Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Хванах го в изневяра

Хванах го в изневяра

Хванах го в изневяра
Всичко започна преди 7 месеца. Срещнах се с 23 г. младеж, с който си паснахме. Не се карахме, обичахме се, правехме качествен секс. Даже мислехме да живеем заедно. Той беше идеален, но преди няколко дни целият ми свят се срути. Излъгах, го че имам работа в друг град, за да мога да му направя подарък. Обичах го толкова много и исках да го направя щастлив. Прецених да му купя статуя. Беше на черен и буен кон. Прибирах се към нас. Вече бях пред входната врата. Когато чух женски оргазъм. Вцепених, се но помислих, че ми се е причуло. Но след като влезнах чух звуците отново и се убедих, че става нещо. Идваха от спалнята. Започнах да роня сълзи. Но не вярвах. Не вярвах, че принца от мечтите ми би направил такова нещо.

Отворих вратата и ги видях. Най-добрата ми приятелка с целият ми свят - момчето, което обичах. Изтървах статуята, а тя се потроши на хиляди парченца. Точно като сърцето ми. Връхлетях плачейки през входната врата докато той казваше, че не е каквото си мисля. Осъзна, че няма да се вържа и каза, че съжалява. Но беше късно! Вече слизах по стълбите. Прибрах се в предишният ми апартамент и плаках. През тези няколко дни той ми пише, че съжалява, и че няма да се повтори, че съм неговото пате, (той така ме наричаше) и че обича само мен. Всеки път мисля да му простя, но нещо ми казва да не го правя. Какво да сторя ? Да му простя ли или да продължа напред ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (14)

Изпрати
Мария
Мария
29.08.2016 10:21
Мило момиче, това е често срещан момент в една връзка. Разбирам мъката ти, но не мисля че има смисъл да продължиш взаимоотношеноята си с този мъж. Едно куче, което веднъж се е научило да яде ла*на никога не спира. Попадала съм в една особена ситуация съвсем малко сходна с твоята и ми беше много, много трудно да приема че мъжа на живота ми е направил нещо подобно. Всеки път когато го целуваш или сте интимни ще се сещаш за гледката която си видяла, ще се чудиш какво не му е достигало в теб, за да потърси друга. Моят съвет е по-добре да потърсиш друг човек, а и 7 месеца връзка не са чак толкова много. Мисли с главата, а не със сърцето си.
3
0
Албена
Албена
27.04.2015 14:07
Единственото нещо, което никога не бих простила е лъжата, а изневярата е една голяма и гнусна лъжа. Не визирам самото действие - секс, а това, че той съзнателно е отишъл, съзнателно го е направил и съзнателно би трябвало да си понесе последствията! Още по-малко, че е с уж "най-добрата" ти приятелка, това е двойно по-тежко и гнусно за мен. Преди няколко години ми се случи нещо подобно, беше ми много тежко, болеше много, защото аз по същия начин видях най-близката си приятелка тогава с човек, който казваше, че ме обича. Не ме болеше, че той ме е предал, а че момичето с което споделях толкова време отиде и направи, каквото направиха, после с най-голямата наглост и двамата отричаха до момента в който не им казах, че съм ги видяла с очите си!
Не прощавай такова нещо, то ще се случи отново и тогава ще се чувстваш двойно повече предадена и унизена.
9
0
Kati
Kati
15.04.2015 20:01
Знаеш ли защо мъжете изневеряват ? Защото знаят че ще им простим каза ми го мъж скъсай с стереотипа и без тях можем ...
11
2
Ивана
Ивана
14.04.2015 06:30
Е аз простих изневерява с Най-добрата ми приятелка. Беше преди 2 години и двете бяхме влюбени в него, а той се възползваше. Простих и на нея и на него. Тя си намери момче и не се занимава с "моето". Станахме си още по-близки. Но той не се промени. Бяхме заедно известно време, но като не бях с него се побърквах, с кого е, какво прави.ако ти можеш да се примириш с това и да не се измъчваш с такива въпроси когато не си с него-давай. Остана си същия, унижаваше ме пред приятелите си. Викаше, блъскаше. Не мога да кажа за твоя случай, но недей да прощаваш изневяра, ще свикне че му прощаваш и ще си прави каквото иска и ще знае че с 2 сладки приказки ще му простиш. Но все пак ти си решаваш, ти го познаваш, ние не може да ти кажем на 100% какво ще стане. Изборът е твой. Живота също. Успех! :)
5
0
Мария
Мария
13.04.2015 12:12
Бог да му прощава.Намери си друг кур на дето да седиш,мани го тоя.
9
0
Desi
Desi
13.04.2015 07:34
Ima greshki ima i proshki,no iznevqra ne se proshtava! Tova e predatelstvo spored men produlji napred :)
5
1
plamen
plamen
25.04.2016 22:11
desi interesno mi e kakav shi e otgovora ti , ako na teb ti se sluchi tova
4
0
Силвия
Силвия
09.04.2015 00:12
Не се връщай при него, колкото и да ти е трудно в началото, недей! Да ти изневери и то с "най-добрата" ти прятелка, която се предполага, че трябва да познаваш от дълго време, е ужасно и непростимо. Продължи напред и не се обръщай към никой от двамата!
2
0
Ивет
Ивет
08.04.2015 20:59
Благодаря ви много ! Мисля, че взех решение. Ще продължа напред. Макар да ми е трудно. Благодаря на всички и специално на Тина. Вече знам, че трябва да търся мъж достоен за мен, а не задоволяващ ме !
10
0
МИМИ
МИМИ
08.04.2015 16:43
Забрави го колкото и да ти е трудно.Поне си разбрала още в самото начало що за човек е. УСПЕХ!!!
4
0
vasil
vasil
08.04.2015 15:43
потърси си друг мъж и друга приятелка
10
0

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: