Аз и братовчедка ми

Аз и братовчедка ми
Здравейте,

Аз съм нов и искам да ви споделя знам някой ще на подкрепят, а други не. Та първо ние сме първи братовчеди, тя е много красива, умна абе с една дума симпатяга. Тя е на 25 аз на 24, близки сме си, постоянно излизаме, разхождаме се правим всичко заедно през свободното ни време. Знам може и да на помислите за луди, но няма и да сме първите и да, имали сме сексуален контакт и то няколко пъти през последните две години.

На седмица по 3 или 4 пътя така да ви се изясни, но се пазим разбира се. Първият път, когато не знам, кой направи първата крачка, но сега ще ви кажа. Тя имаше гадже, който той само я използвал. Обади ми се по телефона сподели ми, че е скъсала 2019година тогава става това между нас, така де беше ми звънала и аз казах, че ще намина след работа - между другото работя, като мотокарист, а тя в един магазин.

И така свърших работа и тръгнах към нея: Тя има двама братя, които и с тях ме братовчеди. По бащина линия Двама братя и така. Отидох звъннах и да ми отвори понеже има голямо куче да не избяга и скача върху хората. Изляза прибра кучето и влязох вътре. Единия брат е във Испания, а другия е отделен има семейство, а майка и беше на работа нощна смяна работи на смени и така бяхме сами, а аз даже и не подозирах.

Направи ми кафе пихме сподели ми разстрои се, но аз веднага и вдигнах настроението все пак много си приличаме характер вкус и всичко. Каза ми да остана да не си тръгвам понеже с мен не го мисли и се чувства добре. Аз малко се позамислих, но тя така сладко ми се молеше, че нямаше как да и откажа и останах казах и добре ще остана.

Тя се зарадва почна да слага масата изкара кюфтета, кебапчета беше се приготвила. Вика ми брачед ай на магазина. Да пием по едно в къщи и аз добре отидохме взехме водка бира и се прибрахме. Пийвахме говорехме и по едно време се спогледахме и се целунахме. И така след това се съблякохме, целувахме съблякохме се и страстна изкрата - тръпката я имаше между нас и правихме цяла нощ се любехме.

Аз и казах нале не е редно първи сме, но тя ми отговори ти си момчето, което мога да имам доверие с, който мога да споделя всичко и да не се притеснявам. Ти си момчето и не ми пука за никой ще оставя всичко и ще се махна с теб не ми пука, кой ще одобри и не. А то е ясно че никой няма да одобри за нас.

Казах и добре нека бъдем заедно и в течение на времето ще решим, какво да правим и така две години имаме силна връзка правим го постоянно с една дума обичаме се но се пазим, а за нас никой не подозира нале сме братовчеди все пак. Последно време иска да го правим без презерватив, е да правили сме го един път, но не смея, че нале е кръвосмешение и, ако стане белята то 100% ще има бебето дефект.

Но незнам мислим да заживеем заедно да кажем истината на всички и да се хванем за ръка и да си бъдем заедно пред всички да не се крием и да искаме да имаме семейство да имаме дете, ако трябва ще се пожертваме и ще си го гледаме това е обичам я и тя много просто това между роднини е няма такава любов.

Благодаря ви за отделеното време извинявайте за правописните грешки просто бързам и мисля за нея. След малко ще я взема с колата и ще решим какво да правим лека вечер и всичко хубаво ви желая.

И не забравяйте любовта е по силна от всичко!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Ан Джи
Ан Джи
11.02.2022 13:15
Доста деликатна история. Аз цял живот съм с брат ми. Винаги сме били като дупе и гащи(както казваше баба ни). Почнахме любов още като деца. Омъжих се, имам две деца- близнаци. Но не вървеше изобщо. От една страна бившият ми ревнуваше и ме докарваше до полуда, от друга не можех без брат ми. Веднъж съпругът ми се напи и посегна да ме насилва анално, което аз отказвах и се стигна до страшен скандал. Посегна ми с нож и това ме провокира, да реагирам физически, което му струваше две счупени ръце. Последваха съдебни преследвания, които завършиха в моя полза. Бях на ръба да се самоубия. Брат ми се ожени за най- добрата ми приятелка и те имат деца. За мен той бе единственият остров, единствената крепост. Появи се по време на скандала и едва не застреля бившият ми. Повика юржанса и го откараха в болницата. Останах с него и жена му. Живеем в една сграда, която е на 5 етажа и е собственост на брат ми и на мен. Мина известно време, снаха ми беше в течение, че ние имаме връзка от деца. Самата тя е свидетел. Никога не е проявявала ревност или нетърпимост. Децата ми ги отгледа всъщност брат ми. Те го имат като баща. Снаха ми роди през май, аз също с 5 дни разлика. Животът ни потече ведно. Снаха ми казва един ден:
- Мисля, че ти си част от семейството. Защо не останеш тук?
Не схванах казаното и попитах:
- Не те разбирам. Нали съм тук, нямам намерение да бягам.
- Имах предвид друго. Да си тук в леглото с нас, във всичко което делим с брат ти. Така или иначе децата само спят, е и учат горе в стаите си. Иначе са си тук.
Така я подкарахме, един съпруг на две жени. Макар и да нямах брак с него, той си бе и за мен съпруг. Дори се оказа, че аз съм правила секс с него, повече от жена му, по време на бракът им. Забременях, което създаде повече проблеми на него. Беше ужасно притеснен, че плодът може да е увреден. Принципно при такива връзки, ако има зачеване, рискът е голям, поради факта, че по- често се акумулират генетичните грешки, отколкото положителните гени. Явно Бог е бил с нас, детето е без проблем в идеално състояние физическо, психическо, когнитивните му процеси са идеални. Вече е на 22, скоро ще се дипломира. Вие сте братовчеди. Не знам първи, втори или трети, но знай, че при евентуално забременяване, може да се появят негативни резултати на 50%, което не е гаранция, че задължително, ще е с деформации. Често такива се проявяват и при роднини от 12то коляно. Можете да си живеете, щом се обичате и не можете един без друг. Но бъдете готови при случай на възпроизвеждане, да има и проблеми. Иначе това, че правите секс не е опасно. Ако спазвате хигиенните условия и не допускате зачеване. Моята баба се е ебала с баща си до последно и казваше: - кур роднина не различава, не познава. Така е, има ли химия, нищо не може да се противопостави. Трябва много да си помислите.
Ан
0
0
Viki_Afzali
Viki_Afzali
20.12.2021 00:58
Здравей, доста силна изглежда връзката като взаимоотношения. От личен семеен опит родствената връзка има огромно значение и влияние във всяко отношение - от това, че всеки ще е компетентен, че ви познава до най - сериозното създаването на семейството, което е изключителен риска за бебе с проблеми. Най - голямата трагедия е човек да гледа болно дете... Но не винаги всички деца се раждат с проблем. Може да имате 1 и да е здраво, а при 2ро и други болни. В семейството ми има такива случаи. Това си струва като риск само и единствено, ако това е единственото решение и желание да сте заедно. Първо го заявете пред света, за да видите колко ви е стабилна връзката и 2ро след решение за бебе направете абсолютно всички възможни изследвания и по време на бременност. Медицината е много напреднала и някои неща могат да се видят, а други Божа работа. Успехи, вземете правилното решение и бъдете щастливи!
0
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: