Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Дали ме лъже, че ще се прибере завинаги

Дали ме лъже, че ще се прибере завинаги

Дали ме лъже, че ще се прибере завинаги
Здравейте! Реших и аз да споделя моята история. На 30 г. съм разведена преди около година. Бившият ми мъж много ме тормозеше и накрая ми изневери. След многото молби от негова страна не успях да му простя.

Срещнах едно момче. Заедно сме от около 6 месеца. Той е в чужбина. И аз бях при него за кратко, но не успях да свикна там, поради това, че той постоянно беше на работа, а аз стоях сама. Първоначално всичко беше наред. Аз отидох при него и нещата вървяха много добре. Когато се върнахме в България нещата се промениха.

Никой от неговото семейство не беше съгласен с тази връзка. Държаха се уж добре с мен, но се усещаше, че има напрежение, от тяхна страна, когато се виждахме.
след като моя приятел замина отново нещата между нас някак си охладняха. Той ми казва, че е същия и нещата са наред, но аз не ги усещам така.

Твърди, че след като се прибере за Коледа повече няма да заминава, не знам защо не му вярвам. Неговото семейство са на мнение, че в България ще мизерства. Да знам, живота тук е труден, но аз не искам връзка от разстояние. Държи се грубо понякога, а твърди, че ме обича.

Как смятате вие дали ме лъже, че ще се прибере завинаги и ще живеем заедно? Той това засега само на мен го е казал. Никога не е споменал пред неговото семейство, затова и когато го питам защо ми казва, че той сам решава, нямало нужда да споделя. Не знам какво да правя.

Да го оставя ли или да го изчакам? Аз го обичам и искам просто да сме семейство, но ако той реши или някой му подскаже да остане не мога да го чакам вечно.
Пишете ми и ми дайте съвет! Благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
Yga
Yga
30.12.2015 09:04
Ако те обича,ще се върне тука.
0
0
iva
iva
22.08.2015 23:56
ako tolkoz mnogo go obicash niama da secudish shte zaminesh s nego kakvi sa tezi gluposti ne mojela da svikne tam znaci ne go obicash ti a ne toi teb
1
2
майкал
майкал
20.07.2015 22:15
Хвани си едно хубаво момче ,и пак си го чакай !!!
1
0
Пламен
Пламен
10.11.2013 13:43
Не го чакай,защото и да се прибере няма да сте за дълго заедно,щом не е споделил с родителите му за намеренията си бъди сигурна,че те заблуждава.
8
0
един мъж
един мъж
07.11.2013 08:14
Ами не се ли замисляш, че ти го изнудваш да се върне и да остави работата, която има там, само защото не ти се седяло сама през деня... кифла проста - много ясно, че ще те гледат на криво!
12
7
Jerika
Jerika
22.02.2014 20:25
Това "кифла проста" хич не е на място. Простоват тук е само коментара!
5
2
семейна
семейна
05.11.2013 09:29
До Коледа не е толкова много време, изчакай да видиш дали е честен с теб, особено щом се обичате. Споменаваш, че понякога се държи грубо и това ме притеснява повече. Дано нещата се оправят. Успех!
2
0
nikoleta
nikoleta
04.11.2013 22:47
здравей Даяна,аз имах подобна ситуация като теб запознах се по интернет с едно момче което живее в чужбина и двамата бяхме разведени и толкова си допаднахме че когато си дойде отпуска и се видяхме повече не се разделихме аз отидох при него с детето си и вече сме женени и сме супер,вярно е че ми беше трудно да свикна но се справям някак защото го обичам,а горбедчии които взимат големи заплати или не толкова големи но все пак задоволителни от тези в България трудно се връщат в мизерията и аз знаех това и затова рискувах и отидох аз при него но ти трябва да си прецениш заслужава ли си и можеш ли да се реализираш в тая държава и да работиш защото любов любов но утре ако останеш сама трябва да имаш нещо зад гърба си,
4
0
Анонимен
Анонимен
02.11.2013 10:06
По - добре изчакай да видиш какво ще стане, може да не те излъже. Но ако те излъже, го остави...
2
2
hedy
hedy
02.11.2013 00:39
аз на твое място ще се опитам да свикна със живота там и във бг ще се върна за празници човека със който си явно иска да направи пари и като се прибере да си живеете живота не се отчайвай щом те обича няма да те излъже
6
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
40
32
20
10
Дай твоята оценка: