Това несподелена любов ли е

Това несподелена любов ли е
Здравейте, ето я и моята история!

Педи време ми се наложи да живея за около месец в най-добрата си приятелка! /не живеем в България от няколко години, нито аз, нито приятелката ми/. До този момент не познавах добре брат й! /и двамата сме на 20г/
В рамките на този месец го опознах и се случи така, че се влюбих в него!

Проблемът е, че не знам дали и той има чувства към мен! Така. . . . началото на "този 1 месец" той ме покани на кино с още един негов приятел, много се забавлявахме. . . след няколко дни пак аз, той и приятелят му се бяхме събрали. . . попийнахме си, след което го целунах и той отвърна, но нищо повече! Приготви ми вечеря. . . но само веднъж.

Спахме в едно легло, но нищо повече не се случи! След този месец аз се изместих в самостоятелен апартамен, виках го няколко пъти да излезем навън или просто да се съберем с приятели в моя апартамент, но той винаги намираше оправдания и не идваше. Говорил ми е за други момичета когато сме били само двамата! Защо ? ! ? Моля дайте съвет! Как да продължа с това?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
вал
вал
21.10.2013 19:28
той просто не си пада по теб
2
0
Jess
Jess
21.10.2013 15:09
опитах да разбера, като казах на сестра му/ най-добрата ми приятелка/...но тя може би от радост или не знам какво, каза на майка си и токава продполагам ,че е имало разговор м/у майка и син. Найтина си е трудно положение...
0
0
man
man
21.10.2013 13:22
Харесва те, но не знае как да го покаже.Не знае как да се държи с теб и какво харесват момичетата/жените.Най-вероятно девствен.
Започни като научиш дали е наистина така.
Тогава действаш така - първо го набиваш здраво :D . После му обясняваш, че си нежния пол и искаш да те прегръща, целува, гали, да ти први комплименти ... ти си знаеш какво харесваш.
Като цяло картинката е катастрофа :) Ти си по-ценната от двама ви.Да го учиш на обноски и маниери иии ... ако го искаш действай, защото той няма да го направи.Ще е трудно и трябва да си по-директна, както ти казах.По-лесният вариант е да си намериш мъж(не момченце) по-отракан, поучукан от някоя друга връзка за себе си.
2
0

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: