Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Есенна депресия ли е това?

Есенна депресия ли е това?

Есенна депресия ли е това?
Здравейте, първо искам да ви попитам на вас как ви действа Есента? Та така нека да започнем с темата, искам да ви кажа, че не съм много добра в това да пиша разни неща, но ще се опитам, та така имах един период на депресия, та тя се получи от многото седене вътре, да. . Странно, но факт, бях болна и има седмица в която само вътре седях никакво излизане навън, ама никакво! Само дето прозорецът на стаята ми беше отворен и аз седях само вътре, защото бях болна не ходех на училище,

Ей така седях само на компютъра и гледах тв, и така постепенно започнаха да ме избива на сълзи да си мисля за негативни неща и т. н обзе ме депресия! Сега също съм болна, но от време на време излизам навън, тези чувства се появиха отново, но по-малко, като вляза вътре ми е някак депресиращо, потискащо, и т. н. та ще ви помоля да ме посъветвате съвет какво да правя докато съм вътре искам да ви кажа, че не обичам да рисувам, да чета. . . Не. . . не се сещам за нещо креативно, на вас ставало ли ви е така? Също така имам и друг проблем той е с нощта, ще го съкратя малко, та следното той се появява когато дойде нощта и съм вътре и ми е скучно също ме избива на сълзи и т. н с моето семейство съм вечер гледаме тв, вечеряме нещата които прави всяко нормално семейство, но някак ми е тегава вечерта, любимата ми част от деня е сутринта и след обяда, много мразя Есента смея да кажа повече от Зимата

Много обичам ЛЯТОТО то ми е любимият сезон, говорила съм по тази тема с мама, но тя няма какво да ми стори, та кажете споделете кой ви е любимият сезон как ви действа Есента, изпадали ли сте и вие в такова състояние, ще съм ви много благодарна! Благодаря ако сте стигнали до тук и сте прочели историята ми, моля ви без хейт, знам, че ще има хора който, няма да ме разберат и ще ме хейтят. . . Знам, че беше дълга и се извинявам за което Надявам се да не сте си изгубили напразно времето. Ще се радвам ако ми помогнете!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
27.10.2016 17:27
Есенна депресия е. Мисля, че е време да преоткриеш достойнството на книгите. Те могат да те отведат в свят, който не само ще те разведри, но и ще играе с въображението ти. Едно развито въображение никога няма да ти позволи да скучаеш или да си разстроена.
8
1
Alishilla
Alishilla
27.10.2016 23:56
Здравей,благодаря ти!Мисля да си взема наскоро една хубава книга и да я прочета пък може да намеря нещо интересно вкъщи :)
3
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: