Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Любов ли е това

Любов ли е това
Искам да споделя с вас за нещо, което ми се случва за първи път. Влюбих се от пръв поглед. По принцип не съм влюбчива натура, нито вярвам в появата на тази химия, за която само съм чела.

Но един ден, отивайки на обяд в съседното на офиса ни заведение съзрях един млад мъж. На секундата вече бях влюбена в него. Какво стана ? И аз не знам.

Сега продължавам да го срещам всеки ден, но не намирам смелост да го заговоря. На погледите ми отговаря с усмивка, но не проявява никаква инициатива. Объркана съм и не знам дали да призная за чувствата си.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Merry
Merry
15.09.2013 17:58
Покани го на кафе и ако си достатъчно наблюдателна ще разбереш дали зад усмивката му стои симпатия или му става мило от втренчения ти поглед, а той има връзка с друго момиче. Сама по себе си усмивката не означава нищо от това, което на теб би ти се искало да означава, но е възможност за стъпка от твоя страна. Направи я или изчакай докато се почувстваш достатъчно готова да я направиш.
Раят съществува само за осмелилите се да поемат път към него.
0
0
анонимчетУ
анонимчетУ
10.11.2012 18:36
забелязвай всичко!!!!! виж как те гледа, как разговаря с теб, внимателен ли е с другите и пр....ако е така то вие си пасване несъмнено! като ангелите с едно крило-ако се прегърнете ще полетите към Рая и небето!
0
0
sun
sun
29.08.2011 15:29
Пробвай, нищо не губиш, един живот живеем и трябва да се осмеляваме да правим това което искаме и да се борим да това, което желаем. Щом ти отговаря с усмивка значи не е безразличен. Това е моят съвет- престраши се и го заговори, няма абсолютно нищо страшно или срамно.
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: