Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Как да я намеря! Или по-точно къде?

Как да я намеря! Или по-точно къде?

Как да я намеря! Или по-точно къде?
Здравейте както и от заглавието може би се досещате за какво става дума! Имах страхотна връзка но тя преклучи нелепо, не по моя вина! (няма да задълбочавам) Значи много кратко за мен, 25 от средно голям град в България, занимавам се с доста неща имам кола ако това изобщо е важно! Не ходя по дискотеки, просто не са за мен тоя тип забавления, предпочитам паркове и обикаляне на някой град в България с приятели! Снимам оделно като хоби! Проблема ми, е че не мога да намеря за мен момичето.

Не се срамувам говоря без притеснение разбирам се с тях, някой ме харесват но аз лично не тях просто не са моя тип ( и това е така)! Ще ви дам пример харесах си момиче ''скромно'' а се оказа точно обратното (няма навлизам в подробности), и вече губиш надежда да намериш просто човека за теб, едно уважение и разбирателство + подкрепа естествено като чели това вече го няма между хората. Аз не търся перфектният човек, търся правилния. Значи проблема ми е, че все попадам на момичета от които всеки път се разочаровам, сега ще си кажете то няма перфектни хора но както по-горе писах да не се повтарям търся правилният човек.

Приятелите ми са малко не сме компания по-оделно излизаме, други пак вече са извън България и няма как да стане това с ами отиди с тяхната компания и т. н. Ходя по кафета от време на време, но знам, че там няма да намеря правилната дама! Не съм снобар може и от написаното така да звучи. Приятелите са ми казвали, че съм честен и свестен, и винаги съм помагал!

Това да не звучи като прехвалка или като някой надут ''пич''. Просто проблема ми е, че не срещам тоя тип хора които аз търся. Като чели вече всеки е еднакав станал, и рядко се различават самите хора! Просто искам някакав съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Антония Р.
Антония Р.
21.02.2017 12:36
Моят съвет е малко да си разчупиш вижданията. От написаното изглежда, че имаш точка схема, която искаш хората да спазват, а е малко тъпо да вкарваш някого в рамка. Може и да се опитваш, но винаги ще се разочароваш, защото сме живи същества и все ще сгрешим. Дай повече шанс на хората около себе си. Ти как би се чувствал, ако непрекъснато те назидава?Свестен човек си, не влизай в ролята на учител, който си търси ученик, за да му казва "Това става, това не става". Заслужаваш партньор, с който да сте равни във всяко отношение.
1
0
Yavor Zagorski
Yavor Zagorski
14.02.2017 21:24
skatebg Аз съм на 32 и все още търся отговор на този въпрос. Всъщност правилният човек е там и винаги е бил там. Само трябва да се огледаш и най важното да имаш очи да го видиш, защото много често се оказва, че гледаме, но не виждаме.
2
0
skatebg
skatebg
09.02.2017 23:10
Точно така, и (Пламена правилният човек не е перфектният) Аз не търся перфектният човек, търся правилния? Нещо не си разбрала... Както другия коментар, е много точен и на място! За едни е гаф, или сме едно стадо овце, и рядко има различни с различни теми...
8
0
DoubleDream
DoubleDream
08.02.2017 23:44
Всъщност няма такова нещо като твърде високи критерии - има хора, които не могат да покрият критериите на другите, но някакси това се оказва гаф на другите.
4
0
Пламена M.
Пламена M.
07.02.2017 17:09
Правилният човек не е перфектният. Струва ми се, че са ти прекалени високи критериите или по-скоро леко се размиват. Нещо ти се губи, не си опознал себе си като хората.
0
8

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: