Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Голямата любов или просто заблуждение?!

Голямата любов или просто заблуждение?!

SweetySweetyНовак
Голямата любов или просто заблуждение?!
Здравейте!
Момиче съм на 19г. Преди една година срещнах момче на 20г. Запознахме се точно на рождения ми ден. Преди това изобщо не ми вървеше. Все проблем след проблем, удар след удар. След като го срещнах ми потръгна. Влюбихме се до ушите един в друг. Още същия ден се събрахме. Отначало се дърпах и се държах резервирано, но усещах, че мога да му се доверя. С времето все повече и повече се сближихме. Имахме еднакви цели в живота.

И двамата искахме да се борим и след време да имаме собствен бизнес, макар и малък. 5 месеца след началото на връзката ни заживяхме заедно на квартира. Не се отделяме един от друг. Година по-късно любовта, уважението, страстта са същите дори стават по-силни. Той е този, за който винаги съм мечтала. Идеална покрива идеала ми за мъж. През много трудности преминахме заедно и това ни направи още по-близки. Ппредставяйки си бъдещето виждам него. Дали това е голямата любов или се заблуждавам?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Dimitrichka Dimitrova
Dimitrichka Dimitrova
11.02.2019 00:32
Защо ти влиза в главата че не е мъжа на твоите мечти щом се разбирате
0
0
Йозлям Кадирова
Така както представяш нещата - не виждам къде е прожлема, че се замисляш дали е той?

Година е малко време, за да угасне страстта и любовта, по едно време други неща ще са на преден план и точно тогава ще трябва да внимавате да не я изгубите тая искрица.
0
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: