и смятах, че съм направила точния избор. Решихме да имаме дете и се роди едно прекрасно момиченце.

Всичко вървеше нормално докато едно 18 годишно момиче не му завъртя главата. Много бързо след започването на новата си връзка той ни напусна. Останах сама с детето и живеем на квартира.

Започнаха и финансовите проблеми, тъй като той не дава никакви пари за детето. И това продължава вече цяла година.

В живота ми се появи друг мъж, който много ме харесва и е готов да се грижи и за детето ми. Но аз нямам чувства към него. Но пък присъствието му в семейството ще ми помогне да излеза от мизерията, в която сме.

Не знам как да постъпя. Да живея трудно или да направя компромис и да се събера с човек, който не особено харесвам, но който ще реши финансовите ми затруднения.

Моля ви, дайте ми съвет, за да мога да излезна от това положение.

Коментари (6)

Изпрати
Инчето
Инчето
01.10.2013 00:43
Здравей, да ти е жива и здрава малката принцеска:)съгласна съм с насинка61,щом този мъж е готов да приеме детето ти като свое значи той наистина те обича и желае да ви помогне,в днешно време е много трудно да отгледаш едно или повече деца сама,а този мъж според мен ти дава опората от която се нуждаете ти и детето ти сега:)Успех!
0
0
Мария
Мария
30.09.2013 23:33
По-добре остани с новия си приятел90
0
0
дида
дида
12.11.2010 11:42
Аз също съм преживяла много и нещо подобно, в момента съм сама и с дете. Хубаво е това, което ви се случва, но ако трябва да сте честна със себе си и не обичате този мъж, как ще се чувства той в един момент като се убеди, че е човекът, на който разчитате само за финансова подкрепа. Аз лично когато се сблъсквам с житейска ситуация няма значение в какъв аспект е тя, се поставям първо на мястото на отсрещната страна и си задавам въпросът, как ще реагирам и как ще се чувствам - може би това и вие да се запитате. Дерзайте и успех.
1
0
Сусамка
Сусамка
07.11.2010 17:22
От достатъчно дълго време ли се познаваш с този човек, който ти предлага помощта си ? Дали той е таял някакви чувства към теб преди, когато си била обвързана още и за това не е предприемал нищо ?
Дори и да не е така, и според мен трябва да приемеш подадената ръка, защото по-добра алтернатива едва ли ще ти се открие, мъжете по принцип се страхуват от самотни майки, защото това значи много грижи и отговорности.
Може би наистина с времето ще го харесаш, но и не очаквай той да е идеален, всеки си има недостатъците.
Успех ти желая.
0
0
Елвира
Елвира
07.11.2010 11:15
Аз също бях в голяма мизерия с малко дете преди 18 години, тогава положението беше още по-тежко, отколкото е сега, и въпреки че изглеждах много добре и имах добра работа, не можах да срещна такав добър мъж, които да е съгласен да се грижи за мен и за детето. След няколко години ходене по мъките и по съдилищата (аз бях женена за бащата на моето дете) дадох детето на баща му, защото той имаше и жилище, и вземаше наеми от търговски помещения по реституцията, а аз живеех в мизерно жилище под наем, а след това заминах в чужбина. Сега детето е студент и имам много добри отношения с него. Мисля, че този нов мъж е един много голям шанс за Вас, който Ви дава съдбата и Вие не бива да се отказвате така лесно от него. Когато хората се разбират и се отнасят добре един към друг, те могат да живеят добре заедно и след време от привързаността се развиват любовни чувства. Всъщност това е по-добре, отколкото изпепеляващата и влудяващата сила на любов от пръв поглед и последващото изтрезняване в калта. Помислете си, че се влюбите отново в някой, който пък е беден и вироглав, но много хубав, но и въобще не иска или не може да се грижи за Вас и за детенцето Ви. Това би било наистина катастрофа, нали ? Но трябва да опознаете добре този новия мъж, възможно е той, ако няма свои деца да иска и на него да му родите дете, възможно е да има и някои скрити и нетърпими недостатъци. За съжаление в живота няма никакви гаранции нито за вечна любов, нито за вечно разбирателство, нито за вечно богатство, но доста има рискови и стресови ситуации, с които трябва да се научим да се справяме.
0
0
anastasia
anastasia
07.11.2010 10:41
Мило момиче, ако този мъж действително те обича, уважава и грижи за теб и детето ти и те направи щастлива с времето, ти ще го обикнеш. Желая ти успех и късмет.
3
1

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: