Множествен оргазъм - стигнах до цели 87...

Множествен оргазъм - стигнах до цели 87...
Здравейте Предварително се извинявам, ако не е това мястото за моята история/въпрос и някой се почувства засегнат от думите ми
Аз съм жена на 30 години, семейна, с едно дете. Водя нормален сексуален живот (до колкото позволяват ежедневните ангажименти и работа), но понякога си позволявам и да се самозадоволявам (рядко, но няма да се впускам в обяснения). При мен нещата се получават много лесно. . . само си потърквам краката, мисля си за нещо хубаво и така. . . (няма да навлизам в подробности).

Веднъж реших да проверя колко поредни оргазъма (клиторни, никакво проникване, дори не се събличам) мога да изпитам и започнах да броя. . . Сега, може да ви шокирам или да си помислите, че се шегувам, но говоря самата истина. . . станаха 87. Да, 87! От 30 нататък имах чувството, че сами започват и не можех да се контролирам. . . отидох да се изкъпя, за да свърши всичко, но като излязох от банята, одисеята продължи. . накрая просто си лежах и се гърчех. Даже по едно време започнах да се задъхвам и да усещам сърцебиене и се притесних. Постепенно ставаха по-леки и накрая заспах.

Искам да попитам, случвало ли се е на някой нещо подобно? Не беше инцидентен случай. . . . още няколко пъти след това се получи. Мислех си, че имам някакъв здравословен проблем, ходих на гинеколог, но нищо ми няма. Търсила съм в нета и пак нищо. . .

И преди да завалят злобни коментари, искам категорично да заявя, че не съм нимфоманка и ми се е случвало да имам много дълги периоди без сексуален контакт и нямам никакъв проблем. . . дори не изпитвам нужда да правя секс. . Та има ли ми нещо според вас? (синтезирано в едно изречение

Предварително благодаря и дано не съм досадила с глупостите си. Наясно съм, че хората тук споделят реални проблеми, но за мен това е загадка и дори малко се притеснявам, та затова пиша.[Още подобни истории тук]

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Анонимен
Анонимен
06.02.2019 15:20
Всичко ти е нормално!
Аз бях на 12 когато правех 20-30 оргазми на ден. Мастурбирах като за световно. На няколко пъти в училище си имах проблеми. В междучасието влизах в тоалетната и почвах. За десетина минути правех по 3-4 оргазми. Често ми се случваше да почна и да не мога да спра, което ставаше причина за закъсненията ми в час. Веднъж стоях повече от два часа в тоалетната. За това време преброих 44 оргазми. Краката ми трепереха, не можех да се задържа права и все ми се искаше. Привикаха мама в училище и трябваше после да и обяснявам, да лъжа и накрая казах истината. Вечерта ги чух да говорят с татко, той се смееше и каза, че ми трябва здрав кур и издръжлив мъж. Беше неловко да ги слушам, те ползваха доста нецензурен език. Накрая мама му каза, че тя е почнала да се чука на 12, което означавало, че аз съм по- добър случаи. След известно мълчание татко и каза:
- Шегата на страна, но тя наистина се нуждае от това. Ако се опитаме да и пречим, ще я провалим. Трябва да се направи нещо в нейна полза.
- Освен да се проебе, какво друго, не виждам! Но дали ще и е от полза или ще стане по-зле?
Така приключи разговорът им. Минаха няколко дни и някой ме завари в нас как мастурбирам. Като го видях се стреснах, но той все едно че си играя ми каза:
- Забавлявай се! Надявам се, че ти е хубаво?
Така беше. Уплашена, но не можех да се спра. Продължих и в продължение на почти час той ме гледаше. После ме попита искам ли да го правя с мъж. В него момент за друго не мислех и потвърдих. След около половин час бях вече жена. Но и това не промени нещата. Имах всеки Божи ден съвкупления, но продължавах да мастурбирам.
Веднъж ме наказа жестоко. Пратиха ме в болница. Имах нужда от спешна операция на апендикса. Беше се пробил и бях изпаднала в кома. Случайността ме е спасила. Съседката ме видяла когато се прибирам. Дошла да ска нещо, но аз не съм отворила, тя се обадила на баща ми. Така останах 5 дни в болницата. През това време не съм се сещала за секс. Когато ме прибраха в нас мина повече от месец докато се сетих за това.
Никога не съм чувствала нужда от секс. Но почна ли, мама миа! Спиране няма. Докарвала съм се до припадък в следствие на мастурбиране. Не смея да кажа бройките на оргазмите които съм получавала. Имала съм случай да броя до 140-150 и след това се обърквам. Веднъж споделих това на брат ми и приятелката ми. Те не повярваха. Почнаха да ме обиждат и ме разплакаха. Тогава им казах:
- Вие ги броите и почнах пред тях.
Това беше към 10 часа, до 14 часа ме следяха с интерес след което брат ми каза:
- На мен ми се приеба, не мога повече да стоя спокоен! Излизам.
Приятелката ми остана и дори мастурбира с мен. Но след няколко оргазми се „разпадна” и си тръгна и тя.
Днес съм вече на доста години, но истина е, че почна ли трудно спирам.
Специалистите казват, че това е добре за здравето ми, за сърцето и отдалечава климактериума.
Така че скъпа, не спирай! Побърквай я, лошо няма!
Gioana
0
0
Валентина
Валентина
27.10.2016 21:27
Не е работа на гинеколога. Проблем няма. Нормално е. Има хора с хиперсексуалност. Това не е заболяване. По-скоро е предимство. Правете разлика с нимфоманията, която е сексуално отклонение. Хиперсексуалните са си нормални хора, които по-лесно се възбуждат и стигат до оргазъм. Не е рядко срещано, а може би при жените е 1 на 30-40.
4
0
miglena
miglena
07.10.2016 16:33
Ако се повтори потърси по-компетентен гинеколог. Не мисля, че е опасно, но поне да ти кажат как се нарича съсоянието и как да го контролираш. Предполагам, че е от онези състояния, които се проявяват веднъж на милион...
0
5