Ezine.bg»Споделени Истории»Гняв и Омраза»Влюбена в приятеля на брат ми

Влюбена в приятеля на брат ми

Влюбена в приятеля на брат ми
Приятеля на брат ми, в който съм влюбена близо месец не го бях виждала само разбрах от брат ми че съдружника му Боян с който бяха като братя го е ударил по джоба.

Брат ми ме покани в заведението където им е като офис знаех че и той ще е там и така се оказа беше в лошо настроение! Но въпреки това ме покани на танц казах му че знам че Боян иска да му вземе всичко а той се засмя само и отговори Боян без охраната е позор, аз го вкарах във бизнеса, аз го запознах със хората който работим и да ми вземе бизнеса, парите, хората не бих си простил ако загубя теб не съм го казвал от дете но съжелявам за всичко.

Знам че е прекалено късно но всичко мога да отричам но те обичам. Дойде Боян и му каза нещо на охо той се обърна хвърли пари на масата за сметката и даде чипа за джипа на брат ми и му каза време е колелото в живота се върти. На сутринта дойде полиция да пита брат ми къде е че Боян е ходил да му шият главата 12 шева а той ходил да му превържат ръката че била срязана от стъкло но след спешното са се покрили и телефоните им са изключени!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Admin
Admin
14.09.2022 13:49
И твоето не е лесно
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: