Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Наранява ме, но не мога да си тръгна

Наранява ме, но не мога да си тръгна

Наранява ме, но не мога да си тръгна
Знам, че звучи много глупаво, но съм на 14 и съм луда влюбена в доста по-голям от мен мъж. Той е нас 21 и си има приятелка, с която живеят заедно. Не я обича, имам чувството, че не е обичал никога през живота си. Женкар е иска да има всяко момиче, до което стигне погледът му.

Всичко започна преди 6 месеца. Той искаше да бъде с мен , може би е искал само секс от мен. Говореше ми всякакви неща, че ще я остави само , за да бъде с мен , а аз вярвах , като най-голямата глупачка. С времето се влюбих в него. Всички заеха за отношенията ни, дори и приятелката му.

3 месеца по-късно бях толкова влюбена и правихме с*кс 2 пъти, но той не спираше да поддържа връзка с мен и всичко си беше както преди това. Няколко пъти ме нараняваше и се опитвах да се отдръпна и успявах , но когато го видех все едно започвах отначало. Бяхме спрели да се виждаме и чуваме може би месец, но преди няколко седмици отново го видях и всичко се върна.

Знам всичко, което е правил и прави. Излизаме, виждаме се късно вечер и преди няколко дни отново правих с*кс с него, но не го бях правила с никой друг и до днес не искам. Следващата вечер отново ми звънна да се видим и отново правихме това, но наскоро отново се отдръпна от мен. Не ме търси, не ми вдига , когато му звъня, наранява ме .

Знам, че съм много малка за такива неща, но просто не мога да му откажа- обичам го толкова много . Знам, че ме търси само , когато има нужда от нещо, но не мога да му кажа не.

Мога, но нещо в мен не иска! Какво да правя? Моля, не ме съдете, знам че постъпвам глупаво , но не искам да е така, просто става. Помогнете ми , дайте ми съвет какво да правя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (36)

Изпрати
Рони
Рони
24.08.2015 18:56
Щом си знаеш,че е глупаво,защо продължаваш?Използва те за разнообразие.Освен това е и на 21.Доста е спорно момчетата на тази възраст доколко големи мъже са.Поне като правите простотии използвайте предпазни средства.
1
0
адидаска
адидаска
26.06.2015 20:55
Момиче, на 14години, демек,7,8клас..прави секс, с обвързан младеж/женкар/ и страда..Ти искаш съвет, а сама знаеш отговора.Впрочем само ще допълня нещо .Непълнолетна си,още на гърба на родителите си,и не постъпваш правилно.Когато като дете сте играели някакви игри , напр." Не се сърди човече" ,"Война - на карти","Супер Марио-дори"..и като загубиш играта..забравяш..започва друга..Какво не можеш да приемеш..Че си на 14, и водиш полов живот с човек, който не е за теб, и че е рано.След всеки залез идва изгрев, след всеки кошмар-врата, се отваря, всяко начало е трудно.Но в момента, на 14год.за сериозна връзка да говорим е рано, а за друг приятел..може, но без полови контакти.Сега се готвиш за средно образование, а акъла ти е в секса..Или наблягаш над учебниците, или ставаш развалина, ако приятеля ти те подхвърли, и на други.За такива неща не мисли, не е време..просто..не си пропилявай..юношеството. дете, съсредоточи се върху др.неща .Успех!
3
0
Теди
Теди
20.07.2014 15:05
Малката този човек те използва ти си много малка за такива неща.
5
0
никита
никита
08.10.2013 12:40
безнадежден случай
2
0
милена
милена
08.10.2013 12:11
Има 1 проста приказка човек каквото сам си направи никой не може да му го направи. Трябва да е силен човек иначе ставаш изтривалка за нечии обувки. Първо си има мн прости правила в женкар не се влюбвам никога вълкът козината..т н т. Второ мъж дето сваля звездите на думи...думите стигат до като се добере до....нямаш ли си мама тати да ти поговорят. То затова и вълчо излапва агънцата щото агънцата мн глупави....но сега както си се оплела трябва да го превъзмогнеш иначе просто тока до някъде не се стига научи се да си избираш мъжете
2
0
vilsan
vilsan
10.09.2013 18:44
Ама ти кво си помисли че ще изостави приятелката си заради тебе ,позабавлявал се е.
3
0
vilsan
vilsan
08.09.2013 23:49
Първо ще ти кажа че си много малка да правиш секс и второ този човек не е за тебе той те използва
4
0
poise
poise
08.09.2013 22:26
Ей, момиче, помисли си малко..Ти си на 14 - той на 21. Има си приятелка и в същото време й изневерява с теб, а ти за него си просто една играчка. Наистина, съжалявам, че ти го казвам така, но си е истина. Щом сама знаеш, че е женкар и си осъзнала, че те търси само заради секса, значи представи си колко истински чувства има към теб..Той не те иска заради самата тебе, а заради тялото ти, заради това невинно тяло, което за съжаление вече не е..А ти продължаваш да се заблуждаваш, че го обичаш. Казвам заблуждаваш, защото това, миличка, всъщност не е любов, това е просто лъжа. Защото ако те обичаше, дори веднъж не би ти намекнал за секс, като има на предвид възрастта ти..Би изчакал колкото е необходимо, докато ти самата не му кажеш, че си готова и че го искаш. Другия вариант е сам да се беше отдръпнал единствено и само заради ваше добро..Но уви..Не е такъв. Просто дори не мога да си представя как може да излизаш с него късно вечер на тази възраст и да го правите..Как въобще вашите те пускат да излизаш? Тайно ли излизаш вечер от вас? Недей така..Спри..Просто спри..Ще съжаляваш много..Не си пропилявай детството с такива неща..Аз на твоята възраст по цял ден от сутрин до вечер бях навън на игра..Само се прибирах да обядвам набързо и после веднага хуквах да играя с другите деца и нашите ме викаха през балкона да се прибирам, а аз ги молех за още 5 минути понеже се гонехме, играхме на криеница и на какви ли не още игри. Както и да е това, сега става въпрос за теб. А относно девствеността ти, жалко наистина, че си си я дала на човек, който ОЧЕВАДНО ама въобще не я заслужава..Защото тя не е просто една девственост, мила.. Тя се дава на човек, на когото имаш доверие, когото обичаш И ТОЙ ТЕБ, и с когото сте щастливи заедно.. Ама за това се мисли преди това.. И сама казваш "знам, че съм много малка за такива неща, но просто не мога да му откажа - обичам го толкова много." ами тогава..като знаеш? Обичаш го толкова много.. Не, ти просто си заслепена. Това не е любов. Това е просто секс за него. Вярно, няма нищо лошо в това, между двама души взаимотношенията да са просто сексуални, но не на такава възраст като твоята и не ако някой от тях си има половинка..Поне за мен е чисто неморално поведение. Просто си кажи "Трябва да спра" и край. Спираш да го търсиш, да му вдигаш, изтриваш му номера и просто забравяш за него. Сигурно ще те боли известно време, че един вид така се е подиграл с тебе, но ще го превъзмогнеш. Живота е пред теб, не увесвай нос, просто вече бъди по-предпазлива с това с кой се захващаш тъй да го кажа, и на кого се отдаваш. Живота едва от сега започва да те пари, има още много да се учиш.
5
0
ПРЕПАТИЛА
ПРЕПАТИЛА
08.09.2013 21:04
Момиче,първо,когато са двама,третия е излишен.Дали я обича или не не го решаваш ти.Пък и не прави това което не искаш да ти се случва.Второ....повече от ясно е,че си само играчка.Имала съм връзка с такъв човек,успях да го накарам да ме заобича,а после трябваше да подавам жалби,за да ме остави.Факта,че разбираш какво се случва,мислиш го,но проодължаваш.Това ли искаш?Това ли заслужаваш?Намери си друг,започни да спортуваш и НИКОГА не се поддавай на изкушението.Аз лично по много болезнен начин си научих урока затова,че не послушах близките си.Не допускай същата грешка.Успех!!!
3
1
Майка на 14 - годишно момиче
Майка на 14 - годишно момиче
08.09.2013 21:03
Това дете не очаква упреци и присъди. На тази възраст те дори не знаят на кой свят са. Всеки достатъчно обигран мъж може да ги манипулира, както си иска. На тази възраст те си мислят, че всички мъже, които им отправят комплименти, искат да бъдат с тях цял живот. Горките деца! Миличка, знам, че за теб той е единствен и неповторим. Знам и колко ти е тежко, когато спре да звъни и да те търси. Но знам и от какво се интересуват младите мъже. За тях всичко се свежда до бройката "тъпи селски пръчки", които е оказват нищо и с които могат да се гаврят. Я го зарежи този хитрец! Поплачи си над някоя кахърна песен няколко вечери. За него ти си само бройка. Имаш толкова много хубави моменти пред себе си и толкова много момчета, които ще те искат заради това, което си.
2
0

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 5
51
41
32
21
10
Дай твоята оценка: