Ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Втори опит - отново провал с мъжа до мен!

Втори опит - отново провал с мъжа до мен!

Втори опит - отново провал с мъжа до мен!
Преди време споделих историята си как останах съвсем сама, бременна и без помощ от никъде. Е, мина и това. Справихме се някак с прекрасният ми син. Сега от няколко месеца живея с нов човек, всичко беше прекрасно, но. . . Детето е в такава възраст че има нужда от човек покрай него всяка секунда, докато бяхме самички аз си го научих да спинка при мен, беше ми и по лесно и по приятно.

Сега новият човек в живота ми има проблем с това че аз спя с детето, че нямаме време само за себе си, че не сме правили секс, че не съм му обръщала достатъчно внимание. . . Разбирам че той си иска своето, уважавам това, но в крайна сметка знаеше че взима жена с малко дете, че няма кой друг освен аз и той да се грижим за това дете. . . Сина ми от както живеем с този човек на квартира има проблем със съня, буди се почти на всеки час. . Което може да ви подскаже, че аз няма как да го лрвсоя и да отскоча в другата стая на правя кефа на господина, а детето ми да се събуди разплакно и не дай си боже да падне от леглото и да се нарани. . .

И чак е нагъл и ми поставя една ли не ултиматум да отбия детето да спи при мен за да можело той да спи там. . . Е да, но не! ! ! Прекалено малко е, и сега с тези проблвми със съня само шока от това отбиване му трябва. . . Та, това е като цяло това което ме мъчи. . . Според мен не е прав да иска това от една майка, и не е прав да се държи така нагло, при положение че знаеше с какво се захваща. . . . Вие какво мислите? Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: