Една несподелена любов

Една несподелена любов
Здравейте, моята история е много объркана, но все пак искам съвет. Значи преди 2 години се запознах с едно момче, излизахме с приятели и след време един от приятелите ни почна да се базика с нас колко много сме си отивали.

И от тези шеги от държанието му започнах да го харесвам малко по малко и след няколко месеца го харесвах ужасно много, но все ме беше страх да му кажа..както и да е.

Лятото свърши, започнахме училище, но аз все още го харесвах толкова много и реших да му го кажа. Колкото и тъпо да е, казах му по Skype, че го харесвам, а той ми отговори, че не ме харесва.

И това беше, но след няколко дни и аз не знам какво ме прехвана, но си сложих негова снимка на профила си във Facebook. Когато той видя се ядоса и ми каза да я махна веднага, аз я махнах и разбрах, че сгреших.

Но след това всичко се промени, не си пишехме доста време. Докато аз не реших да му пиша и всичко беше добре, но той постоянно се ебаваше с мене. А когато го попитах иска ли да се видим, той ме попита какво ще правим, а аз му казах, че не знам.

Той ми каза, че иска да правим секс, а аз му казах, че не искам. След този разговор също не си бяхме писали от доста време и не се бяхме виждали. Аз си мислех, че не го харесвам вече, казвах че не го харесвам.

Но преди около 2 седмици се видяхме и осъзнах, че още го харесвам и не съм спирала да го харесвам и просто колко и да се опитвам не мога да отрека чувствата си. Но ме е страх да изляза, страх ме е да го погледна, да го заговоря...

Моля ви, кажете ми какво да направя, да оставя всичко така или да излизам и да се опитам да се сближим, да се боря, а тази несподелена любов.

Забравих да спомена, че аз съм на 14, а той на 17.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
GeSt
GeSt
27.07.2015 14:07
Има един единствен начин да се влюби в тебе. На залез слънце трябва да си изпереш чорапите които си носила 3 дена в марината от прясно изпечена сьомга. След което да ги осолиш и да ги напълниш с отрова от див таралеж който се намира само в горите на пустинята Таликаки. Таралежът трябва да бъде уловен преди 10 сутринта. Освен това трябва да го пъхнеш в един от чорапите. Последната стъпка е да яхнеш африканска бяла антилопа, да размахваш чорапа с таралежа и да извикаш 40 пъти името на индианския вожд Матотаупа.
1
0
яна
яна
09.11.2012 23:54
Прави му на пук излизай с друго момче не други МОМЧЕТА просто се дръж безразлично бъди недостъпна не го поглеждай подминавай го ще го хване яд :) :Д
0
0
Аз не опитвам - аз успявам
Аз не опитвам - аз успявам
22.08.2012 02:07
"Ако искаш някой да се влюби в теб, трябва да напишеш имената на двама ви върху еленова кожа. В петък вечерта, преди изгрев слънце, да ги изгориш. Ако магията е обвита със 7 пласта мушама, желаната ще дойде при теб в най-скоро време."

P.S: За тези, които винаги успяват и не приемат "НЕ" за отговор...
1
0
Мирослава
Мирослава
23.07.2012 12:25
толкова си млада още...тези емоции идват и отминават. Моят съвет е да се правиш на напълно безразлична и да демонстрираш пред него игра с други момчета, безразличие..просто да предизвикаш интереса му..
0
0
Кари
Кари
11.07.2012 12:40
Здравей,
Според мен не си заслужава да тичаш по момче, което се опитва да се подиграва с теб.. уж не те харесва, но въпреки всичко е пожелал да прави секс с теб...:Х
Ако се опиташ да се сближиш с него ще стане по-лошо, защото ще се влюбиш и той ще ти разбие сърцето.
Това е моето мнение за прочетеното по-горе..
Успех! Намери друго момче, което ще се държи с теб като с принцеса :)
1
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: