Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Когато ме заговори и е близо до мен - оглупявам!

Когато ме заговори и е близо до мен - оглупявам!

Когато ме заговори и е близо до мен - оглупявам!
Здравейте,
Странно е да пиша в сайт за това което чувствам, за тази емоция която ме е обвзела. От известно време харесвам един мъж и се чудя дали и той изпитва нещо. Знам ще кажете че звуча глупаво, но съм объркана. С него сме колеги, работим в една сграда, но в различни училища и се засичаме постоянно.

До един определен момент дори не се поздравявахме и не го забелязвах, но се стигна до деня, от който той започва да ме заговаря, неща от сорта, как си, какво правиш и т. н. и другите колежки го забелязаха и твърдят, че поздравява само мен, тях не, въпреки че те го познават от по отдавна.

Друго което забелязвам или поне така мисля е, че когато сме на така наречения филтър сутрин в училище той ме гледа и си говори само с мен, включва се в разговорите ми с медицинската сестра и дори и тя е забелязала това.

Мисля че вече съм полудяла, да пиша тези неща, но имам нужда да го кажа. Обърква ме факта че той започна, до преди това дори и не се бяхме поздравявали, а в един момент той ме забеляза, не знам защо, но знам че нямам търпение сутрин да го видя и че когато ме заговори и е близо до мен сърцето ми бие лудо.
Благодаря Ви вниманието и за коментарите ако има такива.

И по принцип слушам разума си, но когато той е покрай мен оглупявам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: