Ezine.bg»Споделени Истории»Мистично»Имам магия, какво да правя

Имам магия, какво да правя

Имам магия, какво да правя
Здравейте. Може би не всички от вас вярват в това, за което ще пиша. Но аз вярвам и за това съм много притеснена. Имам добро семейство. До сега не сме имали проблеми.

Но напоследък нещо все не се получаваше както трябва. Все някой се разболява, мъжът ми остана без работа. Споделих с приятелка за всичко това. Тя ме посъветва да поразкопая градината и да видя дали няма някъде нещо направено.

Какво беше моето учудване когато разкопавайки през пролетта около една роза намери нещо странно, направено като муска. Знам, че такива неща се изхвърлят в река. Така и направих.

Мислите ли, че по този начин са прекратила действието на магията ? Почти няма промяна в положението ни. Какво още трябва да направя ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
07.05.2019 12:22
Разваляне и разкриване на магия,гледане на карти таро,восъколеене,уроки,амулети,талисмани,защити,предпазване от негативна енергия,проклятие,страх-тел 0882 355 306 Шамана.
0
0
Темида
Темида
29.10.2013 08:42
Във всеки дом идва момент, когато започват нещата да не вървят. Може до вчера да сме радвали на спокойствие и домашен уют, а в следващия момент да се тресем от кавги и несполуки. Това е задължително за всеки дом! Някой го наричат колелото на живота - ту си горе, ту си долу. Разберете няма дом, в който рано или късно нещата да не се развалят. Няма вечно щастие, то е винаги временно - идва и си отива, пак идва, пак си отива. Нека не търсим магия във всеки етап от живота си когато нещата се сриват. Трябва да знаем, че просто му е дошъл момента и на лошото в живота ни. За едни от нас той е фатален, а другите го преминават успешно. Ако все пак за ваше успокоение, смятате че има намесени 'тъмни' сили, то отидете на църква и нека попа ви пее Киприяновите молитви. Те се водят за магии, уроки и пр. Не търсете хора с измислени, измамни дарби, сред които рядко ще срещнете някой наистина надарен. Те освен да ви грабят и лъжат, друго не правят. И най-вече знайте, че човек за мъка е роден, а не за щастие. Приемайте неволите със сила и воля, няма как да избегнем съдбата си.
0
2
1
1
25.09.2013 01:10
дали вярваш в тези неща или не- те съществуват, така че се стегни. Бог ни е направил с дух, душа и тяло, и както ние имаме духове, така има е духове, които нямат тела.. Те не са хора, а демони. Има глупави хора, които се занимават с демони, викат ги, говорят с тях и тн, въпросните магии всъщност са дела на тези демони. Ако повярваш в силата на Исус, който те е създал, Той ще освободи и теб и дома ти от тези неща
4
0
.
.
06.09.2013 00:34
и аз не бях вярваща и аз не вярвах в магии и уроки и подобни неща докато не започнах да намирам неща из къщата,яйца,конци косми игли и всякакъв вид страни неща след като на гости ни идваше леля ми.взимах и ги хвърлях в реката но нещата са все по зле.. караници в къщи непоносимост и така нататък...колкото и да не ми се иска няма как да не го вярвам след като го виждам с очите си.по скоро не вярвам на така наречените гледачки който казват че развалят магии.леля ми я изгонихме след поредната мръсотия която ни направи и изля.извади едно шише с вода от чантата си и поля в двора и нас напръска и я изгонихме.просто тя е мръсен човек такива хора не трябва да живеят.но в нас е същия хаус и свещеник идва да освети,и с тамян сме минавали и със светена вода пръскаме все едно и също..но в крайна сметка... който прави магии на друг -просто се връщат тъпкано.не го мисля не си го втълпявам но не мога да не обърна внимание на случилото се.ами ти може да вземеш светена вода и да напръскаш къщата,мини с тамян извикай свещеник пробвай го нищо не пречи,,,но да те посъветвам да отидеш при някоя шарлатанка където казва че разваля магии просто не си давай парите излишно.късмет.
5
1
Дани
Дани
23.03.2011 13:16
Ами аз лично не съм вярваща, но именно в такива работи започнах да вярвам последно време. Когато пораснах научих, че майка ми може да премахва уроки и по случайност свекърва ми също има много способности. Например сестрата на мъжа ми преди сватбата беше започнала много да отслабва и лицето и беше жълто. На сватбата майка ми го усети и започна тихо нещо да си приказва, след което очите и се насълзиха и започна да се прозява. След сватбата сестра му отново набра нормалното си тегло и цвета на лицето и се подобри. Идеята ми е, че не е самовнушение, защото тя дори не знаеше. Ако наистина си уверена, че причината за проблемите в семейството ти може да се дължат на тази муска е време да потърсиш помощ от човек, който наистина има някакви способности. Съжалявам, че не мога да ти дам някакви точни насоки, но се надявам поне да съм ти дала някакъв полезен съвет.
5
1
мари
мари
23.12.2010 11:01
Ами щом почти няма промяна в положението, мислите ли, че тази муска е била причина за въпросното положение. Просто не вярвайте на такива неща, магиите ги ловят хора, които вярват в тях. Успех.
2
1

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: