Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Изнудване заради изневяра

Изнудване заради изневяра

Изнудване заради изневяра
Аз съм на около 50-те, имам две пораснали деца и две сладки внучки. Животът ми си беше уреден, но се случи да изневеря на съпруга си с доста по-млад мъж от мен. Той ми е колега в работата и там започна връзката ни.

Мислех ме, че сме много дискретни и никой не знае за това, докато един ден един друг колега, който винаги ми е показвал, че ме харесва и с който сме флиртували често(но само това), не ме извика в стаята за отдих и не ми показа на мобилният си телефон много снимки, на които сме аз и любовникът ми в много пикантни пози.

Много се учудих от къде може да има такива снимки, защото имаше и такива от близък план, на които ясно се виждаха детайли от половият ни акт. Попитах го от къде ги има, но той каза, че е важно какво ще ги правел, а не от къде ги е взел.

После най-спокойно ми обясни, че ако не му правя каквото поискал, ще качи снимките във фейсбук(знаейки, че там имам много приятели и това ще е ужасно за мен). Аз попитах какво ще иска толкова от мен, а той просто си разкопча ципа и посочвайки го каза"-клякаш и го ла....ш".

Аз се изсмях, но той зареди една доста пикантна снимка от телефона си и я качи във фейса. Каза, че имам секунди да реша преди да я видял някой. Аз просто се подчиних и му клекнах.

Той веднага я изтри и от този ден се почна постоянен сексуален тормоз, дебне ме на всякъде и гледа да останем насаме за да ме насилва или да блудства с мен. Просто не знам какво да правя, в страшен шок съм заради това.

Ако не правя каквото поиска, със сигурност ще качи снимките, а там ще ги видят всички, мъжът ми, децата, роднини и приятели. От скоро мисля и за самоубийство.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (72)

Изпрати
Ivan
Ivan
12.05.2016 18:37
Kato si typa kurva taka e! Bokluk!
3
2
М
М
30.03.2015 13:54
Кажи му,че ще подадеш жалба на секундата,бъди твърда и не показвай страх.Той сигурно ще се направи на мъж,като пак те заплаши,че ще пусне снимките.Но такъв тип мъже са страхливци.Повярвай ми,ще го хване страх.Ако,въпреки това продължи да те тормози,веднага отиди в полицията.На секундата ще го превикат и това ще бъде края на тормоза ти.Не вярвам да е толкова тъп,за да иска да си навлича неприятности със закона за такова нещо.Защото това което прави е престъпление.
4
1
Нети
Нети
30.03.2015 13:38
Моят съвет е да пуснеш жалба в полиция или прокуратура.Мисле,че това е престъпление.
4
2
Много лош
Много лош
29.03.2015 23:45
За теб ще го направя безплатно. Дай ми координати на изнудвача аз ще го накарам да ми прави свирки
4
0
Ками
Ками
18.02.2015 22:38
Здравей, не те познавам и не те осъждам, но историята ти ме развълнува. Съгласна съм със съвета на СНЕЖА Не се самоубивай защото това е още по голям грях просто иди на църква и се изповядай и поискайте там да ти дадат съвет. С БОЖИЯТА ПОМОЩ Всичко ще се оправи. Особено помагат молитви към иконите на БОЖИЯТА МАЙКА това ти го казвам от опит. Но всичко се плаща в този живот.
Дори и до полиция да се стигне трябва да си смела. Имаше един епизод от СЪДБИ НА КРЪСТОПЪТ по NOVA телевизия и всичко завърши в полза на изнудваната жена.
УСПЕХ!!!
0
0
%555
%555
31.01.2015 23:51
Намери начин да вземеш телефона и да изтриеш снимките и спри да се виждаш и с любовника , може той да има нещо общо с цялата история .
7
1
снежа
снежа
26.01.2015 15:29
ето до къде се стига с нарушаването на божията заповед не прелюбодействай всеки който наруши тези заповеди си проваля живота Хора тези мъдрости са ни дадени наготово да ни предпазват от големи грешки Не се самоубивайте защото това е още по голям грях Просто идете на църква и се изповядайте и поискайте там да ви дадат съвет Но всичко се плаща в този живот
7
0
Додо
Додо
19.12.2014 16:50
Здравеи не те познавам коя си и от каде си ако искаш да ти помогна обади ми се на тоя телефон и ште измислим нешто 0896618901
5
0
Нели
Нели
10.12.2014 11:52
А, сетих се и още нещо...накарай някой да го принуди да правят секс снимай и ти. Така ще сте квит. На удара отвръщай с удар и то с такава сила, че ръката, която те е ударила никога повече да не удря..
Жената иска съвет, а не да я съдите... . Никой не знае какво я е подтикнало, защо трябва да я съдим? Горката ти..действай и ти гадно, нека и той лапне някоя пишка и после, ако той качи снимки, качваш и ти... Жена на мъж е по-нормално, но мъж на мъж си е педераслък-кофти, а..?
2
3
Нели
Нели
10.12.2014 10:26
Моралистите, айде стига! На всеки се случва. Открадни телефона. И ограничи тези, които могат да ти качват неща във фейса. А, другият /любовника/ знае ли, има ли нещо общо с това, какво предприема или е поредния шушумигар?
7
1

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 11
57
42
31
21
10
Дай твоята оценка: