ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Едно запознанство в интернет

Едно запознанство в интернет

Едно запознанство в интернет
Здравейте !

Искам да споделя моята съвсем обикновена житейска история.. Със съпруга ми живеем разделени вече почти 6 години. Имаме много странни взаимоотношения.

Той не се грижи за нас, не живее с нас, но всяко лято ние почиваме заедно, може би защото живее в Гърция на морето и сме приели това за даденост.

До преди една година не съм си и помисляла да имам връзка с друг мъж. А и се страхувах как децата ще приемат развода.

С течение на времето разбрах, че нито ще стана по-млада, нито по-красива и че децата ще си поемат по своя път, а аз ще остана сама. Реших да започна да излизам.

Запознах се с един мъж, имахме връзка, но нищо сериозно не се получи. Аз винаги казвах, че живея разделено с мъжа ми ...никога не премълчавах. До сега.

Преди няколко месеца се запознах с един мъж във Фейсбук. Не е българин, живее в Лондон, но работи в Канада. Нищо ново под слънцето. Аз не съм голям почитател на интернет връзките и не си мислех, че от там може да се получи сериозна връзка.

Пишем си всяка вечер, говорим в скайпа, говорим дори по телефона ...и аз лека полека се влюбих в този мъж. И той в мен.

Знам, че там в нета всичко е едно в действителността е друго, хората лъжат непрекъснато и всеки си измисля някоя история, но този мъж започна да става все по истински.

Имаме си снимки, говорим и обсъждаме толкова много теми за живота, политиката...Все едно сме заедно. Но аз така и не му казах истината за моето семейно положение... Казах разделени и толкова, а той е разбрал разведени, а аз така и не уточних тази негова заблуда...

Тази вечер ме попита кой размер пръстен нося, защото пристига в България след 3 седмици и иска да ми предложи брак... Ами сега ... как да му кажа, че просто скрих част от истината, че изобщо не вярвах, че той ще дойде.

През цялото време се чудех къде е уловката и как е възможно на мен да ми се случва нещо толкова хубаво. Чудех се в коя ли част на интернет измамите съм попаднала.

Едната част от мен се влюбваше в него, а другата крещеше ...не вярвай ! Изчетох всички статии за интернет измамниците в сайтовете за запознанства и все чаках да чуя, че иска пари от мен.

Да, това се оказа много честа измама. Все си мислех ... какво ли цели с писмата си, а в същото време безумно много исках да се случи приказката ...и сега наистина незнам какво да правя.

Все още не вярвам, ще повярвам когато го видя на летището с пръстен в ръка. Но тогава ще е много късно да му кажа истината. А всъщност аз искам да се разведа.

Искам да започна живота си отново с мъж, който ме обича. Искам да дам цялата си любов и сърцето си на този, който заслужава. И ако той е истински, той го заслужава.

Но дали ще ме приеме, ако му кажа всичко ...Объркана съм за първи път в живота си, а всичко изглеждаше просто...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
:)
:)
30.11.2015 18:32
Започвай да се развеждаш
3
0
Силвия
Силвия
16.08.2015 21:54
Не се чуди изобощо,ако те в разочаровал мъжа и те е карал да страдаш с него,ако този мъж ти харесва приеми предложението,само от чата те е оценил като човек давай смело напред
5
0
атина
атина
25.05.2015 07:45
Измами в интернет съществуват, измами в реалния свят - също....но, съществува и истинска любов. НЕ БЪРЗАЙ С ИЗВОДИТЕ, преди да си видяла човека на живо. може да се разочароваш, но може да се очароваш още повече. Бъди абсолютно откровена с него и му обясни причината, поради която не си казала истината. Една истина винаги е по добра от сто лъжи...а и на теб ще ти олекне. Преживях нещо подобно преди 3 години...и все още съм с човека от интернет. Пожелай си това, което ще се случи между вас да е най-доброто за всички- за теб, за него, за децата ти....и Господ ще подреди нещата по най-правилня за вас начин....който, понякога не е най-желания от нас, но пък друг път може да получим стократно повече от това,което сме си пожелали.
5
0
яна
яна
09.11.2012 23:45
Щом казваш че се е влюбил в теб кажи му истината ще те приеме такава каквато си :) . Бъди честна спрямо него.
3
1
От Германия
От Германия
29.09.2012 15:06
Тази история не ми харесва особено, някак си е прекалено нереалистична, за да е истинска. В Западна Европа повечето от хората живеят години на ред заедно и чак след като са си свикнали на характерите си и са се разбрали по финансовите въпроси - стигат понякога и до брак... Ако отидете да живеете при този човек, Вие ще бъдете изцяло зависима от него, от разговори по скайп и от емайли не може да се опознае човек. Според мене бъдете много внимателна, срещнете се с него и му обяснете каква точно е истинската ситуация. Попитайте го какви планове има за бъдещето, дали ще приеме децата Ви, дали няма да иска да му раждате и на него още едно дете или повече деца... За да се изведе непълнолетно дете от България трябва съгласието и на двамата родители, независимо дали те са женени или разведени. Помислете също, дали не е най-доброто да видите как да се съберете отново със съпруга си и да се преоткриете отново като партньори с цел запазване на семейството, вместо неясната авантюра зад граница. Желая Ви успех и късмет!
3
3
норичка
норичка
15.09.2012 08:26
Благодаря ти за предупреждението ! Знам много добре за тази схема на измами , аз съм много мнителна и подозрителна по принцип . Дори и когато дойде тук , ако дойде пак ще съм нащрек . Представи си нова схема на измами - запознаваш се с някой в интернет , отиваш му на гости защото много го обичаш " и си прекарваш едни прекрасни 2 седмици на негови разноски ... след което просто трябва да си тръгнеш , няма как ...и така до следващата държава и жена . Моята фантазия е толкова богата че има доста да ме убеждава че е истински.
0
2
Иван
Иван
14.09.2012 21:22
Внимавай, защото това е класическа схема за измама: Чужденец в Англия (обикновено арабин или африканец) и българка. Надявам се запознанството да ти е истинско, в никакъв случай не изпращай пари поради една или друга причина, защото те може да са много убедителни и по тази схема има доста изгоряли.
3
4

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: