Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Имаме неангажираща връзка, но аз искам повече

Имаме неангажираща връзка, но аз искам повече

Имаме неангажираща връзка, но аз искам повече
Здравейте,
от известно време имам неангжираща връзка, която обаче за мен прерастна в нещо повече. Усещам, че започвам да се влюбвам в този мъж, но това от негова страна не се усеща. Няколко пъти съм повдигала този въпрос, но той винаги или млъква и нищо не казва или просто сменя темата.

Само да отбележа, че и двамата сме необвързани. Не знам какво да правя да се откажа ли от желанието за сериозна връзка или да положа повече усилия?
Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
милена
милена
27.05.2014 07:14
Най-добре за теб ще е веднага да прекратиш тази връзка.Но не мисля, че ще го направиш. Всеки ден ние правим своите избори и после на това му викаме съдба.Бягай през глава от този мъж, момиче!!!
0
0
Dilyana
Dilyana
22.09.2013 00:10
Това се нарича самозаблуда - всъщност няма нищо общо с любовта, а е пряко свързано с егото... В ситуации като тази, не бива да се прави нищо, с никого... Неангажираща връзка означава да поемеш своята част от безотговорността и да си живееш живота. Ще рече, че човека няма ангажимент към теб, ти нямаш ангажимент към него, и в някой момент отношенията трябва да останат в историята... Именно за това повечето хора не харесват неангажиращите връзки... ;)
2
0
Лили
Лили
21.09.2013 23:53
Чудя се????????????????????????Как не Ви свършват ПРОСТОТИИТЕ,които пишете тук?
2
1
Инчето
Инчето
18.09.2013 20:01
Напълно подкрепям Нети:) аз също съм изпадала в подобна ситуация,но той поне се оказа честен и като му споделих,че желая да имаме нещо повече застана срещу мен и ми каза,че това не може да се случи.Именно заради това,че беше искрен с мен и до днес запазихме чисто приятелски отношения:)Моя съвет е да не се надяваш,а да продължиш по пътя си!Успех:)
1
0
Нети
Нети
18.09.2013 19:53
Може да се каже, че аз съм в същото положение, но от обратната страна, затова ти казвам, че щом избягва темата или млъква не е готов за нещо по-сериозно.
Може би, ако бъдеш търпелива и просто се наслаждаваш на времето Ви заедно, ще имаш сериозна връзка, но за сега се откажи от тази мисъл.
Той не е готов и само ще се нараните.
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: