Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Имам връзка със сина на шефа

Имам връзка със сина на шефа

Имам връзка със сина на шефа
Работя в голяма компания и имам връзка със сина на собственика, от около 3 години.

От самото начало, връзката ни няма бъдеще. Започнахме да се виждаме без всякакви ангажименти, като аз бях много много влюбена и ми беше достатъчно само да го виждам, когато може.

За него бях все тая. Ходеше по заведения постоянно и естествено не му убягваха други жени.

Шефа ми като разбра, че имаме връзка, му забрани да се виждаме, даже се опита да ме уволни, но сина му се противопостави. Имаше други планове за безценното си синче, не искаше да се обвързва с беднячка като мен.

Очакваше, че ще му омръзна след извесно време и сам ще ме остави. Но нещата не се стекоха точно така.

С времето сина му се привърза повече към мен, даже казва че ме обича, което много не го вярвам. Такива като него, обичат само себе си.

Проблема е че аз вече нямам същите чувства. Всичките тия дразги, отношение на баща му, както и неговото лично ме отблъсна.

Опитах да се разделим, но той отказа. Каза, че въпреки да не може да сме заедно, няма да ме остави да имам друг мъж и че ще съм само негова. Стана и много агресивен. Няколко пъти ми посяга, след като се напие подобаващо. Последният път преля чашата и ме вкара в болница. Добре, че се разминах без трайни увреждания, поне физически.

Не го издържам вече. Искам да ме остави намира, но ме е страх. Каза, че няма да се отърва от него, дори и да напусна работа, ще ме намери където и да отида и ще стане още по-лошо.

Незнам какво да правя..
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
galja marinova
galja marinova
06.11.2015 17:27
abe zashto slagate tolkova stari istorii kakav sait ste be tapanari
1
0
lea
lea
20.12.2013 21:12
Бягай, мила, бягай, преди да те е осакатил!!!
Животът е един, живей го както ТИ искаш ...
Смелост и просто напусни,с времето всичко ще отмине!
Далече от очите, далече от сърцето ...
1
0
bibi_miro
bibi_miro
14.10.2010 02:16
След като сте сигурна вече в чувствата си, че не го искате, можете да действате спокойно и не се страхувайте толкова. Подайте жалба в полицията срещу този келеш. Така ще му забранят да Ви доближава. Да се прави на баровец на баща си този идиот. Има и още нещо, трябва ясно да му покажете, че не го искате, защото той може да смята, че не сте сигурна. Действайте, защото този ще продължава да ви пребива като куче. Успех.
3
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: