Когато видях снимката му, всичко се върна в мен

Когато видях снимката му, всичко се върна в мен
Здравейте. От няколко дни в главата ми се върти една дилема и не знам как да постъпя. Когото бях 5-6 клас забелязах едно момиче от съседния клас, малко по-късно по случайност излизахме няколко пъти в обща компания, но нищо не се е случвало, просто бяхме познати.

Сега съм на 18г. и преди една седмица случайно попаднаха на фейсбука на същото момиче и когато я видях отново се едно някой ме удари с чук по главата. Не знам какво ми стана, но оттогава само за нея мисля и не мога да си я избия от главата, сигурно изперквам.

Много се чудя дали да й пиша и да се опитам да се получи нещо, но досега не съм имал нищо повече с момиче освен приятелство и не знам как да започна(да завържа разговор)Когато най-после се надъхам да й пиша и в главата ми излиза мисълта, са момичето ще си помисли "къф е са тоя тъпак дето ми пише" и съм до там. Моля Ви ако може ми дайте някакъв съвет как да постъпя.

Коментари (5)

Изпрати
мариана ники
мариана ники
03.12.2013 11:02
Винаги има първи път ,опитай ако има нещо да се случва то ще се случи без да се чудиш какво да казваш или показваш, вашето поколение е лишено от изказванията,така , че няма да ти се налага много да се обясняваш.Успех.
1
0
Димитър
Димитър
02.12.2013 02:35
Имам подобен проблем като твоя.Нямам никакъв опит в тези неща,но пък устата ми голяма,раздавам съвети на поразия и на повечето за моя изненада вършат работа :D.Елементарното понякога е най-правилно приятел.Рискуваш и я печелиш,ако не ти върже нищо не губиш,но ако не се пробваш,няма да разбереш нищо,пиши и бъди смел.Смелите печелят много повече от другите :)
0
0
mimi321
mimi321
29.11.2013 19:26
Здравей, аз съм доста по голяма от теб. Ще те посъветвам, да бъдеш себе си. Бъди естествен. Не мисли какво другите мислят. Прави това, което вътрешния ти глас диктува и каквото ще става, то ще се случи. Предложи и да излезете и и кажи, че ти е приятна нейната компания. И после, ако мине първата среща добре, ще мислиш и за втора. На втората ще и кажеш, че ти харесва и трябва да разбереш, да ли можеш да очакваш взаимност. Успех!
3
0
Елияна
Елияна
27.11.2013 13:58
Ако не рискуваш, няма да разбереш какво може да спечелиш. Просто пиши едно "Здравей как си, отдавна не съм те виждал" , какво толкова сложно има
3
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
27.11.2013 13:06
И какво, от мислите на едно момиче ли се плашиш??? Добре си се надъхал и да ти кажа нищо не губиш!!! Или ще стане нещо, или няма да стане. Попиши си с нея, виж я що за характер е, как се държи, пък какво - може да си допаднете и ако е свободна да се получи искрата между вас.
За всеки случай като стоиш само и го мислиш, няма да спечелиш нищо.
Действай ;)
3
0

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: