Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Хванах го с най-добрата ми приятелка

Хванах го с най-добрата ми приятелка

Хванах го с най-добрата ми приятелка
Здравейте. Много хора сигурно ще кажат, че под слънцето няма нищо ново, но мен ме боли. Боли ме, че за миг загубих приятеля си и най-близката ми приятелка.

Аз съм на 23 години и връзката, която имах с “любимия” беше от две години. Говоря в минало време, защото за мен тя е безвъзвратно загубена.

Всичко от самото начало вървеше прекрасно. Клетви за вярност и любов, клетви за вечност. Приятелката ми знаеше за нашата любов и много ни се радваше, поне така ми е казвала.

Един ден правихме купон у нас тъй като родителите ми бяха заминали на село. Бяхме се събрали няколко човека. Аз трябваше да отида до близкия магазин да купя някакви мезета.

Изтичах въодушевена от купона, който предстоеше. Бях с приятели и любимия човек. На половина път установих, че съм си забравила парите.Върнах се да ги взема. Отваряйки вратата на хола изпаднах в ужас.

Гаджето ми се целуваше с моята най-добра приятелка пред очите на всички. Гледаха се влюбено и си пускаха ръце.Призля ми. Почувствах, че губя всичко. Разплаках се.

Всички хукнаха да ме успокояват. Те двамата гледаха безучастно.В последствие разбрах от другите приятели, че всички те са знаели за това, че те се харесват. Но никой не ми бе казал нищо. Само аз не знаех.

Чувствах се предадена от най-близките ми хора. И двамата се помъчиха да оправдаят поведението си, но уви. Времето не може да се върне назад,

Сега си задавам въпроса: Къде аз сгреших ? Защо съм допуснала да бъда излъгана ? Толкова ли съм наивна ?

Благодаря на тези които прочетоха моята изповед. Аз знам, че нищо няма да се върне, но поне споделих болката си с вас и малко ми олекна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
вил
вил
16.06.2014 20:05
Не си и помисляй да прощаваш....Изпитвала съм го, него го зарязах, на нея се опитах да простя. Не се получи, беше преди години, а като я видя още ми става лошо....
4
0
Афродита
Афродита
11.03.2014 14:01
И аз съм изпадала в твоето положение-на излъгана и унизена,за разлика от теб аз съм омъжена жена и затова още повече боли...
2
0
Dimana
Dimana
03.02.2014 20:55
Здравей! Моя съвет е да заебеш тези,които са те предали и да гледаш само напред.
5
0
С...
С...
03.02.2014 20:13
Здравей! Наскоро прекратих връзка с приятелката ми, която бяхме заедно 4 години. Беше ми много хубаво с нея и се чувствах добре, но в един момент започна да ми изневерява с мои познат и да ме лъже и всичко се срина. Бях съсипан доста дълго време, но вече започнах да си стъпвам на краката. Тези хора не си заслужат каквото и да било. Игнорирай ги и 2мата като се харесват нека да се заедно, просто това момче никога не те е заслужавало. Горе глава, ще намериш човек, който си заслужава!
3
0
дуди
дуди
24.12.2013 02:08
Е, спокойно, аз хванах моя/е, вече е бивш разбира се/ да прави секс с "най-добрата" ми приятелка на рождения ми ден. Просто им бий шута на всички тези "приятели и приятелки" и ще видиш, че ще намериш хора, които да са до теб въпреки всичко и не те лъжат в очите.
3
0
аа
аа
24.12.2013 00:24
измислица
0
5
Тита
Тита
07.11.2013 15:11
Уф... много тъжно. Опитвам се да погледна през твоите очи и съм сигурна, че си се почувствала сама и предадена в този миг. Намери сили и открий нови приятели. И гаджето ти, и приятелката ти и дори близките ти хора не заслужават вниманието ти. Бъди с високо вдигната глава и се отдръпни от тях!
6
1
neorientirana
neorientirana
05.10.2013 15:11
Здрасти, не знам дали ти имаш някаква вина за случката и дали си наивна, но знам че трябва да помислиш и за нещо друго. Казваш, че си изгубила гаджето си и най-добрата ти приятелка. Ами останалите ти приятели? Те от самото начало явно са знаели, но са си мълчали?! И не са ти казали??? Според мен е най-добре да се запиташ дали и те всъщност са ти приятели.
Съжалявам за случката, но горе главата. Нещата ще се оправят.
4
0
Деси
Деси
26.10.2010 10:24
Напълно те разбирам Мила и моята история е подобна, но аз съм благодарна на ония бездарник, който ми показа кои са ми приятелки. Сега съм на 22 години, по-силна от всякога, научих се да живея пълноценно( до колкото е възмовно това) и сега имам връзка, за каквато винаги съм си мечтала с мъж, когото обожавам и се връщам назад, само за да погледна колко глупава и наивна съм била. Животът е пред нас, надявам се да вдигнеш глава и да го осъзнаеш. Не можем да променим станалото, но може да си извади поука, а и още нещо, подбирай си приятелите.
0
0
BBоzhkova
BBоzhkova
18.10.2010 14:04
Здравей.
Знаеш ли ? Не трябва да се натъжаваш, мисли, че това те прави по-силна, така човек се учи от грешките си. Всеки е наивен в началото, но след като се опари става по - придведлив и си пази гърба. Както казват: Всяко зло за добро. Безпорен факт е, че това е най-грозното и най-болезненото нещо, което може да се случи, но разбери, че лицемерието дебне от всякъде.
Пожелавам ти кураж, увереност и излизай всеки ден с усмивка. И си повтаряй, че си по - стойностна от тях и дори ги поздравявай с насмешка.
1
0

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
51
43
32
20
10
Дай твоята оценка: