Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Нещастен живот, какво да правя?

Нещастен живот, какво да правя?

Нещастен живот, какво да правя?
Здравейте. Пиша за съвет с риск да бъда нападната, но се обръщам към читателите ви. Аз съм жена на 26 г. От 5 год. съм с един мъж и имаме общо детенце, което вече е на 4. Имали сме проблеми още в началото на връзката ни, но последната една година нещата просто ескалираха и има скандали много често.

Последния път се разделихме за 1 месец, като после се събрахме с обещания от негова страна, че много неща ще се променят. Е да, ама беше закратко. Та, през периода през който бяхме разделени реших да пиша на един мъж, който ми беше първата любов.

Бяхме заедно, когато бях на 15, а той с една година по-голям от мен. Реших се да опитам да осъществя контакт с него, писах му, защото през годините често се сещах за него. Бяха ми останали много приятни спомени. Оказа се че и при него е така. После го блокирах около месец не му писах, защото реших да дам на още един шанс на връзката ни. Оказа се че нещата пак тръгнаха постаро му и просто вече не виждам изход, не се издържа, въпреки че чувствата ги има. . . отново нещата виждам че вървят към раздяла. Вчера намерих номерът му и му се обадих. Само докато чух гласът му и се разтреперах.

Нима беше възможно отново да ми действа така след тези години? ! Казах му че мисля за него и искам скоро да се видим, ако и той иска. Каза да, което направо ме смая. Живота ми обаче вече тече на различни обороти за това не казах точно кога. Но той беше съгласен. Дали тея простотии за съдбата наистина са верни? ! Толкова време мина и все пак и двамата помнехме всичко, а бяхме деца.

В момента съм пред дилема-колко още шансове да дам на бащата на детето ми, след като виждам че смисъл няма, няма щастие. Или да продължа напред и да опитам какво би се получило с момчето, с което още делим невероятни спомени и иска да се срещнем отново? ? Сънувах сън, в който той ме искаше и изгарях от желание да избягам при него, а той силно ме искаше. Може би би било грешка да се връщам към стара любов, която още не е забравена. . . объркана съм и нещастна. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Admin
Admin
30.10.2019 16:58
Като мъж ще ти кажа, че много рядко чужд мъж ще приеме чуждо дете като свое. Опитай с настоящия ти мъж, другия може да е само временно увлечение, или ти за него. Във всяка връзка има скандали и кавги, но когато двамата се обичат, ще намерят пътя един към друг.
5
0
Veliko Mitev
Veliko Mitev
01.10.2019 17:42
Не знам дали ще ти се получи със старата ти любов, но едно е сигурно - щом не се чувстваш щастлива с бащата на детето си, не трябва да си с него. А по въпроса за другото момче, времето ще покаже дали трябва да си с него.
2
1
Simona69
Simona69
20.08.2019 10:45
Остави го! Детето е малко и още не разбира-да ще му е мъчно за баща му но в последствие ще свикне. Бтди щастлива имаш само 1 живот!
2
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: