Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Преспах със семеен приятел на нашите, сега ме преследва

Преспах със семеен приятел на нашите, сега ме преследва

Преспах със семеен приятел на нашите, сега ме преследва
Здравейте Аз съм момиче на 17 години. Сега ще си кажете: "Какво знае една 17-годишна за живота? " Е, може би сте прави. Не знам много, но в последните няколко месеца научих първите си важни урока. От началото на годината до сега животът ми се промени доста. Винаги съм била някак по-зряла от връстниците ми и не съм могла да намеря момче, което да е за мен.

Родителите ми от доста години имат двойка много добри семейни приятели, с които сме прекарвали голяма част от ваканциите. Приятели са от студентските години и все още обичат да се събират често. Та въпросната двойка има син, който знам, че си пада по мен. Доста е очевидно и дори започна да става настъпателен, а на мен това не ми е приятно. Не го харесвам и не искам да сме заедно, но се налага да се виждаме често.

Последните пъти, когато нашите се събираха, се опитвах да си правя други планове и да излизам, за да не се засечем. Той обаче е настъпателен и не знам как да го откажа, защото ми е неудобно директно да го отрежа. Другият сериозен проблем е баща му. Още от малка винаги съм го харесвала и дори като ме питаха за кого ще се омъжа, когато порасна, казвах неговото име. Тогава винаги ми се смееха, но с времето нищо не се промени. И до ден днешен ме привлича. На Нова година бяхме няколко семейства извън града да празнуваме в една вила и беше доста забавно като се има в предвид, че празнувах с хора на по 40. Майка ми и баща ми доста се почерпиха и аз се възползвах от случая и излязох в двора да пуша.

Майка знае, че пуша, но все пак не ми е удобно. По едно време дойде и приятелят на нашите. Той също беше пийнал и се разприказвахме. Каза ми, че съм много хубава и ме прегърна. Малко се уплаших и влязох обратно вътре. На другия ден каза, че всичко, което е направил го е искал наистина. Доверих му се и много сгреших. Досега никое момче не е успявало да обърка така съзнанието ми. Говори ми някакви мили неща и ме кара да забравя кой е, но се чувствам виновна спрямо жена му, защото тази жена ме е гледала как раста и все повтаряше, че ще ме вземе за снаха, а аз как й отвърнах-дадох девствеността си на мъжа й.

Не знам как ме излъга, но много скоро след случката видях какво направих и спрях всичко, били сме заедно само 2 пъти. За него обаче не е спряло и продължава да ми звъни, да идва в нас, когато съм сама. Синът му не ме оставя във фейсбук и даскало и вече ми писна и от двамата. Баща и син са решили да ме изтормозят и не знам кой е по-опасен. Все пак бащата ме притеснява повече. Нормално ли е мъж на 40 да ходи да гони момиче на годините на сина му? Идвал е също и в училище, както и през деня е излизал от работа, за да дойде до нас и да ме види.

Не знам какво му става. Каза ми, че ме боготворял и стига да съм само негова ще получа всичко. Това много ме плаши и не знам какво да направя. Мислех си да кажа на тате, но ще се скарат и най-вероятно ще го набие. Не искам да се знае, защото и без това достатъчно ме е срам и съм гузна. Не съм някоя вървежна кифла и не знам как изобщо си навлякох такива проблеми. Казах на бащата, че синът ми ме притеснява с надеждата поне от единия да се отърва, но нищо не стана. Искам и двамата да ме оставят на мира и да не ги виждам никога повече.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (16)

Изпрати
роси
роси
12.06.2016 21:04
как се става курва на 17 години? да не е генетично заложено или си много глупава гнусно е да спиш с 40 годишен дъртак и то приятел на родителите ти ти морал някакъв имаш ли?
3
1
muj
muj
19.04.2016 19:14
Tupa prosta putka
1
2
123456
123456
31.07.2015 07:31
Хахахах леле колко си елементарна! И аз винаги съм била зряла за възрастта си и не съм могла дълго време да си намеря момче, но не съм постъпвала по този начин. Та ти си само на 17 бе момиче а говориш за себе си сякаш си на 50. И как пък може да привлече един 40 годишен дъртак дето спи с деца. не е луд тоз,който яде баницата ,а който му я дава. Леле по голяма простотия от тази не бях чела.
3
1
Веселка
Веселка
11.06.2015 14:03
Ти си просто едно дете...Глупаво,но дете.Истинската вина е неговата,той би трябвало да умее да се контролира,все пак зрял мъж е,предава семейството си и съпругата си.И ти имаш вина,но неговата е по-голяма-според мен.Добре си постъпила,че си говорила с майка си.Историята ви е много гнусна и незабавно трябва да и се сложи край.Дано нещата се наредят благоприятно за всички ви.И друг път не е зле да мислиш повече,когато провокираш женен мъж...
5
0
Моника
Моника
11.06.2015 12:38
Извиках го вкъщи и говориха с майка ми. Скараха се, после извикаха и мен и аз да разкажа моята версия. Най-унизителното нещо, което ми се е налагало да правя. Искаше да говори с мен насаме, но мама не му позволи. Дори и пред нея твърди, че ме обича. Разбраха се той да разкаже всичко на жена си, а майка ми да се погрижи за баща ми. Обеща повече да не идва в училище и вкъщи, иначе го чака съд, а никой от нас не го иска. Вечерта ми звъня няколко пъти, но аз не му вдигнах и той ми изпрати едно дълго съобщение, което пишеше, че ме обича и че съм го накарала да се чувства жив и специален отново, нищо че нещата се объркаха. Сега вече и жена му и синът му знаят. Синът му дори ми написа злобно съобщение във фейсбук, че вече разбрал защо не му обръщам внимание.. баща му ме е чукал. Не знам какво си мислех като започнах всичко, но наистина имам чувства към него, но поведението му след това ме плашеше. Ако не беше идвал вкъщи и в училище, никога нямаше да кажа на майка ми. Сега остана тя да съобщи на баща ми и да видим какво ще се случва. Не мога си представя какво ще направи. Чувствам се ужасно. Едва на 17 съм, а вече успях да разваля едно семейство и да разочаровам моето собствено. Никога няма да мога да ги погледна в очите.
2
0
гого
гого
11.06.2015 09:09
Голяма каша си направила, ако баща ти разбере сигурно ще го убие няма да сте приятелски семейства със сигурност, майка ти сама ще се издаде пред баща ти че нещо има. А пък и как ще го гледа тоя в очите при поредната збирка, баща ти ще се усети и жена му също, най -много да решат , че майка ти е имала нещо с него. Ужас! !!! Пс. ..и аз влязох в филма.
2
1
гого
гого
11.06.2015 09:22
Забравих да допълня. .той е виновен , че се възползвал от крехката ти възраст на 17г.трябва да си получи заслуженото, долния первевзник гнусен.Ти си още наивна но уроците учат следващият път добре ще помислиш преди да направиш поредна глупост.
4
0
Ваня
Ваня
11.06.2015 00:59
Скъпа сподели какво стана, че всички тръпнем в очакване да разберем. Успяхте ли да поговорите с този човек, как реагира той?
0
0
@ @
@ @
10.06.2015 13:57
lele neznam kakvo da te posuvetvam no nai dobre govori s vashite te shte ti pompgnat i da ti se razsurdqt malko nishto te shte namerqt reshenie
0
0
Моника
Моника
08.06.2015 22:21
Говорих с мама и се опитах да спестя подробности, като и казах, че той ме притеснява, но тя се усети и почна да ме разпитва защо и много ми се ядосана. Сега съм наказана да не излизам и няма дори на училище да отида. Тя утре няма да ходи на работа и ми каза да го извикам през деня вкъщи, за да говорят без баща ми да знае.Сигурна бях, че тя няма да ме разбере, но поне малко ми олекна, защото ми писна през ден да ме търси. Дано се разберат с мама и да не става по-лошо, че не знам как ще обясняваме на тате.
4
0
©
©
10.06.2015 17:43
Напротив,майка ти те е разбрала.Не се притеснявай,всичко ще се оправи.
3
0
В
В
09.06.2015 12:17
Защо си мисли, че майка ти не те е разбрала, съвсем нормално е реагирала жената... нормално е да ти е ядосана и направо бясна, а още по нормално е да се опита да говори с него и да оправите нещата без да разбират допълнително други хора. Силно се съмнявам обаче и ако нещата не се оправят към доста по нормални, според мен трябва всичко да излезе на яве, никой не знае кое е най доброто решение в случая, но все пак всеки трябва да носи отговорност за действията си!
5
0
!!
!!
08.06.2015 15:45
Споделям мненията,че трябва да говориш с родителите си.Поговори първо с майка ти.Тя може спокойно на тоя да му каже няколко приказки.Бащите са по-емоционални.Колкото до това дали ще си развалят приятелството....вече няма такова,след това което се е случило.Но не отлагай.Това все пак е 40 год. мъж,бил ти е първият,сигурно си мисли,че си негова собственост,след като е стигнал до там да идва у вас и в училище.Само родитдлите ти могат дс ти помогнат.Колкото и да те е срам,неудобно не се притеснявай.Вие децата ,за нас сте най-важното нещо на света.
7
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: