Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Толкова сме близо един до друг, но все едно е на светлинни години от мен

Толкова сме близо един до друг, но все едно е на светлинни години от мен

Толкова сме близо един до друг, но все едно е на светлинни години от мен
Здравейте на всички, аз съм Леона. От около месец харесвам едно момче. С него се бяхме виждали много често на гарата. Той беше кроткото, мълчаливо момче, което мислех за много скучно, поради факта, че седеше изолирано от другите. От време на време втренчваше поглед в мен, като чели искаше да ми каже нещо. Гледаше ме право в очите. Винаги когато погледите ни се засичаха, не знам дали е, защото очите му са сини, но имах чувството, че потъвам в тях. Мислех го за много скучен и негативен човек. Не след дълго обаче се заговорихме. Играехме на футбол заедно-беше забавно.

За първи път го видях да се смее, беше толкова сладък. Разменихме си тел. номерата, уговорихме си среща. Срещата мина добре. Все по често започнахме да си споделяме. Той ми сподели какви ли не неща. Каза ми, че баща му го изоставил, че втория съпруг на майка му го пребивал от бой. Едвам говореше. Каза също така и, че е бил в някаква защитна организация "Дом Майка и дете", ако не се лъжа. . .

Та живеел е във Варна, защото истинският му баща е пребивал майка му. Оказа се че и двамата сме живеели в, един квартал, в един град, поради една и съща причина. Всичко беше толкова странно. Започнахме да се виждаме по често и изведнъж, той спря да ми обръща внимание. Игнорираше ме, но ме и ревнуваше.

Един път се заговорих с приятелят му. Дойде и го дръпна. Или пък някакъв друг негов приятел ме заглеждаше. Обърна се и му удари един. . . ей така, както си мълчат. Но иначе като го заговоря ме отбягва и не ми обръща внимание. . . Какво да правя. . . Объркана съм. Толкова сме близо един до друг, но същевременно, все едно е на светлинни години от мен. Не искам много искам само да го прегърна. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
14.06.2016 17:16
Явно е, че не иска да говори с нея, но не мога да разбера причината. Ситуацията е повече от странна. Аз мисля, че тук има нещо повече от кой-кого харесва и тнт. Да не би историите му да са били лъжа? Или да имате някаква друга връзка, роднинска дори? Мисля, че трябва да потърсиш повече информация за него преди да предприемаш каквото и да било - опознай го отдалеч.
0
6
Леона
Леона
16.06.2016 22:38
Много ти благодаря ,че се опитваш да разнищи историята и да ми помогнеш,но това за него наистина е вярно
0
6
....
....
14.06.2016 12:05
Ти направо ме застреля. Толкова ли не можеш да говориш с него и да разбереш какво иска от теб. След като е спрял да ти обръща внимание не те заслужава. Трудно е, но за да не останеш наранена по - добре го зарежи или най-малкото и ти спри да му обръщаш внимание, за да видиш каква ще е неговата реакция. Така ще разбереш дали значиш нещо за него. В тази ситуация или те е приел за даденост или няма интерес към теб.
0
6
Леона
Леона
16.06.2016 22:35
Благодаря ти ,но се оказа ,че се страхувал да не ме нарани каза ми ,че само наранявял хората и затова странял...вече сме заедно смис той ми предложи
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: