Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Дава ми смесени сигнали! Какво да правя?

Дава ми смесени сигнали! Какво да правя?

Дава ми смесени сигнали! Какво да правя?
Здравейте. Дълго се чудех дали наистина си заслужава да споделя "проблема" си, защото като се замисля това дори не е проблем. Но просто наистина искам да се посъветвам с някого, който не ми е познат и не се опитва само да ме убеждава "Да, харесваш го. Той теб също. "

На 15 години съм. Започнах да уча в гимназия миналата година и още в началото усетих един от съучениците ми да се държи по-различно с мен, отколкото с другите момичета. Момчето е в моя клас, много често засичам погледа му, а когато това стане винаги аз първа извръщам поглед, защото ме хваща срам. По принцип в училище не си говорим много, а ако си говорим ще е по-скоро, за да си разменим някоя хаплива реплика, защото доста обичиме да се заяждаме един с друг и да се дразним.

Честно казано с него повече си пишем в социалните мрежи. Имаше период от време, в който само ме блокваше, а за да ме отблокнеше искаше нещо в замяна. Да му купя нещо или пък да му кажа нещо. По това време смятах, че просто си проси вниманието. По едно време спря да го прави, искаше да играем заедно на игри. Дори ми поиска телефонния номер.

Пита ме къде живея и то няколко пъти. В последно време ми казва, че като му е скучно непременно трябва да му пиша, иначе ще ме блокне. Често се случва той да ми пише първи. . дори ми прати негова снимка и когато го попитах защо ми я праща, той ми каза "Очаквам комплименти, готина снимчица, нали". . снимката не беше нищо особено, но признавам, че ме накара да се усмихна. Една от най-близките ми приятелки, която също е в класа ми е на мнение, че той просто си играе с мен.

Но дълбоко в себе си имам усещането, че ме харесва. Просто имам такова усещане. Начина по който ме гледа, начина по който ми говори, начина по който се заяжда. Прави се на интересен, но в същото време си личи, че не го прави с цел да ме обиди. От друга страна пък си мисля, че наистина съм просто за убиване на времето му и, че изобщо няма нищо към мен.

С другите момичета също се закача, но не смятам, че е нещо сериозно. Сам ми е споделял, че от класа повечето момичета са му противни. Има и такива, с които изобщо не разговаря. В началото на годината пък ми каза, че за момента не го вълнуват тези неща и за гажде щял да мисли на 16-17 години. Общо взето ми дава смесени сигнали, наистина. Бих направила първата крачка и бих го попитала, но все пак е в класа ми и не ми се мисли колко неудобно ще е ако се окаже, че просто съм се заблудила. То даже сега ми е неудобно.

Какво мислите вие? Защото почти всичките ми съученички са на мнението, че ме харесва. Даже в началото ме наричаха неговото момиче, викаха ми с неговата фамилия и общо взето бяхме двойката на класа, макар да не бяхме наистина заедно. Едно от момичета си мислело, че сме заедно, защото сме се държали като гаджета. Много съм объркана, а наистина го харесвам. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
25.04.2017 16:55
И защо по-тозно го харесваш, при условие, че той се държи крайно унизително с теб.Ще те отблокира, за да МУ КУПУВАШ НЕЩО. Ти чуваш ли се изобщо. Той се държи като бебе в детската градина, а ти припадаш по него. Сериозно ли искаш да си с жалко подобие на мъж, което се държи по подобен неадекватен начин. Ако сте двойка, нали се сещаш, че при първото скарване, ще разкаже за всичко, което сте правили, на колкото се може повече хора.
0
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: