Дали баща ми ме видя...?

Дали баща ми ме видя...?
Здравейте моля ви за съвет та аз съм на 16 години и живея в къща, на втория етаж и баща ми вън с една стълба точно до прозореца ми режеше клонките на едно дърво и прозореца ми има щори които леко отдолу НЕ бях бутнала и аз точно тогава мастурбирах.

Не осъзнах, че баща ми е точно до прозореца и не знам сега видял ли ме е минаха 2 дена вече от тази случка опитвам се да избягвам баща ми, защото ме е срам, ако ме е видял, но според вас видял ли ме е.

Моля ви за съвет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Michele
Michele
22.02.2020 14:07
Не му се притеснявай. Видял или не, не му е работа да те гледа. Но ако го е направил нарочно, просто го попитай, какъв интерес представляваш за него.
Аз забелязах татко да ме наблюдава дискретно. Тогава нямах и 11 години. След този първи случай го забелязах и втори път, бях вече по- голяма около 12 годишна. И то в момент в който мастурбирах като за европейско първенство. Същата нощ, към 23 часа станах и отидох до WC. Вратата не се затвори добре, остана леко открехната, но не се притесних, мислех, че нашите спят дълбоко. Изведнъж дочух разговор, неволно нададох ухо. Баща ми казваше на мама, че ме е видял днес да мастурбирам. Наострих яко слух и чух мама да казва, цитирам буквално:
- Тя вече е голяма. Аз на нейната възраст вече се ебях. Не съм изненадана! Само да не се увлече по секса, че тогава спасение няма.
- Трябва да я следим. Но днес докато я наблюдавах се възбудих доста силно.
- Не си удари и ти една?
Почна да се смее мама и продължи:
- Внимавай! Не я притеснявай, да не почне да се пази. Тя не знае нашето мислене и възприятия по тези въпроси и може да се стресне. Няма да и се отрази добре. Може би трябва да поговоря с нея?
- Не! Недей, ще я подплашиш. За сега ще я следим. Нека си чеше путката! Но си права, трябва да намерим начин да се сближим с нея, да споделя.
Бях наистина изненадана от това което чух. Стана ми ясно едно, че мога да си мастурбирам без проблем. Така след няколко дни усетих , че някой се прибра. Пазеше тишина. Което ме впечатли. Явно беше баща ми. Реших да играя играта му. Настаних се така, че да ме вижда добре през прозореца, дори не затворих вратата. Оставих я притворена. И през нея се виждаше добре какво правя. Съблякох се гола и се настаних срещу прозореца и вратата. Не след дълго усетих движение по терасата. Бях спуснала воалетките- електрически щори, така че останаха 20-на сантиметра отворени. Сложила бях и едно огледалце пред мен в което можех да видя кога ме гледа. Мастурбирах повече от час. Първо го усетих на прозореца, после на вратата, гледа ме от там около десетина минути и се върна на прозореца. Упорито се чепех пред погледа му, заемах такива пози, че катеричката ми зееше пред него. В един момент реших, ще го провокирам. Издебнах го когато не ме гледаше и изскочих гола, беше застанал леко приклекнал до прозорецът ми и си държеше члена в ръка. Усети ме и се обърна. Остана с отворена уста, дори не си скри атрибута. Попитах го директно:
- Какъв интерес представлявам за теб? Като ме наблюдаваш, как ме виждаш, като дъщеря или жена?
Стоеше като мумия. Посочих му пениса, който беше като тояга станал и попитах:
- Това ли те мъчи? Аз ли съм причина?
Пусна си стърчащият член и без вече притеснение отговори:
- Извинявай! Не е присъщо, но когато те видях какво правиш и как го правиш...
Стоях гола пред него и осъзнах, че изобщо не ме е срам. Обратното, чувствах, че ми харесва да ме гледа. Това ме възбуждаше. Погледнах му пенисът, беше си в пълна ерекция. И тогава взех, че изтърсих:
- Като искаш да ме гледаш, не ме дебни, а ела при мен и гледай колкото си искаш.
- Ще го знам за друг път.
Така приключихме за деня. Вечерта ставах пет пъти, исках да чуя какво ще каже на мама, но разговор нямаше. Почнах да си мисля, че иска да не се знае, което инстинктивно ми подсказа, че мога в случай на нужда да го шантажирам. Никога не се възползвах от това. Просто никога не са ми отказвали нищо. Веднъж мама ми каза:
- Трябва да внимаваш с мъжете! Особено с татко ти! Много го предизвикваш и може в един момент да не издържи. Макар че предпочитам да е той, вместо някой идиот.
Бая се опуичих на думите и. Това ми звучеше като- по- добре той да те оправи, отколкото някой чужд мъж. Доста материал за обмисляне.

Така че ти също можеш да се възползваш от опитът ми. Бащите често са или ревниви и груби или ни виждат като сексуални обекти. Мисля, че и майките към момчетата си са така.
10
10
Кристина Черникова
Сигурно не те е видял, щом е бил зает с друго. Едва ли е надничал през щорите на стаята ти. Но дори и да те е видял, ти си на 16, той е наясно в каква възраст си. Ще се направи, че нищо не е станало. Така че е и ти не го мисли.
11
3

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: