Какво е това, любов ли е

Какво е това, любов ли е
Здравейте, на 22 години съм и незнам какво наистина изпитвам, към човек на когото дадох ужасно много време да реши какво всъщност иска.

Всичко започна средата на Септември, една случайна срещща. Въпросното момче ще го наричам М. в син на най-добрия приярел на баща ми, разменихме си номерата,защото съм с нов и започнахме някакви бурни смс, а той беше влюбен в мен от доста време.

Така започнахме разговорите смс-ти, срещите...но само като приятели, защото той имаше 6 годишна връзка, без доверие. В един прекрасен ден разбра, че всъщност иска да е с мен и се разделиха (винаги казваше, не съм женен, нямма деца, не я обичам просто съм свикнал, но това няма да епроблем, да се разделим) и така и стана.

Бяхме заедно 1 седмица,7 прекрасни дни, най-щастливите в живота ми. За връзката ни знаеха само родителите му и приятелите му, които и все още ме обичат и харесват ужасно много, а уважението което получавам от тях е прекрасно

И след 1 седмица, той пожела да се разделим, но най-болезненото беше, че всичко стана по Skype...нямаше смелотта да ми го каже в очите! Заболя ме и още ме боли, върна се при бившата си (все още настояща) и след известно време ми призна, че не е спирал да се чува с нея докато бяхме заедно.

Мина дота време, водих дълги разговори с майка му за него, а тя жената умира за мен. И от началото на Януари бях прекарала една вечер с него (и до миналата седмица не съм била с друг, освен него и пак последен си остана той, и до днес).

Започнахме да подържаме връзка, вечер като се прибирам от работа ме дебнеше на спирката (тя е пред блока им) и ми призна че било, защото искал да ме види. Започнаха разговори, смс-си, правих го равен със земята...но той не спря.

И продължава да ме търси, твърди че не изпитва нищо, но до мен сияе...просто е друг. Сега живее с приятелката си за да видят дали могат да са заедно, но той фактически само спи там. Казах му, КРАЙ..да спре вече, неискам да ме наранява повече, неискам да изпитвам същата бола, но неможе,неможе без мен...

Страх го е да се раздели с Госпожицата...защото му била вярна а "Всички други жени сме били боклуци"... Страх го е да не го нараня, да не му изневеря...но аз го Обичам, как бих могла да му го причиня, дори след всичко той дори не заслужава да го Мразя даже...но не спирам да мисля за него! Немога дори да погледна друг, а той си ляга до нея вечер.

Моля ви кажете ми, заслужава ли си да се боря докрай за него, или да го оставя да си сасипе живота сам?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
Н
Н
28.08.2013 15:33
Постави се на мястото на момичето, на което изневерява и ще видиш бъдещето си с този човек. Щом ви върти и двете замисли се какво му пречи после да си намери още една. Той НЕ те обича, както не уважава приятелката си. Сама си виновна, че си влюбена в него. Защо се занимаваш с него щом знаеш, че е зает? Като го обичаш уважавай и изборите му, а в момента ти не си тази, която е избрал
1
0
пс
пс
26.07.2013 01:48
Боркинята в този сайт май много е объркана в живота!Така се случи,че имам доста свободно време,та и изчетох всичките глупости за борбата...Миличка,явно много си объркана,недей да объркваш хората в беда!!!Запази тези тежки борби, за обвързани мьже,чийто жени не знаят да ги задоволяват,да им угаждат за себе си!Миличка, всяка жена може да е прекрасна за няколко часа в денонощието!Дълго и продължително, да се приготвя, да се гримира и фризира за да се представи удивителна в най-добрата си светлина!Става ми жал за теб,наистина си се изгубила много в образа си на боркиня...Това,което ме провокира да напиша тези думи е поредният ти безумен съвет,към жена ,която се колебае дали да има дете..Цитирам "За какво ти е дете и без това ще те остави утре в старчески дом..."По голям егоизъм досега не съм срещала!!!Ясно ми е,че това е твоя реакция от заобикалящите те обстоятелства,ясно е че ти си много объркана!Но моля те,не подвеждай хора,които са в беда...Мога още много да пиша,но за финал,ако си мислиш,че съм поредната изтормозена домакиня,дето мъжа и гледа в страни бъркаш...Имам прекрасно семейство, със своите трудности,както предполагам всички останали семейства.Искрено ти пожелавам да се осъзнаеш,на кой свят живееш да, разбереш какво искаш и да спреш да съветвеш така лошо обърканите хора!
1
0
cvetelina
cvetelina
04.06.2013 19:52
всеки има право на мнение.писала съм го така защото в моя живот е имало такива мъже.разбира се не е хубаво мъж да удря жена.но това не означава че не я обича.
0
2
NoName
NoName
04.06.2013 14:05
До последния коментирал - прочетох доста твои коментари по темите и съм просто изумена от глупостта ти. Не може във всяка ситуация да "съветваш" хората да се борят!!! Той я бие, но тя да се бори. Той изневерява, лъже, но тя да се бори. За какво да се бори??? За нещастието си??? Осъзнай се, по-добре само чети историите без да даваш "ценни съвети". Много са малко случаите, в които наистина си заслужава човек да се бори за другия. Любовта не е битка, не е борба. Тя е желанието на ДВАМА души да бъдат заедно.
2
0
cvetelina
cvetelina
13.05.2013 18:30
пиша за втори път по темата.макар че знам че с написаното ще ядосам някой от пишещите тук.разбира се че трябва да се бори.без борба нищо не става.аз лично бих направила всичко възможно той да я напусне.след като тя не го прави щастлив, няма защо да е с нея.
0
1
Соня
Соня
13.05.2013 17:07
Какво означава да се бориш?Да се бориш за някой който те уважава ,цени ,обича, но примерно родителите ти не са съгласни защото няма пари.Да тогава разбирам да се бориш,но да се бориш за някой на който не му пука за тебе .За какво се бориш тогава?Погледни на дълбоко в себе си и помисли какво правиш ти за този когото обичаш,би ли направила това на някой който обичаш?И не се залъгвай ,че той ще се промени.
1
0
Мария
Мария
11.05.2013 00:36
Това с "бори се за любовта си" са глупости. Предният коментиращ е прав - човекът е лъжец, излъгал е приятелката си, лъже теб и, ако решиш да си с него, ще излъже и теб.

7 дни са нищо - ще го забравиш за нула време и ще продължиш, за да намериш човек, който искрено да те обича и желае, без да наранява някого, за да имате вие връзка...
1
0
автор
автор
06.05.2013 17:38
Не си губи времто в чакане на някакъв мъж да реши какво иска. Има такива които никога не са наясно със себе си и какво точно искат и всичко е загуба на мерви и време. Ако наистина искаше да е стеб щяхте да сте заедно. Живей живота си,не го превръщай в чакалня и ще бъдеш щастлива. Не позволявай да те манипулират по този грозен начин. Говоря от личен опит.
1
0
Vili
Vili
30.04.2013 08:46
Един съвет:"Не вярвайте на охтичеви мъже!"Има прелюбодейци,които се правят на жертви на сивотата в ежедневието,на навика и т.н.Това не е любов,а бягство.Никой не е застрахован от такива залитания,но живота е тук и сега.Успех!
1
0
Ив
Ив
25.04.2013 23:26
Не съм съгласна, той ви манипулира и лъже! Човек който обича не би постъпил така, а изказването му е обидно, а и включва вас в него. Той е един страхливец, подметка, мижитурка който търси вярност която явно не дава. С нея е, а подлъгва теб, с тебе е, а подлъгва нея. Казва, че няма чувства, а питаш ли се защо е при нея? Едва ли е навик, особено ако има силни чувства към теб, ще я махне без даже да му мигне окото. Не се заблуждавай, игнорирай го. Той трудно ще спре да те наранява, в момента си влюбена и заслепана за жалост, на всеки се случва. Ще Видиш истината едва когато чувствата отшумят, може би тогава ще разбереш какво искам да ти кажа. Някъде има човек, който те заслужава и който ще ти се отдаде без измами, лъжи, манипулации и игри. Успех :) знам че е трудно, но ще го преодолееш... Много обичам мъже които се правят на жертви смешни са...
1
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: