Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Лично хванах жена ми в изневяра

Лично хванах жена ми в изневяра

Лично хванах жена ми в изневяра
Здравейте. Може би за повечето от вас моята история ще изглежда банална, но мен тя ме потресе до дъното на сърцето ми. Разстроен съм и раздвоен, ето защо искам вашето мнение.

От 15 години съм женен за симпатична и интелигентна жена. Имаме две дечица. Винаги съм смятал, че имам щастлив брак. Не сме имали големи противоречия.

Напоследък бях забелязал, че жена ми обръща голямо внимание на външния си вид. Отдадох го на женската суета и на това, че децата поотраснаха и тя имаше повече време за себе си.

Приятели ми казаха, че я засичали на кафе с един и същи мъж. Реших, че е колега от службата. Тя имаше пълна свобода от моя страна. И никога не сме имали проблеми.

Докато един ден приятел ми каза, че жена ми има среща с въпросния мъж.

Реших да проверя, по – скоро воден от любопитство. Не бях склонен да вярвам на клюки. Отидох на мястото на срещата. Тя наистина беше там. Изчаках.

В един момент тръгнаха с колата на господина. Последвах ги. Отидоха в едно близко село и влязоха в една къща.
Изчаках половин час и позвъних.

Мъжът излезе на вратата. Възползвах се от това и влезнах вътре. Какво да видя ? Жена ми полугола в леглото. Бях потресен. Обърнах се и излезнах навън.

Когато се прибра нито тя, нито аз казахме дума за случилото се. Сега се чудя дали да не подам молба за развод и да се разделя с нея.

Щом ме лъже не мога да продължа съжителството. Мисля и за децата, какво ще им обясня. Разкъсвам се от противоречие и болка.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (261)

Изпрати
K9
K9
12.09.2016 15:15
Аз бях този в къщата!Искрено съжалявам,че си изгубих времето с туй дРъво у леглото !П.С. Обади се като дъщеря ти стане на 18 :)
7
26
Катя
Катя
08.08.2016 13:15
Имах същия случай с мъжа ми, съжелявах хиляди пъти ,че го проследих. Сдобрихме се ,но нищо не беше както преди, след година се разведохме и вече40 години не сме се виждали.Имах повторен брак, който беше по сполучлив, но болката по първия ми съпруг и до днес я имам.
6
2
Диимитър
Диимитър
25.07.2016 22:33
Не виждате ли че това е публикувано 2010 година, до сега и децата им са пораснали и те двамата са се развели ако са били стабилно семейство, ако не са се развели си я карат който както си знае.
0
1
роси
роси
08.07.2016 13:23
какво има да се чудиш развода е единствения и правилен избор, жена ти просто е к**ва и няма да се промени, ти имаш достойнство защо не си я изгонил а мълчиш ти мъж ли си или мухлъо
15
7
Михаела
Михаела
27.06.2016 16:03
Развод!
5
4
,,,
,,,
26.06.2016 15:34
Здравейте!
Аз мисля, че ако обичаш и уважаваш човека до себе си никога не би изневерл, защото не искаш да страда. Оправдания от сорта, че си пренебрегнат, игнориран и т.н аз не приемам, защото можеш да говориш с човека до себе си и да разбереш причината и да се опиташ да промениш нещо. Или ако вече не обичаш този човек му кажи че искаш да се разделите, а не да правите неща зад гърба му, които ще го наранят. Или както е във вашия случай поне да се беше извинила или да поиска да гововите. Поне аз не бих постъпила така с моят мъж, бащата на децата ми, най - малкото заради времето, което сме били заедно. Аз не бих простила изневярна, но ако Вие имате силата да простите поговорете с жена си. Ако проблемът може да се разреши и да останете заедно без лъжи и изневери, й простете. Ако ли не по - добре се разделете, за да не се наранявате взаимно. Според мен човек трябва да прави това от което се чувства щастлив, за това Вие преценете кое е по - добре за вас. Знам, че на децата Ви няма да е лесно да приемат развода на родителите си, но в крайна сметка те един ден ще си отидат и тогава смисъла да продължавате да живеете с жена, която вече не Ви обича (ако е така) ще изчезне. Аз мисля, че децата трябва да растат в щастливо семейство, а ако Вие не сте щасливи децата ще го усещат и това ще им се отрази. Постъпете така, както смятате, че е най - добре за вас и вашето семейство. Успех!
11
4
nici
nici
26.06.2016 13:58
ami cacvo chacah jena i voda tragnat li spirca nema abe curova
3
2
Лидия
Лидия
24.06.2016 11:24
За да отиде при друг, нещо във вашият брак и липсва. Говорете като големи хора и решете ще се опитате ли да си върнете чувствата или ще се разделяте. Според мен на теб жена ти ти е безразлична( и тя го усеща, търси тръпка, радост, да е желана) в противен случай нямаше да си седиш до нея и да пишеш в Интернет спокойно. Не живей за хората, а търси щастието!
1
6
Anonimen
Anonimen
11.07.2016 16:41
A tya shtom e usetila ,che e bezrazlichna ,zashto predi da e trugnala da se razvyava i da unijava semetvoto si ne e sednala da pogovori s muja si ,da byaha reshili problema si ,kakto si mu e po reda ,no taya neyna postupka e mnogo dolna
3
1
Потребител#172065
Поискай развод!
Същият проблем се случи и с мен,15год брак,всичко беше нормално,същата свобода и накрая изневярата с друга жена в моят случай!
Аз изневяра и лъжи не прощавам ,поисках развод и сега съм стъпила на краката си,свободна съм ,премахнах този проблем!
Между другото аз изчаках четири години,но нямаше смисъл....така че разделяй се .
3
3
Миша
Миша
21.05.2016 06:23
Щом като един път сее случило ще се случи пак.А брака Ви ще е насила и винаги пред очите ти ще е сцената която си видял.Счупеното е залепено но има ръбче нали
7
2

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 30
516
48
33
23
10
Дай твоята оценка: