Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Приятелят ми изневерява, а аз не мога без него

Приятелят ми изневерява, а аз не мога без него

Приятелят ми изневерява, а аз не мога без него
С приятеля ми бяхме известно време заедно, всичко вървеше по вода , нямаше капка съмнение че се обичаме,докато един ден реших да проверя телефона му, докато беше в банята, въпреки че аз бях наложила вето на телефонните проверки, и това беше най-ужасната ми грешка.

В телефона видях смс-и от друга и то ги видях ден преди рожденния ми ден. С излизането от банята го попитах защо ме е лъгал, а той неможеше да обясни, не ми даде никакъв смислен отговор. Попитах го дали ще скъсат той каза, че неможе да ми обещае.

Попитах го защо на нея и е казвал че я обича, а и на мен ми го казва, той отвърна че на нея го казва на мен го показва, попитах дали така ми го показва и той започна да се обвинява. "Аз съм боклук-казваше той-аз съм нещастник".

Както и да е гоwорихме и когато ме закара до вкъщи, защото беше на работа, му казах така: "Ако искаш да сме заедно, ако все още ме обичаш, аз съм готова да забравя всичко и всичко да простя, само че трябва да сме само двамата без нея, късаш я и край забравям за нея, защото и аз те обичам и немога без теб" - след което станах от колата без дума повече и тръгнах. Той стоя няколко минути преди да тръгне и ме гледаше как се отдалечавам.

Бяхме се разбрали вечерта да се видим и да ми каже решението си. Той дойде и каза, че за да не ме наранява повече трябва това да е края, защото се познава прекалено добре и вярва чв е способен да го направи отново,даже се беше допитал за съвет до най-добрия си приятел и съветът беше, че трябва да спре да мисли само за себе си, а да помислималко и за другите хора. Аз неможех да повярвам, изгоних го от колата си и тръгнах да посрещна рожденния си ден в предишната ми работа в едно нощно заведение с стара приятелка.

Когато отидох там всички познаха, че съм плакала, но аз отричах до последно, само приятелката ми знаеше за какво става на въпрос. В опиянението си, и в нещастието си реших, че ще спя цялата нощ пред тях, за да мога на сутрината да го видя, но не бях яла нищо, а и от общо 32 часа бях спала 3.

Часовете се нижеха ужасно бавно и сутринта кум 6 и 30 му звъннах, попитах го какво прави и дали мога да се кача,защото ми е ужасно лошо. Той каза разбира се и се учуди, защо съм долу, обясних му всичко, след като изпих чаша вода и изядох половин филия хляб, дори се опитах да повърна, но нямаше никакъв смисаъл беше ми зле ,но тъй като не бях слагала залъг в уста...И така легнахме в леглото му и се завихме, аз треперех през цялото време тресеше ме, бях настинала, той ме притисна силно и каза, че ще ме закара с моята кола до вкъщи и тогава ще тръгне за работа, защото аз нямах сили да карам. Естествено му отказах, но той настоя.

През цялото време в леглото усещах тъгата му и това че съжалява ужасно мн дори плака пред мен, а никога не го бях виждала толкова слаб и безсилен. Закара ме вкъщи, анай-добрия му приятел го взе от нас, пред да се разделим се погледнахме , и виждахме само тъгата вътре във всеки от нас, знаехме че се обичаме все още и скоро няма да престанем но тръгнахме. Аз легнах и спах един час, неиздържахи му писах, че го обичам, че не това е начина да се разделим, не сега, че за това сме хора да грешим и да си прощаваме.

След което му звъннах, а той каза, че вече не е на същото мнение, но му трябват 3-4 дни да помисли. Оставих го и писах на приятеля му да ми казва как е, без рабира се милото ми да знае за тайната коренспонденция. Не издържах, обадих му се на втория ден, а той, като ми чу гласа отново се разплака. Казах му: "Не разбираш ли, обичам те, това е, не мога без теб, неискам без теб, давам си вичко за теб само, за да сме заедно. Всичко съм простила, всичко", но той каза, че не му е толкова лесно, защото какво значение има, че съм простила, щом като той сам на себе си не е простил, че ме е наранил, че е наранил единствения човек на когото досега е държал. И така сега чакам, казах му, че ще го чакам, колкото и дълго да е това, но само при едно условие да ми се обажда всеки ден да казва как е, защото немога и един ден без да чуя гласа му.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
123
123
22.09.2013 23:56
От опит ти го казвам..ако сега останете заедно, ти ще се научиш да му прощаваш, на него тъгата му бързо ще отмине и пак ще ти изневери..и така ще се въртиш в омагьосан кръг, в който аз се въртя вече 2,5 години...от тук нататък ще е недоверие, съмнение...до нищо добро няма да доведе това, повярвай ми.Но напълно те разбирам, знам какво е чувството да не можеш без някой, светът ти е да пуст без него.Моли се по-скоро да дойде денят, в който ще имаш силата да го напуснеш :) Горе главата :)
3
0
........
........
10.02.2012 10:58
Мисля че ако го обичаш трябва да се бориш....Аз така правя.Ако той те обича наистина ще остане с теб ако не по-живо по-здраво..Кои от където е и това е ..Само да знаеш че има мъже на които бързо им изстива любовта..Днес плачат утре ти се хилят в лицето ...Не знам мила моя съвет е:За сега се виждайте от дъжд на вятър Пък то времето ще покаже ще го бъде или не..Успех:)
0
0
@Em
@Em
05.12.2011 15:35
Никой мъж не го заслужава - я па ти. Аз съм сигурен, че истински мъже ти не познаваш.

Иначе по темата. Според мен нещата са на кантар и само ти, мила можеш да прецениш. Ние нямаме информация. Времето навярно ще покаже. А че си намерила моралист - спор = няма.
0
0
Ем
Ем
27.07.2011 11:53
Точно това виждане те убива. Да, трудно е, но няма смисъл да се унижаваш, не мисля, че който и да е мъж го заслужава. Сложи черта и продължи без него. Животът ти ще мине в чакане и прощаване. И едно запомни, един път имали, ще има и други.
0
0
маги
маги
13.07.2011 16:41
Е, този твой приятел е вампир бре. Как не си го разбрала до сега, той ти действа като наркотик, а това не е чиста работа. Плюй си на петите и бягай колкото сили имаш, този нито ще те вземе, нито ще бъдеш щастлива с него. Озърни се наоколо колко добри момчета има, не усещаш ли, че те е обсебил, наистина е върколак.
0
0
katq
katq
24.03.2011 00:01
Остави го и не му се обаждай повече. Това е грешката на много жени. Тръгни с друг. Ако той те ревнува, значи те обича. Той ще те потърси. Послушай ме, аз бях в същото положение. Не го търси, не му се обаждай. Излизай по-често, спортувай, грижи се за лицето и тялото си. Успех.
1
0
НИ
НИ
22.03.2011 01:04
Само едно нещо ще ти кажа. Безсмислено е да прощаваш на някого, който дори и за прошка не те е молил.
1
0
Dimitar
Dimitar
22.03.2011 00:01
Аз съм момче и ако питаш мен, нека мине малко време разбира се, не месеци. Тогава се разберете, да се видите и поговорете. Но мисля, че ако не се промени заради теб, значи не те обича и не заслужава да си с него. А човек щом обича е готов на всичко, но насила хубост не става. Пък мъже колкото искаш.

p.s. И мисли оптимистично, тава помага.
0
0
Мис Лукреция
Мис Лукреция
21.03.2011 22:30
Вие сте болезнено влюбена, Вие сте болна от любов, Вие сте луда от любов мила госпожице. Не зная в това състояние можете ли въобще да работите нещо или не ? Сигурно още сте много млада и за първи път обичате така силно. Бих Ви посъветвала да се стараете винаги разумът да има превъзходство над чувствата Ви. Като зряла жена с известен житейски опит мога да Ви кажа само, че и аз съм се влюбвала по такъв начин, но след време. Когато човек изтрезнее и погледне по-критично око на обекта на своите чувства - доста голямо е учудването, че чак толкова си бил влюбен точно в този човек, а настъпва даже и етап на разочарование. Опитайте се да се владеете, ходете на чист въздух и правете спорт, старайте се да си вършите възможно най-добре и ежедневните задължения. Човек не е господар на чувствата си, но може да бъде господар на действията си. Животът в днешно време е прагматичен, от толкова много прекалено силни чувства никой няма нужда, а ако има някъде по света и мъж, който да е влюбен само в една единствена жена и да и е верен - то това е само временно състояние.
3
1
Elena Todorova
Elena Todorova
21.03.2011 11:40
Този пък е пълен егоист, такъв не ти трябва. Днес го направил с една, утре ще го направи с друга. Търси си някое по-сериозно момче. Ако те толкова обичаше, нямаше да се колебае.

То на сила не става, по добре вземи дистанция, всичко друго е самовтълпяване.
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: