Ezine.bg»Споделени Истории»Мистично»Май имам направена магия

Май имам направена магия

Май имам направена магия
По принцип съм позитивно настроен човек. Напоследък обаче ме обземат меланхолични настроения. Нещо става с мен и не мога да разбера какво. Всички начинания ми се провалят.

Имам една приятелка, която гледа на кафе. Вярвам и защото до сега не ме е подвела с нищо, което ми е казала. Последният път ми спомена, че имам направена магия.

Какво да направя за да проверя дали наистина има нещо такова ? Привърженик съм на теорията, че е въпрос на мислене и че вселената ти връща това, което мислиш, но въпреки всичко нещо ме глождае вътре.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
07.05.2019 12:12
Разваляне и разкриване на магия,гледане на карти таро,восъколеене,уроки,амулети,защити,талисмани,предпазване от негативна енергия,проклятие,страх-тел 0882 355 306 Шамана.
0
1
Без название
Без название
23.11.2015 19:02
Момиче, аз съм вече жена на години. Нали съм от това поколение, а и заради образованието си, някога бях 100% атеист и не вярвах в никакви такива неща.
Но случиха ми се разни неща, които е много дълго да обяснявам, сега вече живея само с 100% и повече дори ВЯРА.
И така, преди няколко години отивайки за съвсем друго нещо при жена, която "вижда", между другото спомена и за "много стара магия". Замислих се - стара, стара, колко да е стара. Помолих я да я развали. Направих, каквото тя ми поръча. Когато привършваше, лицата, които посочи бяха съвсем неочквани за мен.
Няма как да се впускам в подробности. Оказаха се лица, които изобщо не очаквах. Едва след ритуала усетих облекчението. Това нещо беше направено върху мен и бях го носила 22,5 год. (дала съм си сметка кога е поставено). Като минат 20 год. тези неща убиват - вдигат кръвното налягане и причиняват инфаркт или инсулт. Знам как се чувствах - огромно стягане в главата, гушата, сърдечната област, да не говорим за депресивното състояние. Но след ритуала остана частично стягане върху гушата. Бях разбрала къде е поставена - в жилище, което беше мое, и което бях продала няколко години преди това.
Потърсих жената, която го купи от мен за дъщеря си (аз живея на 300 км от мястото). За нейното семейство последиците бяха още по-тежки. Разказах и, казах и какво да направи - да извика свещеник да освети апартамента. Тя се позабави няколко месеца. Едва когато беше извикала свещеник, ме освободи стягането в гушата. Нейната дъщеря до тогава е имаше много силно главоболие, което и най-добрите невролози в София не са могли да излекуват. Не искам да кажа за сина и какви са последствията.
Аз съм с висше техническо образование, целия ми трудов стаж е свързан с образованието ми. Така, че не мислете, че глупав и ограничен човек ви съветва: Не отлагайте, непременно се обърнете към свещеник. Всеки четвъртък се четат молитви в тази връзка, помолете молитвите да са няколко пъти. Особено ако Киприянови молитви ви четат за първи път, непременно трябва В НАЧАЛОТО ДА ВИ ГИ ЧЕТАТ НЯКОЛКО ПЪТИ. След това поне веднъж в месеца. Ще се оправите.
Бих ви посъветвала и още нещо, но за това също се посъветвайте със свещеник - Свето Причастие. Това се прави с изповед преди литургия (всяка неделя), самото причастие е след нея. Но трябва да се спазват пости. Но когато човек е пречистен, тогава е с Господ и ТОЙ се грижи за вас. Само че трябва и ВЯРА. А и няма да е желателно да контактувате с медиум. "Включвайки" се, те правят невъзможно изпълнението на написаното от БОГ. Поради една много изконна изтина - Света ни се управлява чрез СВЕТЛИНА, а тя е много чувствителна на всяко въздействие. Обърнете внимание - аз не говоря чрез канони, аз гледам на нещата доста технически. Трябва да призная, че за мен това е вредно. Така, че ако тръгнете към Църквата, заредете се със святост. Това е съвършен свят, свят на любов и доброта. Надявам се, че сте кръщавана в Църква - това е задължително преди всичко останало. И трябва задължително да спазвате етичните норми, Божиите закони. Не бойте се Господ е съвършената доброта. Вярвайте на НЕГО. ТОЙ ще ви напише неща, за които не сте и мечтали, не ви е идвало на ум, че можете да помолите за тях. Просто живейте и се съобразявайте с това, което ви се предлага. Не отказвайте възможности - това, което Господ дава, е СЪДБОНОСНО НЕОБХОДИМО.
3
2
Темида
Темида
25.10.2013 11:36
Можеш да отидеш на църква и да кажеш на попа да ти пее Киприяновите молитви. Те са специално против уроки, магии и разни вмешателства. Това ако не ти помогне няма и да ти навреди, пък и пари кой знае колко едва ли ще ти вземе /колкото се плаща в църква за молитва - 2лв., 5 лв./. Ако искаш в гр. Пещера, в църквата Св. Димитър потърси поп Димитър. Той много помага на хората, да се справят с проблемите си.
10
0
вземи се в ръце
вземи се в ръце
06.10.2011 20:28
Това с магиите би трябвало да е безумие за един интелигентен и мислещ човек. Ако се самонавиваш, че наистина имаш магия, няма как да успееш да излезеш от трудния период. При всеки се случва - понякога имаш успехи, друг път се проваляш. По-скоро в момента ти е нужна воля и усърдие, за да преминеш "тъмната фаза". Не спирай да полагаш старание, заобикаляй се с приятни хора прави това, което ти доставя удоволствие.
3
2

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: