Любов, но с пари

Любов, но с пари
Историята е за най-добрия ми приятел как едно момиче едва не му съсипа живота.

Той борави със пари има възможности и това привлече въпросната, от както се забърка със нея всички му обърнахме гръб дори родителите му врътнаха кранчето никой не я харесваше изпокара го със всички!

Родителите му спряха картите той взе да живее със въпросната за 1 година му стопи парите който беше заделил готови пари бързо и лесно се харчат а тя харчеше доста добре и той е свикнал да живее на широко кара мощни джипове, заведения, почивки.

Колко му говорехме че е с него само заради парите и това че всеки го познава осъзна се но малко късно но се отърва от нея тя започна да го преследва но той продължи на пред тази любов едва не му разби бизнеса и не разруши живота му !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Annchi
Annchi
10.02.2023 05:01
По - добре късно от колкото никога. Щом се е осъзнал всичко е наред. Пари се изкарват. ?
0
0
Maria Kostoff
Maria Kostoff
03.01.2022 09:56
не е нито първия, нито последния. Много такива жени има. Щом го позволява, тя ще харчи. Всеки обича да харчи, но тряба да се простира спрямо джоба си. В крайна сметка мъжът трябва да постави ясни условия, които да се спават, защото един ден ако направят семейство, трябва да се мисли за деца, дом, а не как да изхарчат всичко спестено...
0
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: