Ezine.bg»Споделени Истории»Мистично»Какво значат числата

Какво значат числата

Какво значат числата
Здравейте.
Аз съм на 15 години и от няколко месеца числото 37 ме плаши. Не мога да си го обясня, но някак си ми изглежда зловещо.

Питала съм много хора, какво може да значи това число, но всеки ми отговаря, че сигурно това е моето число. Дълго мислих, какво може, да значи числото и накрая реших, че това са години.

Вие как мислите дали като стана на 37 години ще се случи нещо с мен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
п
п
04.09.2013 21:11
не описваш нищо относно числото..в смисъл само като се сетиш за него или те преследва като число. 3+7 е 10 обърни внимание на това.има ден 10, месец 10(който още не е дошъл)час 10.(нещо около теб има ли с 10).. ето примерно при мен няма нищо съществено кой знае де но примерно винаги ми е вървяло на числата 5 и 7 и винаги са ме преследвали-и в последствие какво разбирам аз.и установявам след време.баба ми на баща ми майка му е починала на 05.02 (когато баща ми е бил на 7 години.. аз съм родена на 05,02(огледалната година)5+2 е 7...бащината ми къща номера на къщата е бил номер 7.номера на който живеем е 52-пак 5+2 е 7.. в училище винаги съм била или 5 или 7 ми номер- телефония ми номер по случайност е само с 5ци и 7ци. родена съм в 7 часа.кръстена съм на 07.07,мъжът ми е роден на 7,07 синът ми е роден на 02,05 (огледална дата на моята)и в последствие само хубави неща..... но числата 5 и 7 са навсякъде около мен и явно има защо и няма случайни неща. е аз съм на 30 години ти си още малка но аз няма как да подмина тези числа. :) .не че те нахъсвам сега да тръгнеш и да изчисляваш просто идеята ми беше че може би числата имат някакво значени. не знам и аз не мога да си го обясня тава но специално за мен явно има защо..поздрави и целувки от мен.
0
0
gal
gal
08.04.2011 14:20
Не, мила, не. Няма никаква вероятност твоите опасения да се сбъднат, никой, дори най-великите гадатели, не са получавали знак за края си. Когато бях дете, аз също се плашех от числа, свързвах ги с лоши събития. Но животът не е толкова елементарен и предсказуем. Сега се опитвам да си спомня тези измислени числа, е, не, не мога. Дишай спокойно, обикновено страховете ни са за неща, които никога не ни се случват.
1
0
Дино, 46 години
Дино, 46 години
03.04.2011 16:02
Според мен трябва да мислите позитивно и не се задълбочавайте чак толкова в такива врели-некипели. Щом сте на 15 години, до 37-та си годишнина имате още цели 22 години - повече отколкото сте живяла да сега. Кой знае как ще се промени светът до тогава, кой ще е жив и кой не, както и какви нови изобретения ще се появят в живота на хората и ще станат неразделна част от бита им, така както интернет и GSM-те например, каквито бяха неизвестни преди 20 години и сега младежта се чуди, как сме оцелели ние, по-възрастните, без интернет и GSM-ми. Защо пък да не си мислите положителни неща например ?
Може би пък точно на 37 години ще срещнете някаква голяма любов, на 37 години все още може да се роди и дете или пък да се спечели от тотото. Аз на 37 години например се омъжих за втори път. Не затъвайте в мистика и разни опасни и песимични тълкования. Животът е пред Вас, учете, спортувайте, живейте здравословно и мислете позитивно.
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: