Ezine.bg»Споделени Истории»Интимни истории»Правих тройка със семейство цели 4 години

Правих тройка със семейство цели 4 години

Правих тройка със семейство цели 4 години
Прочетох няколко истории, и забелязах че повечето са разкази преписани или фантазии. Няма лошо, човек живее живота си както намери за добре. Искам да ви разкажа една моя авантюра. Имах от много време желание за тройка, двама мъже и жена. Започнах да опипвам почвата, да го направим с моята съпруга, но се оказа пълен кошмар.

Такъв скандал ми вдигна че не е истина. За това реших да се пробвам сам. Пуснах обява в Адам и Ева и не след дълго едно семейство ми писа. Бяха от близък град до моя, тя беше на 34г а той на 40г. Когато разменихме снимки по имейла, просто помислих че е шега. Дамата беше невероятна, стройна, с дълга черна коса и големи гърди. Тя беше толкова красива, че ми изглеждаше не реално.

Разменихме телефони и се чухме. След разговора се уговорихме да се видим и да го направим. Дойде уречения ден, запалих колата и нямах търпение да стигна. Тези 30мн път ми се сториха цяла вечност. Мъжът ме чакаше на определеното място, запознахме се и потеглихме за у тях. След по-малко от 10 мн вече той отключваше входната врата на апартамента. Не знаех какво да очаквам, но когато влезнах в хола, там беше жената от снимките. Но на живо беше много по хубава.

Запознахме се, мъжът и направи по кафе и взехме да си говорим общи неща. На тях също им беше за първи път. След като си поговорихме и поопознахме, някак си първичното притеснение изчезна. Тогава мъжът предложи да се преместим в спалнята. Просто не ми се вярваше че това се случва. Отидохме в спалнята и те започнаха да се целуват прави, тогава той ми направи знак да се включвам. Аз минах зад нея, хванах я за хубавото дупе и започнах да я целувам по врата.

Бяхме я притиснали здраво между нас и всеки опипваше и галеше някоя част от тялото. Тогава мъжът и започна да вдига роклята и на горе и я изхлузи през главата и. Тя остана само по сутиен и прашки, не чаках покана и се заех да го разкопчая и махна сутиена. След като го махнах на свобода изскочиха едни разкошни гърди, и без покана ги засмукахме взехме да го обсипваме с целувки. И двамата като в так бръкнахме едновременно в прашките и, и започнахме да ги дърпаме на долу. Тя започна да мачка ку****те ни през дънките. Явно и хареса че вече бяхме надървени, защото застана на колене и ни каза да сваляме гащите.

Не чакахме втора покана и за миг два надървени ку*а се оказаха на свобода. Тя започна с такава страст да ги целува и смуче, че имах чувството че цял век ку* не е виждала. След като започна да ни духа, явно на съпруга и възбудата дойде в повече, вдигна я и я хвърли на спалнята по гръб. Разтвори и краката и започна да я лиже. Аз се заех да целувам гърдите и и да я галя. Започнах да галя гърдите и, а през това време се премествах с целувки нагоре. Започнах да я целувам по устните, и за моя изненада тя отвърна на целувката като напъха езика си в устата ми.

Беше много страстна и възбудена. След известно време мъжът и спря да я лиже, вдигна и краката и от раз и го наби в подгизналата от слюнка и сокове п**ка. Започна бавно и ритмично да я ебе, а аз застанах до главата и, и го подадох да ми го смуче. Правеше невероятни свирки. Така продължихме известно време, след което той предложи да се сменим. Тя застана в партер, аз започнах да я еба а той и го подаде да му духа. Направихме и както се казва хайдушко чеверме.

След известно време тoй каза че е време за сандвич. Аз легнах по гръб, тя ме възседна и си го вкара в п**ката. Легна ми на гърдите така че да може дупето и да е максимално на горе. Тогава той се зае бавно да и го вкарва в дупето. До тогава никога не бях чувал жена да издава такива викове на сладострастие. След като и го вкара до край, двамата започнахме бавно да се движим. След малко двамата влезнахме в синхрон, и започнахме да я ебем здраво. Тя не беше на себе си от кеф.

Не зная колко оргазма е получила, но имах чувството че е изпаднала в екстаз и освен да стене от кеф друго не можеше да каже. След известно време аз не можех да се задържам повече, и започнах да се празня. Имах чувството че ако не бях с презерватив, спермата ми щеше да напълни корема и. Тогава забелязах и неговите изцъклени очи и отворена уста и разбрах че и той и пълни гъ*а със спермата си. Щом свърши се строполи до нас на спалнята, а тя остана да лежи върху мен. След като си взехме въздух и дойдохме на себе си, отидохме в банята да се изкъпем.

Това беше нашата първа среща. След това нашата връзка продължи 4 г. Но за мое съжаление, нашата държава прогони и тях в чужбина. Сега се регистрирах тук с надеждата да намеря някое друго семейство, но като гледам едва ли ще се случи. Ако все пак се намери някое семейство или двойка, нека пишат. xeroscan@abv. bg
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
miglena
miglena
15.09.2016 17:59
Не мисля, че тук е удачното място да си търсите подобен тип развлечения.
19
7
ISKRO
ISKRO
26.01.2017 20:49
I tova ako ne e intimno kakvoto e zaglavieto na foruma ...?
7
1

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: