Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Душевните страдания на едно момиче

Душевните страдания на едно момиче

Душевните страдания на едно момиче
Дано някой прочете написаното от мен. Искам да излея мъката си пред вас, скрита зад анонимността. В реалния живот с никого не бих споделила моите преживявания.

Аз съм дете от смесен брак. Майка ми е българка, а баща ми е грък. Той е бохем, човек на живота. Отгледана съм от родителите на майка ми. Гръцките ми баба и дядо не ме познават дори.

Мама нямаше добри отношения с родителите си, а аз много ги обичам и уважавам. Но любимия ми дядо почина и много ми липсва. Те с баба бяха моето истинско семейство.

С майка ми нямам добри отношения. Тя вечно ми се сърди, че съм била студена и жестока с нея, не съм си говорила с нея, била съм повече при баба. Тя не може да разбере, че допреди 3 години баба и дядо бяха моето семейство

Нямам си приятел, а съм влюбена в едно момче, което си пада по друга, а аз съм бая хлътнала. Чувствам отчаяние и самота.

Проблемите вкъщи ме потискат и искам някой, който да ме прегърне и успокои, да ми каже, че всичко ще бъде наред.

Как да се справя със самотата си ? Искам да съм щастлива, а не мога. Тези проблеми в къщи ме тормозят.

Иска ми се да вярвам, че има светлина в тунела, но просто от 3-4 години не ми се случва нищо хубаво. Защо ли ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
03.03.2018 00:51
Познато! С този темп на пълен игнор ще обиколя целия Интернет (поне достъпната част) без да ми обърнат внимание. А после се оплакват от самотата - ето ме, някоя "самотна" да ме е потърсила?
0
0
vasil
vasil
08.04.2015 16:15
я се стегни излез навън намери си приятели и се забавлявай
0
2
Емил
Емил
19.02.2015 21:55
Още не си усвоила умението да не ти пука... Когато на човек не му пука е по-щастлив. Нямам предвид да не ти пука за каквото и да било, а само за дразнителите и гадориите, които ти "прецакват" щастието.
1
2
анна
анна
22.11.2013 23:48
гушкам те виртуално ,не се отчаивай и не се хаби за момче което не те забелязва знам че боли,но болката минава,времето лекува всичко ,не се отчайваи а гледаи напред мисли за себе си и един ден ще бъдеш много щастлива помни ми димите
2
0
Orm
Orm
20.11.2013 10:14
На всеки се е случвало или ще се случи нещо подобно, така че ето - гушвам те виртуално и ти казвам: всичко ще бъде наред!
1
0
maq
maq
10.09.2013 22:39
Здравей,може никой да не ми повярва на думите ми,но това което ще ти кажа съм го изпитала,така че можеш да пробваш и ти,няма да загубиш,а ще спечелиш дори(молитвата към Господ с разкаяно сърце)много помага особено ако се моли6 с вяра,тогава стават чудеса.Пробвай:)и ще си много доволна,защото Господ е жив,колкото и да не ви се вярвааа :).
4
0
илиана
илиана
25.01.2013 14:49
момиче само е се отчайаи.точно когато най не очакваш сте бъдес отново много щастлива.
4
0
Петя
Петя
28.07.2011 00:36
Раждаме се без да искаме, умираме без да искаме, но луксът да живеем както искаме ни е позволен. Не страдай! Има хора, които могат да ти влязат в положението! И аз съм влюбена до уши в едно момче, което си има гадже. Казала ли си му ? Ако отговорът е положителен, прави се, че не ти пука за момичето. Когато го видиш си повтаряй, че той не те интересува. Както казват хората, една лъжа, повторена достатъчно много пъти се превръща в истина. А относно майка ти - не и се сърди за грешките! Никой не е съвършен. Сигурно е била лудо влюбена в баща ти, когато е заминала с него. Вярно, не е помислила за теб, но по това което казваш за нея личи, че иска да поправи стореното. Дръж се мило с нея и ще се възстановят отношенията майка-дъщеря. Не се чувствай нещастна заради смъртта на дядо си - разбирам те, загубила си човек, играещ много важна роля в живота ти,но аз съм сигурна, че той иска да бъдеш щастлива. Занимавай се с йога или просто седни и помисли. Често аз откривам най-важните решения по този начин. Ходи на гроба на дядо си и си спомняй за него. Може да си определиш един или няколко дни, в които всяка година да изпълняваш свой ритуал-знак, че ти го почиташ и обичаш. Намери си приятелка, която да те подкрепя в трудни моменти. Надявам се да съм ти помогнала. Не мога да те утеша като те прегърна, но на този свят, нещата винаги се нареждат положително, независимо как ще постъпиш.
1
0
----
----
16.10.2010 22:52
Гледай по-оптимистично на живота. Когато се разминаваш с хората по улицата, мислиш ли че всичко с тях е наред ? Всеки има проблеми и някакви лични драми, от които не знае как да се измъкне. В край на сметка, този твой период ще мине, ще срещнеш някое момче, с което ще си щаслива, но просто трябва повече да се радваш на живота. Младо момиче си, животът е пред теб. Горе главата.!
1
0
кирил кирилов
Маркус Аурелиус има една мисъл която много ме впечатли, тя гласи: Животът е такъв какъвто мислите ти го направят.

Сами се раждаме и сами умираме. Всичко помежду е преходно, затова не тъжи, а се дръж изправена. Не разчитай някой да те държи на крака, защото това не е правилно. Самотата може да е и добър спътник по пътя към самата теб.
Пиша съвсем искренно каквото мисля, без да разчитам на безмисленно нахвърляни клишета, целящи да изразя себе си като по интересен.
Аз също нося големи драми в себе си и никой не е в състояние да ме облекчи, единствен сам подържам себе си.
Успех. Хората не трябва да са тъжни а задружни.
1
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: