На къде да тръгна

На къде да тръгна
Здравейте. Искам да споделя с вас неща от живота си, с надеждата, че някой от вас ще ми помогне да реша как да постъпя.

Животът ми е низ от кошмари и неприятности. В семейството си не бях щастлива. Баща ми често се връщаше пиян и започваха кавгите и скандалите.

Така, в тази кошмарна обстановка успях да завърша средното си образование. Съучениците ми бяха доволни и щастливи от живота, завиждах им тайно, че аз не мога да съм като тях.

Станах студентка. Мислех, че съм се измъкнала от ада, в който живеех.Тук поех глътка въздух и смятах, че животът ми ще тръгне в друга посока. Запознах се с колета от четвърти курс. Много скоро се оженихме.

Появи се и детето. Две години нещата вървяха добре. Но той започна да ми забранява да излизам, на всякъде ходех само с него.

Това започна да ми тежи.Вече ми е трудно да съжителствам с него. Но като си представя ада в къщи при родителите ми съм принудена да търпя всичко.

Дали трябва да напусна мъжа си, с който вече се чувстваме чужди или да продължавам да търпя, неизвестно до кога ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Anna
Anna
02.12.2010 20:55
До колкото разбрах, ти не го обичаш вече, щом съжителството ти е трудно с него ? Дай си време и си помисли за добрите му и за лошите му страни, за твоите чувства, дали ги имаш вече, така ще си решиш. Но най - добре е да се помъчиш да го промениш към доброто старо време. Но ако нямаш чувства, няма смисъл да се мъчиш.
0
0
Клара
Клара
12.11.2010 19:44
Според мен трябва да говорите със съпруга си и му обясните точно как се чувствате. Може би пък той има желание да сте отново щастлива с него и да е готов да положи усилия в тази насока. Във всяка една връзка има апогей и долна мъртва точка, важно е да се научим да преодоляваме трудните моменти заедно. Ако е възможно, започнете заедно да правите излети из природата или да се занимавате с някакво изкуство например. Ако обаче той съвсем не иска да се кооперира с Вас и да промени нещо и ако Вие продължавате да се чувствате много дълго време нещастна и неудовлетворена от брака си с този човек, нужно е според мен добре да премислите къде и как можете да започнете нов живот след раздялата с него, защото това също не е лесна крачка. Направете всичко необходимо да се разделите с добро, без драми и скандали и да запазите възможно най-поносими отношения един към друг.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: