Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Какво ви е мнението за любовта

Какво ви е мнението за любовта

Elena TodorovaElena TodorovaНовак
Какво ви е мнението за любовта
Няма да пиша определена история, ще бъде много дълго и широко.

Значи аз съм момиче и ми е любопитно какво е любовта за вас? Изчерпва ли се с времето? Нормално да обичаш един човек до толкова, че за две години постоянно да се разделяте и събирате, а през времето, когато не сте заедно той си излиза с други, после да твърди колко много ви обича и вие да му прощавате всеки път?

До къде може да се простре границата на търпението? И това нормално ли е. Любовта не трябва ли да е взаимно удоволствие и за двамата и човек като обича се стреми да зарадва човека, който обича, не да го нарани!?!

Това е в общи линии, любопитно ми какво вие ще кажете, защото на мен ми писна и исма да видя дали има други като мен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
sunshine_girl
sunshine_girl
29.11.2012 21:41
Любовта може да те накара да летиш от щастие, но може и да те накара да паднеш след това... С една дума.. скапана работа си е..
1
0
Любомир
Любомир
25.11.2012 19:17
Любовта за мен са смесени чувства (добри,лошо,горчиви,сладки) и много секс и доверие
0
0
irinka
irinka
02.07.2011 03:00
Искам да кажа, че и на мен това ми се случи. Ходих със едно момче 1 година и 2 месеца, но през тези дни все се разделяхме и събирахме, това не е нормално и не е лобов. Спирам до тука защото, който не е изпитал това чувство, не знае какво е.
0
0
diana
diana
25.10.2010 19:37
Искам първо да попитам, ако ти истински обичаш даден човек, би ли му изневерила ? Така че, твоят партньор никога не те е обичал. Той може само да е влюбен във вас. Но не се тревожи, бог да ти е на помощ. Моли се и той ще те води в правия път.
0
0
Марго
Марго
28.09.2010 20:22
Здравей. Пиша ти, защото преди години и аз имах такава връзка и сега се радвам, че е продължила само 3 месеца. Не, според мен това не е отношение на мъж, който наистина обича. Не се измъчвай повече с него, защото така се отказваш от търсенето на истинското щастие.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: