Ezine.bg»Споделени Истории»Интимни истории»Множествен оргазъм - стигнах до цели 87...

Множествен оргазъм - стигнах до цели 87...

Множествен оргазъм - стигнах до цели 87...
Здравейте Предварително се извинявам, ако не е това мястото за моята история/въпрос и някой се почувства засегнат от думите ми
Аз съм жена на 30 години, семейна, с едно дете. Водя нормален сексуален живот (до колкото позволяват ежедневните ангажименти и работа), но понякога си позволявам и да се самозадоволявам (рядко, но няма да се впускам в обяснения). При мен нещата се получават много лесно. . . само си потърквам краката, мисля си за нещо хубаво и така. . . (няма да навлизам в подробности).

Веднъж реших да проверя колко поредни оргазъма (клиторни, никакво проникване, дори не се събличам) мога да изпитам и започнах да броя. . . Сега, може да ви шокирам или да си помислите, че се шегувам, но говоря самата истина. . . станаха 87. Да, 87! От 30 нататък имах чувството, че сами започват и не можех да се контролирам. . . отидох да се изкъпя, за да свърши всичко, но като излязох от банята, одисеята продължи. . накрая просто си лежах и се гърчех. Даже по едно време започнах да се задъхвам и да усещам сърцебиене и се притесних. Постепенно ставаха по-леки и накрая заспах.

Искам да попитам, случвало ли се е на някой нещо подобно? Не беше инцидентен случай. . . . още няколко пъти след това се получи. Мислех си, че имам някакъв здравословен проблем, ходих на гинеколог, но нищо ми няма. Търсила съм в нета и пак нищо. . .

И преди да завалят злобни коментари, искам категорично да заявя, че не съм нимфоманка и ми се е случвало да имам много дълги периоди без сексуален контакт и нямам никакъв проблем. . . дори не изпитвам нужда да правя секс. . Та има ли ми нещо според вас? (синтезирано в едно изречение

Предварително благодаря и дано не съм досадила с глупостите си. Наясно съм, че хората тук споделят реални проблеми, но за мен това е загадка и дори малко се притеснявам, та затова пиша.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Потребител#245954
Gioanna е права, съвсем наред си си!
Аз също имам такива оргазми, обикновено стигам до над 30-40, после вече спирам да броя и само се кефя. Истината е, че по едно време се уплаших да не би да съм нимфоманка, защото колкото повече правиш, толкова повече ти се иска.
Все пак истината е, че това е здраве, регулира хормоните, забавя климакса, и най-важното - страхотно е!
3
0
Анонимен
Анонимен
06.02.2019 15:20
Всичко ти е нормално!
Аз бях на 12 когато правех 20-30 оргазми на ден. Мастурбирах като за световно. На няколко пъти в училище си имах проблеми. В междучасието влизах в тоалетната и почвах. За десетина минути правех по 3-4 оргазми. Често ми се случваше да почна и да не мога да спра, което ставаше причина за закъсненията ми в час. Веднъж стоях повече от два часа в тоалетната. За това време преброих 44 оргазми. Краката ми трепереха, не можех да се задържа права и все ми се искаше. Привикаха мама в училище и трябваше после да и обяснявам, да лъжа и накрая казах истината. Вечерта ги чух да говорят с татко, той се смееше и каза, че ми трябва здрав кур и издръжлив мъж. Беше неловко да ги слушам, те ползваха доста нецензурен език. Накрая мама му каза, че тя е почнала да се чука на 12, което означавало, че аз съм по- добър случаи. След известно мълчание татко и каза:
- Шегата на страна, но тя наистина се нуждае от това. Ако се опитаме да и пречим, ще я провалим. Трябва да се направи нещо в нейна полза.
- Освен да се проебе, какво друго, не виждам! Но дали ще и е от полза или ще стане по-зле?
Така приключи разговорът им. Минаха няколко дни и някой ме завари в нас как мастурбирам. Като го видях се стреснах, но той все едно че си играя ми каза:
- Забавлявай се! Надявам се, че ти е хубаво?
Така беше. Уплашена, но не можех да се спра. Продължих и в продължение на почти час той ме гледаше. После ме попита искам ли да го правя с мъж. В него момент за друго не мислех и потвърдих. След около половин час бях вече жена. Но и това не промени нещата. Имах всеки Божи ден съвкупления, но продължавах да мастурбирам.
Веднъж ме наказа жестоко. Пратиха ме в болница. Имах нужда от спешна операция на апендикса. Беше се пробил и бях изпаднала в кома. Случайността ме е спасила. Съседката ме видяла когато се прибирам. Дошла да ска нещо, но аз не съм отворила, тя се обадила на баща ми. Така останах 5 дни в болницата. През това време не съм се сещала за секс. Когато ме прибраха в нас мина повече от месец докато се сетих за това.
Никога не съм чувствала нужда от секс. Но почна ли, мама миа! Спиране няма. Докарвала съм се до припадък в следствие на мастурбиране. Не смея да кажа бройките на оргазмите които съм получавала. Имала съм случай да броя до 140-150 и след това се обърквам. Веднъж споделих това на брат ми и приятелката ми. Те не повярваха. Почнаха да ме обиждат и ме разплакаха. Тогава им казах:
- Вие ги броите и почнах пред тях.
Това беше към 10 часа, до 14 часа ме следяха с интерес след което брат ми каза:
- На мен ми се приеба, не мога повече да стоя спокоен! Излизам.
Приятелката ми остана и дори мастурбира с мен. Но след няколко оргазми се „разпадна” и си тръгна и тя.
Днес съм вече на доста години, но истина е, че почна ли трудно спирам.
Специалистите казват, че това е добре за здравето ми, за сърцето и отдалечава климактериума.
Така че скъпа, не спирай! Побърквай я, лошо няма!
Gioana
4
1
Валентина
Валентина
27.10.2016 21:27
Не е работа на гинеколога. Проблем няма. Нормално е. Има хора с хиперсексуалност. Това не е заболяване. По-скоро е предимство. Правете разлика с нимфоманията, която е сексуално отклонение. Хиперсексуалните са си нормални хора, които по-лесно се възбуждат и стигат до оргазъм. Не е рядко срещано, а може би при жените е 1 на 30-40.
7
0
miglena
miglena
07.10.2016 16:33
Ако се повтори потърси по-компетентен гинеколог. Не мисля, че е опасно, но поне да ти кажат как се нарича съсоянието и как да го контролираш. Предполагам, че е от онези състояния, които се проявяват веднъж на милион...
0
8

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: