Ezine.bg»Споделени Истории»Интимни истории»Чувствам се прекалено сексуална! Нормално ли е?

Чувствам се прекалено сексуална! Нормално ли е?

Чувствам се прекалено сексуална! Нормално ли е?
Здравейте! Момиче на 16г съм и бих искала да попитам нормално ли е да мисля за секс повече отколкото трябва. . т. е чувствам се по-сексуална, харесва ми да се държа освободено около приятеля ми, да се обличам сексапилно (къси панталонки, клинове, които очертават дупето ми, прозрачни блузи, не свалям прашките от себе си и т. н).

Имам широки познания по темата, предпочитам грубият секс (да ме връзват за леглото, да ме пляскат по дупето и лицето, да ме дърпат за косата и прочие). Аз лично смятам, че в една връзка секса е много важен(разбира се, че е само част от връзката). И не, не съм някое разкрепостено момиче. Аз съм лоялна и държа на партньора си, все пак съм имала 2 годишна връзка.

Но постоянно си представям какви ли не интимни случки, имам мокри сънища. Просто много харесвам човека до мен да ме опипва нон стоп и да не ставаме от леглото. Обичам да се разхождам гола в нас и партньора ми да не си го изважда от мен. . удоволствието е неописуемо.

Не съм девствена и вече си нямам приятел, но си търся някой дивак като мене, но въпроса е друг - Нормално ли е всичко това или трябва да се кротна?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#232666
Според мен е напълно възможно и много нормално. Аз, имам същия проблем само че имам връзка от близо 1 година и искам повече секс от партньора си. Според мен това е резултат от хормоните и някои хора имат голямо либидо. Това не те прави лоша. Въпрос на физиология.
3
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: