Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Забравя за мен, когато наоколо има други хора

Забравя за мен, когато наоколо има други хора

Забравя за мен, когато наоколо има други хора
Здравейте. Пиша тук за първи път и се надявам да получа ценни съвети, защото съм много обърката. С приятеля ми сме заедно от 2 години, всичко върви страхотно, разбираме се подкрепяме се. Връзката ни е от разстояние, но това не е пречка за нас, виждаме се всяка седмица, но идва момент, в който аз започвам да си мисля работи които не знам как да му обясня или поне така си мисля, за да него нараня.

Например снощи той имаше гости, не очаквам да ми обръща някакво специално внимание, но сякаш като има друг човек около него забравя за моето съществува или поне аз така си мисля, защото той не ми споделя, че си мисли за мен дори когато няма възможност да е с мен. А на мен ми е криво, защото само вечер мога да се чуя с него или да му пиша понеже е на работа. Когато му кажа, че нещо ми е криво или нямам настроение той ме оставя сама с думите"щом ти е криво стой си сама". Нормално е може би от време на време да си мисля че съм пренебрегната, но ме изразявам това чувство, защото той ме оставя и не ме изслушва, понеже мисли че не съм права.

Да, може би в мен е вината той постоянно се опитва да е с мен, но някак не ми достига. Звучи тъпо, но тези неща който си мисля ме нараняват, защото той не ми отделя време да ми обясни че греша, че не е така. Явно аз не мога да намеря общ език за това с него. Като изключим този проблем, ако мога така го на кажа, връзката ни е перфектна. Моля за съвет, как да постъпва в тези ситуации, как да му обясня че трябва да ме изслуша, той си мисли, че това което се върти в главата ми е глупост. Може и глупост да е, но ме наранява когато не я споделя с него и той не ми покаже нещата както са.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
галка
галка
26.07.2015 21:52
Дърво
0
0
Lii
Lii
21.07.2014 19:59
И ти прави така, когато има други хора около вас, съсредоточи се върху тях, ще се учудиш кога е минало времето. Нормално е да реагира по този начин, все пак други хора - поддържа контакт с тях, има си свой начин на задържане на комуникации, недей да му показваш, че ти липсва внимание иначе ще почне да се дразни...
2
1

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: